Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Nici Maria nu prea doarme ziua in casa ,dar afara doarme cat o tin.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

A mea dorme vreo ora afara, dupa care se trezeste si se uita curioasa. As fi vrut sa doarma mai mult!
Ieri am incercat sa o legan pe picioare, dar s-a pus pe un plans...si am renuntat!
Nici cu papa n-am mai stresat-o, am lasat-o sa pape cand a vrut ea, chiar daca au trecut si 5 ore intre mese.

Pussi, mie imi place centrul pe care l-am luat. Mi-am mai luat si o paturica de la chico, dar pe aceea cred ca o sa se joace mai tarziu.

Ecaterina fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

neatza,

Iustin doarme ziua in 3-4 reprize a cate 20-30min cand suntem acasa,iar cand iesim doarme aproape tot timpul petrecut afara,cum intram in casa face ochi.

Creem,nu o legana pe picioare pe micutza ta,ca se obisnuieste asa si apoi o sa-ti fie f. greu;nepotelul meu pana pe la 2 ani doar asa adormeade innebunise saraca maica mea.

Oana,multumesc pt.cafeluta....foarte buna

....BB vostri adorm,stau linistiti dupa ce papa????
BB al meu imediat dupa masa are un chef nebun de joaca,se zbenguie,gangureste ...e f. agitat.

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Acum dupa ce a papat,a inceput partida de smotoceala a ursuletzului...il prinde cu manutzele,il duce spre gura...il mai scapa..mai trage cate-un chiot..iar il apuca(incearca si cu picioarele sa-l prinda)si tot asa....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Neatza!

Al meu bebe doarme cam 40min-1h incepand de la 9 dimineata, apoi vreo 2h afara, depinde cat stam. Mai prinde max 1h jumate pana seara de somn, si asta cu intreruperi de papi si joaca. Eu il culc doar cand e prea marait si nu ma mai pot intelege cu el... Am observat ca daca fac asa (il las pe el sa "hotarasca" cand ii e somn) adoarme mai usor .
Acum, ca o exceptie, trage un pui de somn in brate (pe burtica la mami) dupa ce a papat

Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

SARA IOANA!!!!!Felicitari Gill pt cele 4 lunitze implinite azi de catre micutza ta!!!!!!

BIANCA MARIA!!!!
Felicitari mami Geo!!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

CAP. 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timina spune:

Buna fetelor, m-am inscris si eu pe forumul asta
Sint mamica unei fetite de 2 luni si o saptamina
Avem probleme cu gazele, sab simplex nu prea mai da rezultate, bonisan am incercat dar nu merge deloc
Noaptea doarme destul de bine si destul de mult, e foarte agitata dupa baie, abia reusesc sa o dau cu crema, sa-i curat urechile, nasucul si ochii, plinsete care dau in urlete pentru ca e foarte obosita, nu mai vrea sa doarma dupa amiaza si seara inainte de baie, la baie îi place dar dupa nu
Pup toti BBicii

Mergi la inceput