Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Neata
Nici Maria nu prea doarme ziua in casa ,dar afara doarme cat o tin.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
creem spune:
A mea dorme vreo ora afara, dupa care se trezeste si se uita curioasa. As fi vrut sa doarma mai mult!
Ieri am incercat sa o legan pe picioare, dar s-a pus pe un plans...si am renuntat!
Nici cu papa n-am mai stresat-o, am lasat-o sa pape cand a vrut ea, chiar daca au trecut si 5 ore intre mese.
Pussi, mie imi place centrul pe care l-am luat. Mi-am mai luat si o paturica de la chico, dar pe aceea cred ca o sa se joace mai tarziu.
Ecaterina
fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Amy26 spune:
neatza,
Iustin doarme ziua in 3-4 reprize a cate 20-30min cand suntem acasa,iar cand iesim doarme aproape tot timpul petrecut afara,cum intram in casa face ochi
.
Creem,nu o legana pe picioare pe micutza ta,ca se obisnuieste asa si apoi o sa-ti fie f. greu;nepotelul meu pana pe la 2 ani doar asa adormea
de innebunise saraca maica mea.
Oana,multumesc pt.cafeluta....foarte buna![]()
....BB vostri adorm,stau linistiti dupa ce papa????
BB al meu imediat dupa masa are un chef nebun de joaca,se zbenguie,gangureste ...e f. agitat.
POZE
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Amy26 spune:
Acum dupa ce a papat,a inceput partida de smotoceala a ursuletzului...il prinde cu manutzele,il duce spre gura...il mai scapa..mai trage cate-un chiot..iar il apuca(incearca si cu picioarele sa-l prinda
)si tot asa....
POZE
AMY si
lixa spune:
Neatza!
Al meu bebe doarme cam 40min-1h incepand de la 9 dimineata, apoi vreo 2h afara, depinde cat stam. Mai prinde max 1h jumate pana seara de somn, si asta cu intreruperi de papi si joaca. Eu il culc doar cand e prea marait si nu ma mai pot intelege cu el... Am observat ca daca fac asa (il las pe el sa "hotarasca" cand ii e somn) adoarme mai usor .
Acum, ca o exceptie, trage un pui de somn in brate (pe burtica la mami) dupa ce a papat
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
Amy26 spune:
SARA IOANA!!!!!Felicitari Gill pt cele 4 lunitze implinite azi de catre micutza ta!!!!!!
BIANCA MARIA!!!! 

Felicitari mami Geo!!!!!
POZE
AMY si
Timina spune:
Buna fetelor, m-am inscris si eu pe forumul asta
Sint mamica unei fetite de 2 luni si o saptamina
Avem probleme cu gazele, sab simplex nu prea mai da rezultate, bonisan am incercat dar nu merge deloc
Noaptea doarme destul de bine si destul de mult, e foarte agitata dupa baie, abia reusesc sa o dau cu crema, sa-i curat urechile, nasucul si ochii, plinsete care dau in urlete pentru ca e foarte obosita, nu mai vrea sa doarma dupa amiaza si seara inainte de baie, la baie îi place dar dupa nu
Pup toti BBicii