Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB,maine ai spus ca mergi la medic,nu?asteptam si noi "verdictul".Daca o imbraci mai lejer se intampla ceva cu bubitele astea ca doctora incrimina caldura)? ii mai dai antibotic? poze cu ele nu ai? aaa, ganglionii de la gat/dupa cap sunt cumva inflamati/umflati (ce denota o infectie in organism)?

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB,daca nu mai ai rabdare pana maine, poti posta un subiect la "Parintii intreaba, parintii raspund" in care sa descrii simptomele ; acolo pot intra si medici...niste poze ar fi mai edificatoare..
Oricum, medicul "fizic" este cel care sa dea verdictul...

Sincera sa fiu, mi s-ar parea ok ca Stefania sa faca bolle copilariei cat mai devreme (bine,nu chiar in primele luni): formele sunt mai usoare, ar scapa de stresul molipsirii in timpul sarcinii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami nu i-am facut poze!! maine la 3 merg la dr cu ea. adevarul e ca in astea 2 zile in care a avut temp mai mare ma cam exagerat cu imbracatul afara. in rest nu are nici un alt simptom: pofta de mancare are la fel, nani face la fel, nu e molesita, nu e nervoasa...este exact ca si inainte!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

cami super poze!!!!! ce frumosi copii ai!! si pereche frumoasa: baiat si fata!!!! sa iti traiasca!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

stiti vreun produs bun impotriva caderii parului?? gen vichy... foltene...revalid...

ati vazut ca s-a deschis odiseea mamicilor de noiembrie-decembrie 2008????

noapte buna1!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by anacami

Hello!
Adina,bafta cu alaptatul! stim ca forma este mai usoara cu cat sunt mai mici..
ce mai face Iasmina, merge la gradi?
Pussi,nu stiu ce sa zic.Acum nu cred ca trebuie sa investesti o tona de bani,mai ales ca este posibil ca unii copilasi sa nu le "guste"; in plus, au tip de folosinta foarte limitat.Poti sa cumperi unul singur, sa vezi cum reactioneaza, daca incap amandoua.
Cel colacel banuiesc ca ii protejeaza ca un mic tarc, desi dupa ce o iau bine la mers dea busilea trec peste orice obstacol. Pentru gimnastica si distractie, sunt si unele formate doar din arcul cu jucarii, sunt mai ieftine si poti sa le pui pe o paturica oareceare sau in patut.Chiar voiam sa te intreb cum se sincronizeaza la somn, papa. Am si eu o sora geamana (eu si Ana,ea si Elena - mai avem cate un nume fiecare), si mama sppunea ca avea oarece probleme cu somnul- cand se culca una se trezea cealalta, de multe ori ne trezeam una pe alta. Eu eram mai linistita,sora-mea mai agitata.Daca era nervoasa si voia ceva cica declansa o lupta cu mine, ma facea sa plang- sa obtina ceva numai sa ma lase in pace sau chiar de nervi (bine,ale tale sunt inca micute pentru asemenea tertipuri )

m-ai lasat masca, si la noi Elena e cae linistita. Cu papa manacam la program, Ana prima ca nu are rabdare si apoi Elena, la somn chiar e super ok, dorm de la 22:30 Ana si de la 23 Elena pana la 11 dimineata cu pauza de papa pe la 6.. acnd se trezeste Ana desigur, pe Elena o trezesc eu. In cursul zilei mai dorm 2 ore afara la aer si reprize scurte de maxim jumat de ora... dar nu se trezesc una pe alta... le-am si obisnuit cu galagie si poate influenteaza. Elena e mai mamoasa si mai fitoasa la mancare.
O sa mai stidiez cu centrul de activitati, cel cu colacel gomflabil l-am scos din calcul. Mersi.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vasari o sa-ma uit pe site sa-l vad, imi trebuie clar unl cu "muzicuta "... Elena sta si o ora sub carusel sustinuta de perna mea de gravida.
creem m-am gandit si la ala, parca asa are si Mihuta, si al Oanei8188 e la fel.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Ha! N-am nimerit niciodata sa fiu prima la scris intr-o zi ... mi-s cam somnoroasa... Eu dau o ca si asa am facut o tona si sotul a plecat in graba, n-a mai baut.

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Pussi acum am vazut poza din album! Ai fetite foarte frumoase!!!

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata!
Ce faceti? ce fac bebeii?
Bebe a mea nu mai vrea sa doarma ziua! Ieri adormit doar o ora afara si atat. Nu stiu ce sa mai fac sa o adorm, nici leganata nu vrea, sta si rade, se joaca, vrea in brate. Noaptea doarme de pe la 10.30-11 pana la 7 cu pauza de supt la 3 - 3.30.
Bebeii vostri cat dorm ziua?

Pupici!

Ecaterina fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput