Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by Vasari
La multi ani, Ralucis!! Iti doresc multa fericire si sanatate, sa fii o mamica si o sotie iubita!
Cami, voiam sa te intreb daca si la Sebi folosesti batista bebelusului. La noi parca e din ce in ce mai greu... nu-i place deloc serul fie ca il bagam cu seringa, fie ca este Marimer.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
La noi suporta bine sprayul dar cand ii pun tubuletul la nasuc se fereste .. pana reusesc totusi sa scot ceva dureaza mult mai mult si de multe ori se enerveaza si plange.
Oana de Ana Alexandra
oana8188 spune:
quote:
Originally posted by pussiquote:
Originally posted by pussi
fetelor ma ajuta cineva si pe mine cu centrul de activitate... nu stiu de care sa cumpar si cate... am intrat pe toyz... si sunt nehotarata intre cele cu colacel gomflabil si insula tropilcala.. care e si mai scumpa. Voi ce aveti, ca eu as vrea si cu melodii, Elenei ii plac foarte mult. Daca se poate din acelea de care se trag fara bateri.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mie nu-mi raspunde chiar nimeni
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Noi avem o slateluta de la Tiny Love. Alexandra a facut abia 2 luni si inca nu le loveste cu intentie, in schimb le fixeaza si rade la ele. Are si muzica si mai tarziu poate lovi cu picioarele sau cu manutele un panou mic si in felul asta scoate alte sunete. Acum sta pe salteluta asta si 5-6 ore pe zi; cand se plictiseste adoarme acolo.
Pun poza mai jos:
http://www.flickr.com/photos/oana8188/
E prima, cea in care o masor cu ruleta
Oana de Ana Alexandra
bb_yasmi spune:
hello
bubitele cica sunt de la caldura, febra!! maine merg cu ea la dr!! vad ca se tot extind!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Vasari spune:
Da, Oana, parca a devenit mai greu... si eram curioasa cum o sa fie mai incolo.
bb, poate chiar are roseola cum spuneau Cami si Adina. Sa va faceti repede bine.
Noi am fost la plimbare cam 2,5-3 ore cu wrapul. Am mancat si inghetata, ca o mamica rea ce sunt, dar a fost super. Si nu ma doare spatele deloc.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Jasmin012 spune:
Buna, fetelor, de cateva zile bebe face progrese: apuca obiecte, se joaca cu animalutele si cu floricica de plus (o sa punem poza in care se joaca cu soricelul), se intoarce de pe o parte cu fata in jos... am baiat mare, ce mai!
LA MULTI ANI, RALUCA!!! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta. Un pupic de la noi amandoi
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Gata am pus pozele la semnatura in "poze prelucrate"
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
La Multi Ani,Ralucis!!! Sa ai parte numai de bucurii!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
bb_yasmi spune:
hy
da' ce liniste e pe aici!!!!!
in leg cu rujeola din cate am citit nu se prea face la bbei sub 6 luni!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
anacami spune:
Hello!
Alina,la Sebastian nu prea l-am folosit pentru ca :
-l-am nascut la inceputul verii si apoi cand a fost mai maricel a fost f. rezistent, nu prea a racit
-la un moment dat mi l-au ascuns sotul si bunicii -in colaborare- cica le era mila de copil, credeau ca il chinui
Acum ii pun Stefaniei ser la greu, uneori ies mucii si singuri cand stranuta sau cand ii pun serul cu presiune mai mare.
Am scos multi muci (ea are in permanenta,de la nastere,ceva secretii sau muci dea dreptu'), atat cu batista bebelusui, cat si cu pompite clasice (una rosie tip para,cu varf conic spre f. subtire+inca una care imi place mult de la Safety 1st- ambele au varfurile moi)
am pus si eu cateva poze noi, incepand de aici .
Anca, sunt si poze in care este mai "dezbracata", sper sa nu ma ia la rost inca o data- nu se vede "rusinica" .
De cateva zile ii fac si Stefaniei baie o data cu Sebastian- bine, el intra cu ceva timp inainte, schimba vreo 3 randuri de apa , o bagam si pe ea un minut-doua..In cadita nu mai incape..Ma intrebase cineva- acum are vreo 7 kg si cam 65 cm lungime
Camelia, Sebastian si Stefania