Gravidute si mamici de CLUJ - 58

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am reusit sa va citesc gandurile.Se cunoaste ca-i duminica, fiecare e ocupata.
Noi am venit de 1 ora din Iulius.Ne-a invitat o prietena la o prajitura, de ziua ei.Ce credeti, ne-am intalnit cu Adriana si micuta Alexia.Tare scumpica-i fetita asta, imediat am recunoscut-o din fotografii.A fost tare fericita cand a vazut-o pe Daria (care o privea cu uimire)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Da, se plateste intrarea (2 ron) sau se poate face abonament lunar. Acum ce sa zic, poate ca se poate intra si asa la intelegere cu portarii dar n-am incercat. Eu intru pe la poarta de pe str. Plopilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Mergem si noi sa facem baita .
Va doresc o noapte cat mai frumoasa si un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de minunile voastre si de sotiori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Raportam o intalnire foarte placuta cu Andreea si cu o papusica pe nume Daria!Andreea a recunoscut-o pe Alexia din poze, mie mi se parea o fata cunoscuta dar nu stiam de unde sa o iau.
Ne-am plimbat mult astazi si ca sa vedeti, ne-am casatorit pentru o zi ,de Dragobete, am plimbat-o pe Alexia cu trasura..a fost o zi foarte frumoasa! Si in urma casatoriei ni s-a spus ca de astazi si pana pe 8 martie e MATRIARHAT asa ca ma pregatesc sa fac pe sefa!
Va doresc o seara placuta!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

seara buna,

vai fetelor ce ma doare portofelul!am cheltuit azi 1000 lei ,dar macar mi-am gasit in sfarsit o pereche de pantaloni pe gustul meu ,sotul o geaca ,o flanela pt nepot,mancare.

e voie cu copii in Metro dar te pune la intrare sa dai o declaratie ca ai grija in magazin de copil ,daca trage ceva pe el sau pateste ceva copilul esti direct raspunzator.e o masura pt a se disculpa ei in caz de ceva .nu stiu ce rest e in locuc la pizza hut.noi nu prea mergem in Metro de cand s-a reamenajat nu-mi place+ ca mai cunosc peacolo fosti colegi si se supara sotu daca ma intind la povesti ,ori nu pot trece fara sa schimb doua vb cu ei,ele.

merg sa ma relaxex intr-o baie cu spume sa-mi "innec "amaru ca am stricat atatia bani!!!!

o seara linistitaaaa!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

am avut un we super placut si relaxant si ne-a iesit al 4-lea dintisor.am fost in vizite , ne-am simtit bine!
de maine iar la munca, off!

geanina nu stiu exact cu ce, a fost acum mai bine de 10 ani toata treaba...ziceti ca pina la 40 de ani se poate face vaccinul?care sunt contra indicatiile?

noapte linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna seara fetele!
mercic de raspunsurile legate de balansoar. i-am luat azi unul de la primii pasi...si a stat o ora in el, din prima...i-a placut tare de tot, mai ales melodiile...ar mai fi stat, dar il impingea foamea..

Balansoarul l-am luat de la Carrefour si a fost PRIMA ZI DE SHOPPING PENTRU STEFAN! l-am luat cu noi si i-a placut mult, in sensul ca a dormit aproape tot timpul si am ajuns la timp acasa pentru masa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna diminetapoftiti!

Fetelor am facut cea mai mare nebunie a tuturor timpurilor:)
Mi-am luat o rochita marimea 36 (adica cu cel putin o marime mai mica decat ar fi trebuit)si vreau sa incap in ea la botez! bolundo, o sa zica scumpa Gabitiza Ce zici, Alexuta de strategie, Diana? Fetelor care tot vrem sa slabim? Acusica sa vedem ce va fi:)Daca nu reusesc in 2 sapt...sigur pana in mai cand avem 2 nunti:) Era prea draguta si f redusa, asa ca era o crima sa nu o iau;)

va

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bex strategia e buna
sa vedem rezultatul hihi
eu inca tot in hainele de gravida umblu

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata fetele :)
BEX, exact asa am facut eu, costumul de botez e mai mic cu o marime decit imi trebuie acum, ca am zis ca pina la botez musai sa ajung la dimensiunile initiale, si acuma ma stresez ... :))

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput