Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 7
dariandra spune:
Am reusit sa va citesc gandurile.Se cunoaste ca-i duminica, fiecare e ocupata.
Noi am venit de 1 ora din Iulius.Ne-a invitat o prietena la o prajitura, de ziua ei.Ce credeti, ne-am intalnit cu Adriana si micuta Alexia.Tare scumpica-i fetita asta, imediat am recunoscut-o din fotografii.A fost tare fericita cand a vazut-o pe Daria (care o privea cu uimire)!
anamica spune:
Da, se plateste intrarea (2 ron) sau se poate face abonament lunar. Acum ce sa zic, poate ca se poate intra si asa la intelegere cu portarii dar n-am incercat. Eu intru pe la poarta de pe str. Plopilor.
dariandra spune:
Mergem si noi sa facem baita
.
Va doresc o noapte cat mai frumoasa si un sfarsit de saptamana cat mai placut alaturi de minunile voastre si de sotiori.

.
mami_alexia spune:
Buna seara! Raportam o intalnire foarte placuta cu Andreea si cu o papusica pe nume Daria!Andreea a recunoscut-o pe Alexia din poze, mie mi se parea o fata cunoscuta dar nu stiam de unde sa o iau.
Ne-am plimbat mult astazi si ca sa vedeti, ne-am casatorit pentru o zi ,de Dragobete, am plimbat-o pe Alexia cu trasura..a fost o zi foarte frumoasa! Si in urma casatoriei ni s-a spus ca de astazi si pana pe 8 martie e MATRIARHAT asa ca ma pregatesc sa fac pe sefa!
Va doresc o seara placuta!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
soanso spune:
seara buna,
vai fetelor ce ma doare portofelul!
am cheltuit azi 1000 lei ,dar macar mi-am gasit in sfarsit o pereche de pantaloni pe gustul meu ,sotul o geaca ,o flanela pt nepot,mancare.
e voie cu copii in Metro dar te pune la intrare sa dai o declaratie ca ai grija in magazin de copil ,daca trage ceva pe el sau pateste ceva copilul esti direct raspunzator.e o masura pt a se disculpa ei in caz de ceva .nu stiu ce rest e in locuc la pizza hut.noi nu prea mergem in Metro de cand s-a reamenajat nu-mi place+ ca mai cunosc peacolo fosti colegi si se supara sotu daca ma intind la povesti ,ori nu pot trece fara sa schimb doua vb cu ei,ele.
merg sa ma relaxex intr-o baie cu spume sa-mi "innec "amaru ca am stricat atatia bani!!!!
o seara linistitaaaa!
SOSO (20 dec 2005)
carrie spune:
buna fetelor
am avut un we super placut si relaxant si ne-a iesit al 4-lea dintisor.am fost in vizite , ne-am simtit bine!
de maine iar la munca, off!
geanina nu stiu exact cu ce, a fost acum mai bine de 10 ani toata treaba...ziceti ca pina la 40 de ani se poate face vaccinul?care sunt contra indicatiile?
noapte linistita va doresc
anca.b spune:
buna seara fetele!
mercic de raspunsurile legate de balansoar. i-am luat azi unul de la primii pasi...si a stat o ora in el, din prima...i-a placut tare de tot, mai ales melodiile...ar mai fi stat, dar il impingea foamea
..
Balansoarul l-am luat de la Carrefour si a fost PRIMA ZI DE SHOPPING PENTRU STEFAN! l-am luat cu noi si i-a placut mult, in sensul ca a dormit aproape tot timpul si am ajuns la timp acasa pentru masa!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
bex spune:
buna dimineta
poftiti!
Fetelor am facut cea mai mare nebunie a tuturor timpurilor:)
Mi-am luat o rochita marimea 36 (adica cu cel putin o marime mai mica decat ar fi trebuit)si vreau sa incap in ea la botez! bolundo, o sa zica scumpa Gabitiza
Ce zici, Alexuta de strategie, Diana? Fetelor care tot vrem sa slabim? Acusica sa vedem ce va fi:)Daca nu reusesc in 2 sapt...sigur pana in mai cand avem 2 nunti:) Era prea draguta si f redusa, asa ca era o crima sa nu o iau;)
va 
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
dpop spune:
bex
strategia e buna
sa vedem rezultatul
hihi
eu inca tot in hainele de gravida umblu
mami de irina
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetele :)
BEX, exact asa am facut eu, costumul de botez e mai mic cu o marime decit imi trebuie acum, ca am zis ca pina la botez musai sa ajung la dimensiunile initiale, si acuma ma stresez ... :))
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk