Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Multumim de urari! Chiar a crescut mamaruta mea. Uite ca imediat afcem 6 luni. Stiti ca eu cand eram gravi imi doream sa fie direct de 6 luni? MI se parea mie mai usor cu bebe de 6 luni.hihihui...Dar asa frumoasa e fiecare etapa..incredibil...
Ioana, La Multi Ani sotului si prietenei!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
CristinaGoji spune:
Alex - daca nu-i prea tarziu, pot sa ma inscriu si eu la cheful de 8 martie?
Gabriela - felicitari pentru statul in fundic si pentru pupicuri! Vladut numai de vreo luna, sau chiar mai putin, ma pupa ![]()
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by redai
fetelor e parere aveti de mujdeiul de usturoi?SINCER
BUNA

Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006) Vladic
barza
redai spune:
Noi acum stam si vizionam meniul.Si ce vrem sa papam merge cu mujdei.Oare deranjeaza pe cineva?
dpop spune:
gabi, felicitari pentru mamaruta! si eu m-as lauda cu asa realizari! la multi ani pentru surioara.
noi ne laudam ca facem din buze ca masinile
o sa pun filmulet in curand, desi cand pun camera pe ea, nu mai vrea sa se dea in spectacol. ma doare si pe mine o masea, si ma tem ca ajung ca alex, cu anestezie, si mi-e o groazaaaa ca eu n-am de unde sa mulg lapte pt 12 ore
si ma apuca depresia cu voi aici toate siluete....
oana, ce bine ca vii si tu pana la urma!
voi cum aveti de gand sa tineti copiii in restaurant? adica intelegeti voi, in carucioare, scaunele de masina, cum?
redai, eu sunt pro mujdei cu orice ocazie
mami de irina
redai spune:
Diana eu o sa iau caruciorul.Sa vedem ce zic si celelalte fete de mujdei.Noi mancam foarte des acasa.Cel putin o data la 3 zile.
Daca deranjeaza pe cineva va rog sa imi spuneti sincer.In functie de asta ne alegem meniul.
Azi am fost in parc cu Nico si cu ingerasul Andrei>a fost ca de obicei un cumintel A dormit tot timpul.
nrl spune:
Alex, eu vreau mixt grill si apple pie
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
nrl spune:
Lore si eu sunt pro usturoi ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
Ioana13 spune:
Lore, daca nu dormi la mine. poti minca tot mujdeiu din restaurant!
Gabi cum iti da pupici bb? Ca al meu nu face de astea, eventual ma trage de par cin isi manifesta iubirea
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)