Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 14
Gabriela77 spune:
LOre, fii serioasa, pe cine sa deranjeze? Si eu sunt fan mujdei!
Ioana, ne da pusi asa: vine cu gura lar deschisa spre fata noastra. Dar numai daca-i spunem sa ne dea pusi. Prima data am crezut ca e coincidenta, dar apoi am repetat si e pusi adevarat.
AAa, si ar mai fi ceva, bate palma,e simpatica foc, asta a invatat-o tati de pe la 4 luni, si de cateva zile, am surprins-o cand e suparata, zice AMA, poate-poate se pregateste de....mama.Vai, vai, ce emotionant!Mi se pare ca s-a schimbat mult de tot de vreo 2 saptamani.Dar ei au salturi din astea.
Va pup! Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
RAMONELLA spune:
Gabi felicitari pentru progresele lui Sara!!!Doamne,ce frumos trebuie sa fie!!!!Si zici ca se pregateste de marele cuvant????![]()
Alex are sonor filmuletu.Da tare!!!
Cred ca si eu voi luya mixed grill,daca zici ca-i bun.Si placinta.Care-i mai buna???
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
ALEX29 spune:
RAMO la mine e baiul cu sonorul inca nu l am descoperit
de la Chicago am mancat doar tortul ,Tiramisu ,de ziua mea si tzin sa ti spun ca in viatza mea n am mancat tort mai bun ca ala
dar de data asta imi comand apple pie ,placintutza cu mere ,care din cate stiu eu e delicioasaaaa
GABI draga cata fericire ne pot da ingerashii astia de copilashi
TIADRIS cand se trezeste dimin asa de frumos imi zambeste si da din manutze e atata de scumpaaaaa ,de abea astept sa mai creasca :)
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
LORE ce chestie cu centura ,sper sa nu ma electrocuteze :))
iar la faza cu usturoiul si eu am sa comand o portie de usturoi
crede ma ca as pune mujdei de usturoi si in supa de taitei :))
DIANA noi o sa luam caruciorul ,cred ca o sa stea mai comoda in el decat in scoica ...dar parca vad ca o sa vrea numai in bratze
8 MARTIE -RESTAURANTUL CHICAGO -ORA 15
-GABI,SOTZ,BEBE
-ALEX,S,B 2mixed grill+1 apple pie +1 tiramisu
-ANDREEA,S,B
-ADRIANA,B
-CO,B
-ALINA
-NICO,B 1mixed grill +apple pie
-MELI
-LORE,S
-IOANA13,B 1mixed grill
-IKO,S,B
-ANCA,S
-RAMONA,B 1mixed grill
-MONICA,S,B
-IOANA,B
-DIANA,B
-VICTO
-DANA,S
-NATALIA
-DELIA
-MARIANA,B
-OANA
-CRISTINA
-MONICA (arghirmonica)
fetelor nu uitati ca pana vineri trebuie sa le spunem ce vrem sa comandam
nu e obligatoriu sa mi ziceti acum dar daca vreti sa comandati pe data de 8 martie riscati sa asteptati vreo 4 ore pana vi se aduce comanda ...cum vreti voi 
noapte buna
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
dariandra spune:
ALEX - Ne-am hotarat si noi: 1 mix grill + 1 salata chicken crunch
.Pentru desert mai vedem noi...Sper sa reusim sa servim in liniste si atat
.Oricum, nu-i nimic, un sufletel are mama.
LORE - Nu ne deranjeaza deloc mujdeiul de usturoi, chiar este un bun dezinfectant (se mai distrug microbii
).
dariandra spune:
Fetelor si noi luam caruciorul.Mi se pare mult mai comod si pentru Daria si pentru noi.
Sa va odihniti bine si sa aveti o noapte linistita 
iko spune:
buna
vai can va citesc cat santeti de slabe i-mi vine sa 

eu nu slabesc , e drept ca si maninc iar lucru cel mai rau cred, ca nu pot minca fara piine
Ramona foarte draguta e Bea
si noi aducem carucioru in legatura cu mincarea trebe sa vorbesc si cu sotu, iar el doarme, poate miine desi e plecat in delegatie
noapte buna la toata lumea
qmihi spune:
servus
care nu v-ati hotarat inca pt 8 martie si io va recomand mixed grill ... yumeeee 
victo noi ne desfundam nasucul numai cu ser fiziologic si daca curg muculetzii ii scoatem cu "batista bebelusului"
dpop ne treci si pe noi la bebei:
andre si ruxi 11.10.2007
poze http://picasaweb.google.com/andreea.honceriu
multumim
am fost si noi in babes azi - groaznic ca tre sa platesti intrare; ne-am intalnit cu diana(anamica)
fetele din manastur voi pe unde iesiti de obicei? poate ne mai intalnim ... 
elenuta23 spune:
bine v-am gasit!!! sunt elena din cj adika manastur si am si eu un bebeu de 9 luni jumate . va salut si ma bucur k v-am gasit
elenuta23
CristinaGoji spune:
Neatza! Pot sa declar oficial ca Vladic si,implicit eu, am trecut la ora de vara.
Asa a facut si primavara trecuta, ca sa ajungem sa ne trezeasca vara si la 5.30. Matinal rau copil am ![]()
Asa ca poftiti la
!
Alex - daca tot m-am vazut pe lista, pot sa comand si eu, mixed grill si apple pie (sper numa sa nu mor de pofta pana atunci...) Eu vin numai cu fetita (;), sa sarbatorim si noi ca intre fete ![]()
Elenuta - bine ai venit tu si bebe a tau printre noi! Primele 10 mesaje ale tale vor fi moderate si vor aparea cu intarziere, asa ca s-ar putea sa nu le vedem si sa ai impresia ca nu te bagam in seama. Sa stii ca nu-i asa, scrie rrepede 10 mesajee si dupa aia povestim in timp real.
Mami
33+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza