Gravidute si mamici de CLUJ - 58

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

FLORI draga nu mai am rabdare pana mi vine centura ,daca nu ajunge nici sapt asta ,renuntz la comanda :(
ANCA asa ,bataitza pt cine mai vb de dulciuri
stii ce fac azi ,peste la gratar

8 MARTIE -ORA 15 REST CHICAGO
GABI,SOTZ,BEBE
ALEX,S,B
ANDREEA,S,B
ADRIANA,B
CO,B
ALINA
NICO,B
MELI
LORE,S
IOANA13,B
IKO,S,B
ANCA,S
RAMONA,B
MONICA,S,B
IOANA,B
DIANA,B
VICTO
DANA,S
NATALIA
DELIA
MARIANA,B
OANA

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

pufu, draga, problema e ca acum imi e pofta numai de dulce...desi inainte de a naste nu-mi trebuia niciodata nimic cu zahar...cred ca e din cauza ca obosesc mai repede acum si organismul meu cere dulce ca sa-si refaca energia...
lactate, fructe si legume maninc si eu, insa nu pot fara macar niste biscuiti in fiecare zi (daca nu cumva ma scap la prajitura sau ciocolata).
tot e bine ca nu am pus pe mine!!!! ma consolez cu asta pentru moment

quote:
Originally posted by pufulet74

Anca, si eu alaptez exclusiv. Si apropo de cura de slabire, eu incerc sa maninc sanatos, 3 mese pe zi, nu maninc prajituri, prajeli, smintina si piine putine, maninc multe lactate, legume si fructe etc.
Mincind asa, eu am ajuns sa dau jos 21 de kilograme in 3,5 luni.
Spun asta ca sa demitizez un pic ideea ca daca alaptezi musai sa maninci non stop si cit de mult, eu zic ca e foarte important sa maninci sanatos si sa ai aport de toate elementele necesare. In rest, corpul o sa slabeasca armonios tocmai pentru ca alaptezi.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

diana, mami de ana, dupa ce imi trece disperarea, asa ma linistesc si eu: cum le-am dat jos odata, o s-o fac din nou! bebe sa fie sanatos si sa creasca mare!
doar ca voiam sa ma imbrac si eu cu ceva frumos la botez, sa nu arate mami ca o balena esuata...eh...pina peste o luna...mai este ceva vreme

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tu fetelor bb meu e cam infundat la nasuc. ziua e ok..da noaptea saracu asa se chinuie ...ufff...solutii asa,rapide pana ajung la un dr...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Victo nu e prea uscat aerul in casa cumva?

Alex am uitat sa iti spun. Ai mai vb cu cineva care a folosit centura?Eu stiu ca a cumparat-o o matusa de-a mea si ai impresia ca te curenteaza.Nu mai stiu cum se numeste , dar nu a dat nici un rezultat.

Spor la slabit fetelor.

Mergi la inceput

lore..nu am umidificator, dar am apa mereu intr+un vas pe calorifer. oricum, la 2 merg la dr cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

VICTO - Cred ca te-am vazut ieri in parcul mare, cu puisorul tau (era imbracat intr-un costumas alb), pe la ora 14.Nu am avut curaj sa te opresc, sa nu te fi confundat.

Mergi la inceput

andreea, da noi eram..dc era un fulgulet alb si sotul,si carucior rosu...ei..trebuia sa ma opresti..acum m+am uitat un pic la pozele tale..nu+mi aduc aminte sa te fi vazut..

uff..nici nu mananca ca lumea copilu meu..adica vrea numa san..bibe nicicum..si ma indoiesc ca am eu atata lapte sa se sature..poate renunta la bibe..hihi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

hola- aici sunt si eu,am avut un sarsit de saptamana ok.
Fetelor eu va spun cum am slabit,18 g,mancand de toate,intradevar,nu prea mancam dulce,:5 MESE PE ZI si nu glumesc,mic dejun ce i-ti doreste sufletul si culciuri,pe la h12 iaurt de fructe sau fructe o felie de paine integrala cu ceva, intre orele 14 -15 mancarea de amiaz incercati sa mancati doar un pic de paine,cu ciorba sau deloc si cu carnea la fel.daca faceti tocanite,mancati doar tocanita,paste, orez,la fel doar o farfurie.PE la ora18 mancati fructe sau iaurturi.si seara la cina incercati sa mancati fiert sau in cuptor sau la gratar.nu prajeli. IMPORTANT SA RESPECTATI ORELE DE MASA.SI VA GARANTEZ CA VA REVENITI CUM ATI FOST.

A si incercati sa nu faceti multe ciorbe cu rantas,SI DULCIURILE NUMAI DIMINEATZA.SUCCES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

REDAY-super ca te vad

VICTO-incearca cu apa marina,sa-i pui 2-3 picaturi ,il asezi cu pe spate si capusorul inclinat pe lateral sa nu-i intre picaturile direct in gat,si-l lasi 10s,dupa care scotzi cu pompita cacamitzii(muculetzi),inainte de culcarica.

ALEX-ASA pestele la gratar e f.bun daca mai vrei idei i-ti dau.SI LA cuptor e f.bun la cine-i place.

Mergi la inceput