Gravidute si mamici de CLUJ - 58
Raspunsuri - Pagina 11
OanaAlina spune:
eu voi veni singura! abia astept sa ne intalnim!
ce frumos a fost afara azi!
Oana-Alina si
Maria-Teodora
comoara din viata noastra
mami_alexia spune:
Salutare!Se vede ca e cald si frmuos afara..pe aici bate vantul!Si noi ne-am plimbat si de-abia astept sa vina vara, scapam de hainele groase!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!
Voi vreti sa slabiti,eu sunt suparata ca slabesc...aratam si eu a femeie maritata cu copil...dar vad ca asa mi soiul si n-am ce face...
ALEX pana cand tre sa-ti spunem ce mancam???Eu vreau si ceva dulce.Sa ma ingras.![]()
De ce veniti asa de putine ci bebeii???
Bea a ras sambata pentru prima data.In hohote.Nu aveam aparatul la mine.Dar aseara,intre 2 reprize de plans,cand era in brate la cumnata,am reusit s-o filmez.Daca vreti s-o vedeti,intrati la filmuletul Ras colorat de Bea.![]()
http://good-times.webshots.com/album/562296586rXaQSG
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
pufulet74 spune:
Anca, si eu mai scap la dulciuri citeodata, ca simt nevoia, ca altfel cred ca slabeam si mai mult. Si cam o data pe saptamina maninc ceva bun, de genul pizza :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
Ioana13 spune:
Alex Cam ce site are Chicago? ca nu il gasesc.
Pt a slabi, in Viena, am mincat snitel vienez, mai mare decit o farfurie mare... cam cit o pizza de 2 persoane

Lore nu fi suparata... ramii cu noi. Eu nu am avut rabdare sa il citesc pe tip, dar dupa nume, asta a vrut sa provoace... sa fie sters si sa enerveze...
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Ioana13 spune:
Raportam copil foarte cuminte cit a stat cu tusi si buni... au zis ca abia astepata sa mai plecam, ca asa... ele stau oricit!!! Mi-a fost dor de bb, dar cind sam aflat ca nu face urit si nu sufere de dorul nostru m-am relaxat si a fost atit de frumos....
Am lipsit 3 zile si se vad deja dintisorii de jos si intr-o saptamina si cei 2 de sus. 
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Ramona, felicitari pentru ras!Cat despre slabit, sa stii ca nu esti singura care a slabit mai mult decat ar fi vrut.
Ioana, ce norocoasa esti cu asa vacanta!Si cu un copil asa cuminte!Eu inca nu imi imaginez o zi fara Alexia.Asta poate pentru ca depinde foarte mult de mine din cauza lapticului.![]()
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)
ALEX29 spune:
IOANA sa ne pui poze cand ai timp si felicitari bebelashului pt dintzisori :)
astept sa intre CO sa ne dea ea site ul ,eu nu l mai nimeresc nicicum
GEANY super cura de slabire :))
GABI voi cum suntetzi ?
RAMO draga eu zic ca pana pe 5 martie ar cam trebui sa stim ce vrem sa papam
si eu vreau desert ,de abea astepttt
sa stii ca n are sonor filmuletzul cu puiutzu ,sau la mine e baiul ?
da chiar ca a fost o i superba azi ,am fost tare ocupata asa ca n am avut timp de parculet:(
Maine vine mamiiiiii iuhuuuuuuu
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
soanso spune:
ioana13 uite aici situ cu rest...nu de alta da sa nu salivez aici de una singura
http://www.restaurant-chicagos.ro/meniu.html
fetele care ati fost aici sugerati-mi ce sa-mi aleg!e clar ca nu voi tine regin si in 08 Martie si comand si desert,tin din 09 martie.
am stomacul lipit de spate,azi am papat un iaurt cu musli!
SOSO (20 dec 2005)