Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

Fetelor, eu am fost ieri la Tutu, m-a vazut la echo, a zis ca este f bine, iar joi imi face laparo.Curios ca nu m-a chemat cu o zi inainte pt analize, mi-a spus sa vin joi dimin la 7.30 sa-mi recolteze analize si pe la ora 12 ma opereaza.Pana la pranz cred c-am sa mor de foame si de emotii.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ticatic, te chema la analize cu o zi inainte daca te opera la 7 dimineata! Sa nu ai emotiuni! Este o operatie usurica! Cel putin asa a fost la mine! Pe mine m-a operat dimineata la 7 iar la 12, in aceeasi zi, am plecat acasa! Curaj, ca nu e dracul asa e negru! Iti tin pumnii!

Sotul cum se prezinta cu spermograma?

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor,
DianaF, MamideVladut: FELICITARI!!!!Sarcina usoara si bb-ei sanatosi!!!!!!
Eu ma tot gandesc sa fac cateva sedinte de acupunctura si fitoterapie in speranta ameliorarii situatiei trompelor ( hidrosalpinx )......am luat legatura cu un dr. din Bucuresti care sustine ca a avut rezulatte cu un astfel de diagnostic.Voi ce credeti?? Stit pe cineva care a avut rezultate?! Poate-mi dati un pm!
Va pup pe toate, proaspete aspirante sau mai "vechi", gravidutze si mamici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felix , vroiam sa te intreb ... pentru inseminare , ce analize ti-a dat sa faci ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Nu mi-a dat sa fac nici o analiza! Dar nu ma duc luna asta ca este plecat in perioada mea fertila indusa de closty. Deci nu fac nici stimulare!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

quote:
Originally posted by ticatic

Fetelor, eu am fost ieri la Tutu, m-a vazut la echo, a zis ca este f bine, iar joi imi face laparo.Curios ca nu m-a chemat cu o zi inainte pt analize, mi-a spus sa vin joi dimin la 7.30 sa-mi recolteze analize si pe la ora 12 ma opereaza.Pana la pranz cred c-am sa mor de foame si de emotii.
toate fetele

aai

iti tin pumnii. si eu am facut laparo in ianuarie. sa stii ca nu ai de ce sa te temi. este f f f usoara. bafta si sa vi cu rezultat BETON!

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticatic spune:

felix76 multumesc pt incurajari. Sotul sta bine cu spermograma (facuta de dr. Moisa), dar Tutu vrea s-o repete la dr Matei si este cam greu sa-l conving s-o faca din nou.Spune-mi si mie te rog,daca este cazul sa stea cineva cu mine dupa operatie cand imi revin din anestezie si mai ales daca este voie.
Fetelor dati-mi si mie mobilul lui Tutu, ma gandesc ca daca nu-l mai prind dupa operatie, macar sa-l sun sa-mi spuna cum a fost

Mergi la inceput

Tutu mobil: 0723999939. Dar mai bine, inainte de operatie roag-o pe Ioana sau cine vine sa te ia la operatie, sa ii spuna sotului tau (care te asteapta la etajul 2 la usa), ce a gasit la tine in burtica. Eu asa am facut dar cred ca poti sa il suni si pe Tutu. SUCCES!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilica75 spune:

buna
maria te-as ruga daca ai scrie despre sedintele de acupunctura cind incepi sa le faci....si eu as fii interesata.
si eu am vb cu un dr. din bucuresti si mi-a spus ca problema mea se poate rezolva(hidrosalpinx stg)dar eu sint din suceava si imi e mai greu......
mi-a spus ca poate face mai multe sedinte o data si pot veni simbata si imi va mai da si niste tincturi....as vrea sa stiu de cite sedinte este nevoie
multumesc...Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Lilica: Maine sun sa fac programare si te tin la curent! Poate e vorba despre acelasi dr.... incearca sa iti activezi si tu pm-ul si discutam mai multe si despre acupunctura si despre hidrosalpinx..( aici am putea fi inafara subiectului )...
Doamne Ajuta ca visul nostru, al tuturor sa se implinesca cat mai repede!!

Mergi la inceput