Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 5
ticatic spune:
Fetelor, eu am fost ieri la Tutu, m-a vazut la echo, a zis ca este f bine, iar joi imi face laparo.Curios ca nu m-a chemat cu o zi inainte pt analize, mi-a spus sa vin joi dimin la 7.30 sa-mi recolteze analize si pe la ora 12 ma opereaza.Pana la pranz cred c-am sa mor de foame si de emotii.
toate fetele
felix76 spune:
Ticatic, te chema la analize cu o zi inainte daca te opera la 7 dimineata! Sa nu ai emotiuni! Este o operatie usurica! Cel putin asa a fost la mine! Pe mine m-a operat dimineata la 7 iar la 12, in aceeasi zi, am plecat acasa! Curaj, ca nu e dracul asa e negru! Iti tin pumnii!
Sotul cum se prezinta cu spermograma?
Felix
maria08 spune:
Buna fetelor,
DianaF, MamideVladut: FELICITARI!!!!Sarcina usoara si bb-ei sanatosi!!!!!!
Eu ma tot gandesc sa fac cateva sedinte de acupunctura si fitoterapie in speranta ameliorarii situatiei trompelor ( hidrosalpinx )......am luat legatura cu un dr. din Bucuresti care sustine ca a avut rezulatte cu un astfel de diagnostic.Voi ce credeti?? Stit pe cineva care a avut rezultate?! Poate-mi dati un pm!
Va pup pe toate, proaspete aspirante sau mai "vechi", gravidutze si mamici!!!
georgia_c spune:
felix , vroiam sa te intreb ... pentru inseminare , ce analize ti-a dat sa faci ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
felix76 spune:
Nu mi-a dat sa fac nici o analiza! Dar nu ma duc luna asta ca este plecat in perioada mea fertila indusa de closty. Deci nu fac nici stimulare!
Felix
rocsy2007 spune:
quote:
Originally posted by ticatic
Fetelor, eu am fost ieri la Tutu, m-a vazut la echo, a zis ca este f bine, iar joi imi face laparo.Curios ca nu m-a chemat cu o zi inainte pt analize, mi-a spus sa vin joi dimin la 7.30 sa-mi recolteze analize si pe la ora 12 ma opereaza.Pana la pranz cred c-am sa mor de foame si de emotii.
toate fetele
aai
iti tin pumnii. si eu am facut laparo in ianuarie. sa stii ca nu ai de ce sa te temi. este f f f usoara. bafta si sa vi cu rezultat BETON!
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
ticatic spune:
felix76 multumesc pt incurajari. Sotul sta bine cu spermograma (facuta de dr. Moisa), dar Tutu vrea s-o repete la dr Matei si este cam greu sa-l conving s-o faca din nou.Spune-mi si mie te rog,daca este cazul sa stea cineva cu mine dupa operatie cand imi revin din anestezie si mai ales daca este voie.
Fetelor dati-mi si mie mobilul lui Tutu, ma gandesc ca daca nu-l mai prind dupa operatie, macar sa-l sun sa-mi spuna cum a fost
felix76 spune:
Tutu mobil: 0723999939. Dar mai bine, inainte de operatie roag-o pe Ioana sau cine vine sa te ia la operatie, sa ii spuna sotului tau (care te asteapta la etajul 2 la usa), ce a gasit la tine in burtica. Eu asa am facut dar cred ca poti sa il suni si pe Tutu. SUCCES!
Felix
lilica75 spune:
buna
maria te-as ruga daca ai scrie despre sedintele de acupunctura cind incepi sa le faci....si eu as fii interesata.
si eu am vb cu un dr. din bucuresti si mi-a spus ca problema mea se poate rezolva(hidrosalpinx stg)dar eu sint din suceava si imi e mai greu......
mi-a spus ca poate face mai multe sedinte o data si pot veni simbata si imi va mai da si niste tincturi....as vrea sa stiu de cite sedinte este nevoie
multumesc...Doamne ajuta
maria08 spune:
Lilica: Maine sun sa fac programare si te tin la curent! Poate e vorba despre acelasi dr.... incearca sa iti activezi si tu pm-ul si discutam mai multe si despre acupunctura si despre hidrosalpinx..( aici am putea fi inafara subiectului )...
Doamne Ajuta ca visul nostru, al tuturor sa se implinesca cat mai repede!!