Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 4
magdita spune:
Neata tutunici,
Mmc_nd, ce ai facut ieri la monitorizare? S-au spart foliculii? Repeti inseminarea? Asteptam vesti !
Restul fetelor sunteti ocupate rau?
Va pup si astept noutati !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
am aprut si io ..sa va salut ... si sa va urez o zi faina .... la mine nimic nou ... inca imi fac curaj sa ma programez la laparo... apropos , in ce perioada e dr t plecat ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mmc_nd spune:
Fetelor , multumesc pentru gandurile bune!!! Foliculii mei sunt foooarte incapatanati, tot nu s-au spart inca Merg iarasi la cabinet dupa-amiaza sa vedem care-i situatia. Mi-a zis ca nu mai repeta IA pana cand nu se sparg. Tine-mi pumnii!
georgia_c spune:
mmc_nd, roaga-te de ei sa se sparga , sa lase locul la bb... ca el asteapta sa se prinda ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Mmc_nd, sigur trebuie sa se sparga. Pana la urma cati sunt si la ce dimensiuni au ajuns? Poate o sa se prinda . Ce parere ai avea daca s-ar intampla sa fie doi? Ca luna asta sigur trebuie sa fie ceva ! Doamne ajuta sa se intample asa cum iti doresti !
Georgia, suna-l pe Tutu pentru laparo, ca oricum o sa dureze ceva pana te programeaza. Macar stii cum stai si ce strategie trebuie sa urmezi in continuare ! Bafta multa !
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
rocsy2007 spune:
mmc_nd fi optimista .
eu sunt inca in perioada de asteptare. e prima luna dupa laparo si sa vedem daca s-a prins ceva. nu am nici un simptom de saecina asa ca nu cred
pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png
mmc_nd spune:
Ultima data cand mi-a masurat foliculii a fost ieri dimineata si aveau 25 si 23 mm. Sa stiti ca eu m-am rugat de ei, la fel si sotul, care le-a explicat ca trebuie sa se sparga ca sa vina bebe. Va dati seama ca ne-am bucura sa fie doi , dar vorba lui dr.T, sa fac eu macar unul.
rocsy2007, sunt optimista, doar ca sunt obosita de mers la 7.30 la spital (nu stiu cum rezita dr.T, ca veni vorba). Dar parca vad ca tu ne faci o surpriza luna aceasta, ca stii ca lunile de dupa laparo sunt numai bune pentru bebe.
Doamne, ajuta!
felix76 spune:
Fetele cucuietele,
Am intrat si eu sa va salut! Noutati nu am sa va dau pt ca sunt in z3! Am citit pe aici pe undeva ca Tutu nu e in tara intre 3 si 10 martie. L-am sunat ieri pe la unu dupa-amiaza dar era in operatie si mi-a raspuns asisenta. Daca e plecat nu pot incepe stimularea luna aceasta dar nu-i nimic, o sa o fac luna viitoare. Sper sa nu mai plece Tutu nicaieri in perioada mea fertila!
mmc imi pare rau de incapatanati! Poate se vor sparge totusi. Chiar daca nu iti mai face Tutu inseminare tu sa prestezi program artistic! Cine stie, poate nimereste un inotator spargerea naravasilor!
Georgia, progameaza-te fara griji! Ii trimiti SMS lui Tutu cu numele tau complet si cu diagnosticul (eu am scris sterilitate). In maxim 10 zile te suna Tutu si iti spune cand sa te duci. Iti doresc sa ai un diagnostic ca al meu: BETON!
Felix
pamy_ggg spune:
neata fetele
Nu v-am mai scris demult dar nu e tarziu niciodata.Eu sunt in monitorizari luna asta dar nu mai fac inseminare.Am facut 2 pana acum si degeaba.Asa ca daca nu raman luna asta gravi voi face curand laparo nr 2.Eu prima laparo am facut-o la Giuly asta-vara unde cei de acolo imi recom sa fac vitro.Imediat dupa aceea am venit la Tutu (si nu regret)unde am facut luni de monit si insemin.Asa ca dupa toate astea Tutu a zis sa facem laparo iar si histero daca nu raman luna asta bineinteles
Luna asta folicul meu era in Z 10 de 11 , ieri in z 14 crescuse la 16.Ma mai duc si maine dim sa vedem daca a mai crescut.Poate scap de laparo si e cu ochi luna asta
pamy
ana-alexia spune:
Mamidevladut, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Dianaf, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos!
Mmc_nd, bafta sa ti se sparga foliculii pana la monitorizarea de astazi dupa amiaza!
toate fetele!