Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Katymana, imi pare sincer rau si stiu exact prin ce treci, din proprie experienta dar vreau sa-ti ridic un pic moralul si sa-ti spun in mare si povestea mea. In septembrie 2006 am facut si eu laparo unde mi-a gasit endo pe fundul sacului Douglas, in faza destul de usoara, dar tot mi-a dat sa fac diphereline 6 luni. Am stat mult sa ma gandesc daca sa-l fac sau nu si pana la urma am hotarat ca mai bine nu, poate am facut rau poate am facut bine, nu stiu, dar cert este ca acum, la 1an si si 5 luni de la operatie am un test cu 2 liniute, plus ca spermograma sotului era dezastroasa, doar 5 mil...asa ca faci cum crezi tu ca e mai bine si mai sigur pentru tine. Capul sus si fii increzatoare in minuni
va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, mai demult la subiectul acesta ne intrebam de analize care se dau inainte de sarcina. Am "hoinarit" putin pe capitolul "Dr. Tutunaru" de la "nasterea unei stele" si am gasit o listuta cu analizele pe care le dadea Tutu inainte de a ramane insarcinate:hemoleucograma completa,examen complet de urina(sumar si sediment),grupa sanguina,rh,imunolgigele: CMV-igG,CMV- igM,HCV,rubella igG,rubella igM,toxoplasma igG,si igM,lysteria,ag.HBs(screening; examenele din secretiile vaginale:Babes-Papanicolau,streptococ grup B.

Sa ma ierte fetele de acolo ca le-am "furat" listuta. Sper sa ne folosesca!

Va pupic,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, eu am o colega pe care Tutu a chemat-o sa lucreze la el la clinica, ca genetician si ei i-a spus ca pe la sf lui martie vrea sa deschida clinica si i-a spus ca va fi cea mai tare clinica de fertilizare din sud-est-ul Europei. luni o sa aiba o intalnire cu el, pentru ai spune mai multe despre ce va trebui sa faca si sa-i dea mai multe detalii despre clinica si exact ce se va acolo (analize, operatii etc). Marti pot sa va zic mai multe amanunte despre ce va fi, eu i-am zis sa-l intrebne chiar si de niste preturi aproximative.
De asemenea Dr Matei, mi-a zis ,sambata, ca se va deschide clinica, dar ea mi-a zis ca se va deschide la inceputul lui aprilie si ca clinica se va afla pe aceeasi strada cu Spitalul Elias, doar ca va fi in capatul celalalt al strazi, deci tot aproape de cabinetul actual.
Ideea lui Tutu, legata de FIV este ca in caz ca FIV-ul nu reuseste el va returna o parte din bani, lucru care este de admirat la el, in conditiile in care la alte clinici fie ca iese FIV-ul fie ca nu, banii iti sunt luati.
eu sunt tare nerabdatoare sa se deschida clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

...sper ca ati inteles ce-am vrut sa spun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Felix, multumim pentru informatii
Lalitica, super vesti. Intr-adevar, dr.T e de admirat, si nu e prima data cand ma conving de asta !
Cicicuta, inteleg ca si tu ai fost diagnosticata cu endometrioza si tot pe fundul de sac Douglas. Ai tinut vreun regim alimentar, ai facut ceva in mod deosebit? Sau pur si simplu de la 1 an si 5 luni de la operatie ai ramas insarcinata ? Cred ca Dumnezeu a fost si este alaturi de tine !
Felicitari inca o data, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Anaconda, imi pare sincer rau......

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

anaconda, nu dispera...iese soarele si pe strada noastra...ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

anaconda imi pare rau. capul sus mergem mai departe. anul asta vom reusi.

pentru a obtine ceva trebuie sa vrei cu adevarat
http://tt.lilypie.com/XILYm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaf spune:

Salutare! Multumesc mult ptr incurajari ! Povestea mea e una cu final fericit..... pana in momentul de fata!Acum un an m-am operat laparo la dr. T.fiind suspecta de edometrioza..(cu ani in urma am avut dureri permanente de burta, am fost la Sovata 2 ani, tratamene , injectii de tot soiu, am schimbat multi dr, bani aruncati...si nici-un rezultat, problema era ca durerile mele nu-mi treceau, gravida nici atat!!!)Dupa ce l-am descoperit pe dr.T, m-a operat ....si de atunci mi s-a schimbat viata, nu mai am nici- o durere!!!!Am avut un ovar infasurat in aderente, iar la ovulatie nu puteam elimina fuliculul,ptr ca ovarul era astupat, dr m-a zis ca mi-a perforat ovarul si ca sunt ,, ca noua" Asta a si fost, ptr ca am ramas gravida , fara monitorizari!Cand am fost dupa operatie la control, dr m-a certat... ca de ce nu m-am dus gravida si ca timpul trece, asa ca m-am conformat si l-am ascultat!!!VA PUP SI BAFTA, MERGETI LA BISERICA SI RUGATI-VA !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele
anaconda.. ce sa-ti zic , ca nici nu stiu ...sa nu-ti pierzi speranta
felix, multam de lista , io mi le notez si ma duc sa le fac
lalitica2000, asteptam vesti noi .. mie dr matei mi-a zis ca vor lucra la fiv , si cu un dr din israel ... acum ce sa zic , am toata increderea in dr t , insa nu cred ca are f multa experienta cu fiv-urile , de-asta dupa laparo , si cateva inseminari , ma gandesc la fiv.... Doamne ajua , sa nu mai fie nevoie ... da , na , paranoia din mine isi spune cuvantul ..si imi fac planul de pe acum
dianaf, pierd esenta ... te-ai conformat si esti gravi ?.. daca da .. felicitari .. si asteptam detalii, in cat timp dupa operatie ai ramas ...etc

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput