Pacientele optimiste si gravi dr. Tutunaru cap 51
Raspunsuri - Pagina 20

felix76 spune:
`Neata fetele,
Anaconda, imi pare rau! Poate se va intampla si fara stimulare. Zi-mi si mie, te mai stimuleaza si luna viitoare?
Ce vesti bune cu clinica asta! Chiar este nevoie de asa ceva pt ca multe dintre noi ne confruntam cu infertilitatea, explicabila sau nu. Si inca n-a ajuns la maturitate generatia care, cum zice sotul meu, umbla cu ovarele pe afara... Sa vedeti atunci infertilitate, nu gluma...
Am si eu o intrebare, retorica, ce-i drept: daca Tutu este la ora actuala foarte ocupat, atunci cand va lucra si la clinica, se va clona? Eu chiar nu inteleg de unde are atata putere de munca omul asta!!!
Lalitica, asteptam cu nerabdare mai multe informatii.
Va pupacesc,
P.S. Azi e vreme de numarat bani si facut copii. Bani stim cati avem deci ramane varianta cealalta.

anaconda2 spune:
Dragele mele , ce sa va spun.. ?! ma doare burtica , cre ca azi -maine ma napadesc rushii...
Ieri am facut bhcg , valoare- 1 , deci zero...cu alte cuvinte ! astept sa vina T si merg imediat dupa cm sa-mi faca histero , sa vada starea uterului . as vrea ca tot luna asta ,la ovulatie , sa-mi mai faca o inseminare , insa nu stiu daca se poate in aceeasi luna cu histero... A mai facut cineva asa ?
oricum , a zis ca daca tot nu raman dupa histero , urmeaza prin luna mai , FIV . dar n-as vrea sa ajung pana acolo....
va pup
o zi buna sa aveti !

felix76 spune:
Fetele,
Va urez un 8 Martie fericit iar anul urmator sa sarbatorim si noi "Ziua mamei" fiind mamici! Sa citim in ochii puilor nostri dragostea si iubirea pentru mamicile lor!
Eu maine am zi libera asa ca toate gandurile mele bune se indreapta catre voi incepand de astazi! O primavara frumoasa si implinita va doresc!
Felix

maria08 spune:
Fetelor,
Am si eu o intrebare: daca IgG de la toxoplasma este pozitiva si Ig M este negativa inseamna ca am anticorpii si nu exista nici un risc?? In eventualitate unei sarcini se poate intampla ceva??

KoraPop spune:
maria ai anticorpi deci poti sta linistita,eu le am pe ambele negative asa ca trebuie sa fiu precauta....Bafta multa cu acupunctura,te urmaresc....
Kora
CARPE DIEM!

Iyoana spune:
Doamnele mele, va invit sa ne continuam discutiile cu si despre bebelusi aici
iyoana
Anul asta se intampla ceva!

Cicicuta spune:
Magdita,singurul tratament pe care trebuia sa-l tin era cel cu diphereline, pe care v-am zis ca nu l-am tinut, naturiste si homeoptae am luat dar nu pentru asta ci numai pentru reglarea ciclului care la mine era tare neregulat, inte 29 si 36 zile, iar regim alimentar, nimic deosebit. Bine ca eu de felul meu nu ma omoram cu mancarea, ca orice femeie (care chiar daca arata bine zice mereu ca e grasa )incercam sa tin cura de slabire, deci regimul meu alimentar consta in special in multe lactate, branzeturi, legume, fructe, pui (ca si acum de altfel). Bine ca nu numai dastea, si carne dar destul de rar, la un gratar, etc.
Sunt constienta ca Dumnezeu a facut o minune pentru mine si ii multumesc in fiecare zi pentru asta si ma rog sa ma ajute si mai departe sa duc sarcina la termen.
pupici la toate