Fulguleti de nov - dec 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 4
Donia spune:
acs, La multi ani pentru Ioana , sa aiba parte de tot ce-i mai bun! Pup printesuca si pe mamica cea vrednica
Yagmur, pupici si imbratisari, sper sa apuci sa te odihnesti la noapte. Daca se trezeste si plange atat de mult in loc sa doarma n-o face fara motiv, merita oricand sa incerci cu ceva Panadol sau Nurofen.
marani, v-am visat azi noapte-n vis, tu, bubamara si taticul, va pregateati sa plecati pe munte, sotul tau facea bagajul si ma minunam cum de incape totul in rucsac, iar pe rucsac urma sa o puna pe bubamara... ea frumoasa ca in poze! De fapt cred ca de la poze mi se trage cu visul... oricum, era combinat si cu o carte pe care o citesc acum... nu-i de mirare ca m-am trezit obosita
ruxandra, tu salvezi, salvezi retete, dar mai si executi? Sau te gandesti la silueta?
Vazut poze cu Denis papacios de briose apetisante, cu Dani cu ochiul vanat (e mai rau decat credeam, saracutul), cu Ivan calator in valiza .
Eu am avut o zi cam aiurea ieri, drept urmare azi ma simt fara vlaga. oricum am reusit sa fac prajitura de ieri, doar ca in loc de visine am pus ananas din compot si mere, a iesit excelenta, drept urmare azi mai am doar vreo 3 bucatele. Ma bucur ca a mancat si Roxana si a gustat si Cristi.
Cristi suge intr-o veselie, cum ma prinde cum ma trage de tricou. Nu stiu ce are, poate simte si el stresul... eu am inceput sa ma tem, cand il vad ca vine razand la mine deja imi vine sa ma tin strans de tricou... noroc ca rade asa frumos!
Ieri a mancat singurel din castron, cam jumatate din iaurt.
Azi am avut din nou soldatei la micul dejun si i-au placut, asa ca o sa continuam.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dianocica spune:
azi am fost in herastrau, am chemat veveritele cu nuci, a si venit una , d e lesinat dupa ele, plus catei, plus biciclete. cateva poze in caz ca va era dor.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
adinazot spune:
DONIA,super scump Cristinel cum papa el singurel!!!
ASIZA,eu stii ca s sisi,nu gasesc pozele cu enisucul,si nu vreau sa l ratez!!!
Noi am fost azi la un party de copii in mall,am alergat pe acolo....Ale s-a distrat de minune,aici cateva POZE
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
adinazot spune:
DIANOCICA,frumoase pozele,ce scumpi sunteti toti 3!!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
danutz spune:
Iaca mai scot si io putin capul...
Noi suntem loviti rau toti trei. Dintre noi sa zicem asa, Rares e cel mai bine! Nu mai face febra deloc, decat tuseste. Continuam cu antibioticul, sper ca totusi sa nu fie necesar 10 zile cat a zis pediatra aia initial. Dr. nostru tot plecat e asa ca o sa mergem din nou marti la control la aceeasi dr. care ne-a prescris tratamentul.
Vestea proasta este ca ne-am imbolnavit si eu si Cata, eu tusesc cu expectoratii, el tuse seaca. Tinand cont ca aseara am facut febra iar azi el a facut si el febra...se pare ca ne-a lovit o viroza. azi am pierdut 2 ore pe la Medicover pt un control amanuntit inclusiv radiografie la plamani. Cica nu-i nimik pe la plamani, dar am o infectie acuta a cailor respiratorii superioare. Nu mi-a dat antibiotic, dar mi-a zis ca daca in 2 zile nu-mi trece febra, atunci sa incep sa iau Augmentin. Iar Cata zace lat in pat, cu febra, tuseste si stranuta (de fapt la noi acum e concurs cine tuseste mai tare si mai des)...asa ca ...ce frumoasa-i viata!!!
Yagmur, pana la urma v-ati dumirit ce-i cu bubitele lui Luca?
Acs, voi cum mai sunteti?
Donia, prajitura din aia cu visine face mama, exact la fel...am pus bine reteta...poate odat' m-o inspira si pe mine!!!
Ma duc sa ma uit la poze...
danutz spune:
Deci vazut Cristinel care papa singur din castronel ce tare scump mai e el!!!
Vizionat Alessia cu a ei mamica slaba rau...2 frumoase!!!
Vizionat Dani la carnaval...ce tare era el cu costumasul lui de scheleton!!!
d nu pot sa cred ce pletuta are!!!
Iar Ivan tare a mai crescut de cand nu l-am mai vizionat eu!!!
Manuela, sa-ti traiasca Ioana, si numai bucurii sa va aduca. La multi ani!!!
La multi ani Marinelaf...poate mai arunci un ochi pe aici!!!
Donia spune:
Gagici, ma fac popritareasa! iu-huuu! Fac cinste!
Am vazut o casa, ne-am tot gandit, ne-am perpelit, apoi am facut oferta, ne-am mai perpelit ceva, am negociat putin (cu perpelitul de rigoare) si am obtinut un pret la care nici nu visam!
Bagati de aici
Mai urmeaza ceva emotii, acte, discutii, dar suntem pe val! Doamne ajuta!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Barbata-meu le sforaie in cort la Balea.. cica ninge acolo, o nebunie.
Dayanara, acesta e site-ul: www.kids-shoes.ro. Si ghetutele ii vin bine; cred c-a fost ultima din acel model la marimea 20, ca acu nu mai vaz pe site sa exemplific.
Donia.. . Bre da ce barbat hotarat e Cristinel (nici nu stiu daca mai pot sa-i mai zic Cristi-nel).. are asa o privire crunta.. huh, ma ia cu fiori si tremurat. O sa rupa fetele.
Dianocica.. bineeeee. Mie mi-e dor de d . Aviz la veveritele de Herastrau.. sunt asa "obraznice" ca se suie si-n carutz peste Grigore. Altadata una ma cauta de nuci prin cosul caruiorului.
Adina, in ultimele poze sunteti asa frumoase.
Danutz, valeu v-a palit pe toti. Multa sanatate. Vroiam sa te intreb.. cand ai fost cu Rares la Medicover diagnosticul de otita i l-a pus dupa ce l-a consultat cu aparatul ala de vazut in urechi, imi scapa cum ii spune, pe care il foloseste la ORL?
Kikineata, sunteti bine??
Yagmur, voi? tu?
Dandusa azi e 23 fix, fix, fix. Si azi am mai aflat de-o burtica. Ploua cu .
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Gagici, ma fac popritareasa! iu-huuu! Fac cinste!
Am vazut o casa, ne-am tot gandit, ne-am perpelit, apoi am facut oferta, ne-am mai perpelit ceva, am negociat putin (cu perpelitul de rigoare) si am obtinut un pret la care nici nu visam!
Bagati de aici
Mai urmeaza ceva emotii, acte, discutii, dar suntem pe val! Doamne ajuta!
Asa sa fie!
Vai, tocmai ce-am aruncat azi un ochi la Sezatoare (pt prima data.. cred ca te-am simtit ) si-am vazut discutia cu casa. Ma bucur ca v-ati hotarat! Ca te-ai hotarat! A venit feeling-ul??
p.s. incercat inc-o data... aglomeratie mare monsher
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
dianocica spune:
donia suuuper, felicitari! pfui ce ma bucur.
mei, io nu ma mai pot concentra de cateva zile. de aici si absenta. sper ca e de la primavara
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda