Fulguleti de nov - dec 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 3
doradora spune:
vai, daca tot spuneti de bebeii imbracati gros in parc, am vazut si eu 3 mici-mititei, toti in costum cosmonaut si pe deasupra bagati in saci din aia fff grosi de iarna, daca ii stiti, erau pe la 2-3 milioane la miniblu. mi s-a parut absolut odios sa lasi asa niste bebici mititei in landou, cu husa trasa peste acest costum, dedesubtul lui fiind si cosmonautul!!!si toate 3 mamele erau la fel de destepte, imbracate lejer si sporovaind fericite!
chris + alexandra
bebeii nostri
Yagmur spune:
Neatza,
Declar oficial ca am cedat... aseara am dormit vreo 3 ore... s-a trezit la 2 si a plans non stop pana la 5... nu mai stiam ce sa-i fac si cred ca a simtit ca eram obosita si iritata......
Cred ca este reactie de la ROR avand in vedere ca are si ceva bube pe corp, febra nu are, e tot mucos.... aveti ceva sfaturi pentru aceste bube? Sau doar sa stau si sa astept sa treaca??????
Nu stiu ce sa mai fac... simt ca cedez, sint nervoasa, azi noapte simteam ca cad jos de oboseala desi am reusit sa-l plimb in bratze non stop vreo ora pana am simtit ca ma lasa spatele.... azi am o zi grea la job, si imi vine sa strang de gat pe cineva
Va pupicesc... ma duc sa-mi descarc energia negativa... impachetand pentru mutare
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
adinazot spune:
YAGMUR,eu imi impart cu tine energia pozitiva,sa te ajute,iti doresc putere si sa reveniti la normal cat mai repede!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
deeaA spune:
Offff YAGMUR,multa putere in continuare,e greu sa fii singura in treaba asta de mamicie,te admir mult,mititelul cred ca de la vaccin e asa ca si bubitele de altfel,cel putin al meu a fost 3 zile super marait,cu temperatura si apoi cu bubite,care le lasi ca trec ele singure,multi
ASIZA scump rau Denis,cum mananca el cu doua manute grasune
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by deeaA
Offff YAGMUR,multa putere in continuare,e greu sa fii singura in treaba asta de mamicie,te admir mult,mititelul cred ca de la vaccin e asa ca si bubitele de altfel,cel putin al meu a fost 3 zile super marait,cu temperatura si apoi cu bubite,care le lasi ca trec ele singure,multi
Fetelor, Nurofenul nu ajuta cu nimic in cazurile astea? in 6 Martie facem noi vaccinul cu pricina... ca sa am atmosfera asigurata pt 8 Martie
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
ruxandra_sb spune:
Ioana de Acs!
Dia, mi-au venit si mie ghetutele comandate pe acel site.. de abia astept sa vina conu acasa sa le incercam.
Chris ciudat mai arata olita portabila.. . De fapt o cutie impermeabila.. Noroc ca suntem baieti.. cand il va apuca pipi in spatii inchise si nedotate vom folosi cu succes o sticla cu gatul mai lat. Dar pan atunci mai e ... he, he.. dupa estimarile mele, nu vom renunta la scutecul de peste zi mai inainte de primavara-vara lui 2009.
Donia, salvai si asta reteta.. moama ce bine suna.
Bebinuta, ma bucur ca Adei ii este bine la cresa si mai ales, ca nu a mai cules ceva.
A_deju cum fu la picnic pe malu marii? I-a placut motanului? ..ce poofta mi-ai facut.
Shoshika sa ne tii, te rugam, la curent cu evolutia auto-palmuitului la Tudor. Noi inca n-am patit asta.. Grigore cand are draci si vrei sa-i distrgi atentia cu o jucarie.. mai are tendinta s-o loveasca pe acea jucarie. Ceva de genul "barbatul e nervos si suparat, ce mai vii si cu aratania asta sa torni paie pe foc??"
Yagmur.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
asiza spune:
Yagmur, da, poate fi reactie de la ROR. Lasa bubitele in pace, vor trece. Si da-i Nurofen cand iti mai face asta...la noi a functionat. Cate 3 ml seara fie inainte de culcare, fie noaptea cand il apuca zbantuiala. Sau poate mama omida iti spune de ceva homeopat, ca io cu alea nu le prea am. Ai grija de tine!
Acs, sa-ti traiasca printesa Ioana ...Cum sunteti? V-au mai trecut din muci, tuse si alte cele?
Deea,
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
dayanara spune:
dbunny - ce vaccin faceti pe 6? cel de 15 luni sau altu care nu e inclus la ss ?
ivan si dayanara
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dayanara
dbunny - ce vaccin faceti pe 6? cel de 15 luni sau altu care nu e inclus la ss ?
Ala de la 15 luni. Voi l-ati facut?
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
dayanara spune:
dbunny - nu , pe 2 martie face 15 luni si pe 4 martie l.a programat la vaccin
ruxandra, dia de unde comandati ghetute?
shoshika - ivan ne trage noua palme cand ii spunem nusau ca nu e voie la ceva anume, apoi ii trage lui, dar din ce in ce mai rar, vad ca e pe trecute
am pus cateva poze din romania http://good-times.webshots.com/album/562582954WeIoff
ivan si dayanara