Posibila sarcina?

Posibila sarcina? | Autor: iubu77

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor

Mi-a intarziat ciclu 3 zile..Ieri am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.. Simptome... Ma cam doare spatele si burtica..ca si cum ar veni CM insa sunt asa de 1 saptamana si nimik.
Se poate sa fie bebe chiar daca testul de sarcina a iesit negativ?
S-a intamplat cuiva ca testul sa fie negativ in primele zile apoi sa fie pozitiv?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Da mie m-i s-a intamplat. Am facut testul dupa 2 sau 3 zile de la intarzierea CM, si mi-a iesit negativ. Eu eram aproape convinsa ca sunt insarcinata, deoarece tot in aceasi zi avusesem si o repriza de varsaturi... Am repetat testul dupa 3 zile, si mi-a iesit pozitiv, apoi ca sa fiu 100% sigura ca sunt insarcinata am mai repetat cu alt test, de alta marca. Eu cred ca depinde si cand il faci, eu l-am facut pe primul seara, desi stiam ca este indicat sa il faci dimineata... Deci ca sa fi sigura in totalitate repeta-l dupa 2-3 zile, sau mai multe, daca pana atunci nu iti vine CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Merci Claudia..
Si eu l-am facut dupa amiaza si poate urina nu e ff concentrata..
o sa mai fac unul maine dimineata-am inteles ca se recomanda urina de la prima ora..
Cu toate ca pe testul asta zice ca il poti face oricand..hmm
dar poate poate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanuta spune:

buna
sunt teste care se pot face la orice ora , dar nu intotdeauna este adevarat ce apare
deci cel ami sigur ar fi sa astepti sa vina cm dar nici asa nu esti sigura iti spun asata ca o matusa a avut menstruatie cau amindoi copii
deci bafta si nu stii sigur cum este sa nedai de veste
eu intotdeauna fac echografie dupa 10 zile daca si simptome dar nu a fost nimic pana acum
sa auzim de
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina21 spune:

quote:
Initial creeata de iubu77

Buna fetelor

Mi-a intarziat ciclu 3 zile..Ieri am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.. Simptome... Ma cam doare spatele si burtica..ca si cum ar veni CM insa sunt asa de 1 saptamana si nimik.
Se poate sa fie bebe chiar daca testul de sarcina a iesit negativ?
S-a intamplat cuiva ca testul sa fie negativ in primele zile apoi sa fie pozitiv?

Buna !
Ca sa fii sigura de test trebuie sa astepti cam 5 zile de la data CM(daca rabzi!) cand trebuia sa-ti vina, asta cand stii ca ai ciclul regulat... bafta multa!poate luna asta este cu... ochisori!
Mie mi s-a intamplat sa fie negativ primele zile... dar apoi mi-a venit... data viitoare sa speram si noi ca va fi cu noroc, poate de Paste iese ceva...... >

Mergi la inceput