Posibila sarcina?
Buna fetelor
Mi-a intarziat ciclu 3 zile..Ieri am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.. Simptome... Ma cam doare spatele si burtica..ca si cum ar veni CM insa sunt asa de 1 saptamana si nimik.
Se poate sa fie bebe chiar daca testul de sarcina a iesit negativ?
S-a intamplat cuiva ca testul sa fie negativ in primele zile apoi sa fie pozitiv?
Raspunsuri
cllaudia spune:
Da mie m-i s-a intamplat. Am facut testul dupa 2 sau 3 zile de la intarzierea CM, si mi-a iesit negativ. Eu eram aproape convinsa ca sunt insarcinata, deoarece tot in aceasi zi avusesem si o repriza de varsaturi... Am repetat testul dupa 3 zile, si mi-a iesit pozitiv, apoi ca sa fiu 100% sigura ca sunt insarcinata am mai repetat cu alt test, de alta marca. Eu cred ca depinde si cand il faci, eu l-am facut pe primul seara, desi stiam ca este indicat sa il faci dimineata... Deci ca sa fi sigura in totalitate repeta-l dupa 2-3 zile, sau mai multe, daca pana atunci nu iti vine CM
iubu77 spune:
Merci Claudia..
Si eu l-am facut dupa amiaza si poate urina nu e ff concentrata..
o sa mai fac unul maine dimineata-am inteles ca se recomanda urina de la prima ora..
Cu toate ca pe testul asta zice ca il poti face oricand..hmm
dar poate poate...
balanuta spune:
buna
sunt teste care se pot face la orice ora , dar nu intotdeauna este adevarat ce apare
deci cel ami sigur ar fi sa astepti sa vina cm dar nici asa nu esti sigura iti spun asata ca o matusa a avut menstruatie cau amindoi copii
deci bafta si nu stii sigur cum este sa nedai de veste
eu intotdeauna fac echografie dupa 10 zile daca si simptome dar nu a fost nimic pana acum
sa auzim de
pupici
Gianina21 spune:
quote:
Initial creeata de iubu77
Buna fetelor
Mi-a intarziat ciclu 3 zile..Ieri am facut un test de sarcina dar a iesit negativ.. Simptome... Ma cam doare spatele si burtica..ca si cum ar veni CM insa sunt asa de 1 saptamana si nimik.
Se poate sa fie bebe chiar daca testul de sarcina a iesit negativ?
S-a intamplat cuiva ca testul sa fie negativ in primele zile apoi sa fie pozitiv?
Buna !

Ca sa fii sigura de test trebuie sa astepti cam 5 zile de la data CM(daca rabzi!) cand trebuia sa-ti vina, asta cand stii ca ai ciclul regulat... bafta multa!poate luna asta este cu... ochisori!
Mie mi s-a intamplat sa fie negativ primele zile... dar apoi mi-a venit... data viitoare sa speram si noi ca va fi cu noroc, poate de Paste iese ceva...
... >