Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (106)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vazut 'the perfect man', comedioara usoara, romantica, normal!..cu hillary duff, e ok!..ma duc la nani ca-s gata pe ziua de azi, am patul numai pt mine sa ma tavalesc in el pana dimineata, cand vine si iub de la job!..pup, noapte buna!

LUNY, in 37+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

luny merci de pont. m-am apucat sa dau si eu filmul "jos"....dar cred ca ramane pt maine, ca in seara asta e cam tarzior...
stela, eu am luat pt teo o musama draguta foc, cu oitze:))), pe care cred ca voi pune un scutecel de finet, ca sa nu "migreze" pishu'.
la alex am avut tot niste chestii cu material textil pe o parte si cu un plastic pe cealalta parte.

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nepotzelul meu are paturici absorbante de la happy si sunt faine. cred ca voi lua si eu un set de la cora. in supermarketuri sunt mai ieftine decat la farmacie. asta e valabil pt toate cosmeticalele si scutecele.

pt buric nu am luat si nu voi lua nimic in afara de alcool si eventual tinctura de galbenele. voi lua de fapt tinctura pt mine si o voi folosi si la el. este un super cicatrizant, asa ca indiferent cum voi nashte, va fi buna.

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Delfin, mercic! nu stiu daca ai inteles e vorba strict de "tinut casa" vreme de cam o luna in perioada in care eu ma obisnuiesc cu bb, nu si alte cumparaturi gen lucrusoare de bb. Oricum, e mult, ca am inteles ca aceea nu e o perioada usoara, chiar daca eu acum nu imi dau seama ce poate fi asa greu...
Un si pentru Seb, pe care de fapt eu nu pot sa il vad decat un mare cuminte. Ai un top 3 al nazdravaniilor lui?

Luny, Stela, undeva sper din suflet sa duca aceasta campanie de revizuire a atitudinii in maternitati. Noi nu avem cum sa o mai apucam, cel putin nu la acest bb, da macar pt generatiile urmatoare.

Ioana, si la mine a venit o prietena azi cu o zambila uriasa parfumata Si miroase asa fain in jur!

Livi pupici apasati sa treaca spaima! Duca-se!

Cory, iubesc melodica aia (cosi celeste)! Candva o aveam pe caseta si am rulat-o pana s-a uzat.

Clau ce senzatii tari cred ca traiesti tu acum, INAINTE cu asa putin... Ultimul retus colo, ultimul detaliu dincolo... Si ...tadaaaaam 2 ochisori apar si se uita mirati in jur :)

Nicol, vad ca merge treaba! Si noi suntem in proces sa ne innoim cu mobila la comanda. Spor maxim va doresc!

Dana, sar'na pt info de raci!
Nenea din dorobanti are si in perioada asta oare??

Nati, sa va fie de bine la resto! Tot nu mananci sare? Dai un rand de sampanie cand iti da dezlegare la sare?

Ariel, am notat cu tinctura ;)

Gata, culcaaaaarea! noapte buna!

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ms ariel de ponturi.Dar buricul cu ce se acopera?
Ehe,sovi,eu nu's deloc optimista cu privire la Romania.Cred ca se fac puii nostri mari si nu se va schimba mai nimik..fiindca e vorba de mentalitate care nu se schimba usor,de salarii,interese si bla bla..ca m-am supi..si vad ca lumea si-a cam pierdut rabdarea peste tot din cauze diverse si de aceea nu prea mai vezi zambete la locul de munca, si degeaba incearca Bianca sau altii sa schimbe ceva,cand schimbarea ar trebui sa inceapa de sus,si de acolo nu vad eu curand..

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Care mai e pe aici??M-a apucat o foame!!

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

, dupa ce am citit din urma.
Inainte de a incepe scrisorica, vreau sa va spun ca ne-am luat calcularet nou, dar nu stiu cand il punem in functiune, deocamdata il ducem maine la cineva sa-i instaleze Windows-ul ca are Linux pe el. E tare mandru randunelu' meu, pentru ca noi acum suntem cu un laptop de imprumut de la ai mei si avem si noi, in sfarsit, calcularetul nostru.

Luny, , era vorba de Lyvy, cu vizita la doctor, ei am vrut sa-i tin pumnii, da' uite ca a avut parte de o sperietura grozava, bine ca e bebe e bine si ca s-a linistit.
Marina, bine ai venit acasica, super povestea ta, pare totul atat de simplu, dar stiu ca nu e...
Naty, ce rochita frumoasa, s-o poarte sanatoasa Iulia, ca si toate celelate lucrusoare pe care i le-ai luat. Despre ce magazin de la 13 Sept. vorbesti?
Clau, gata, se apropie, e cumva ultimul we cu burtica? Ne antrenam pentru galerie. Si Olgutzica tot luni are marea intalnire?
Stelutza. E uite ca mai comanzi si tu de pe net una alta...
Ramo, odihna placuta la Bals.
Mai, Luny, nu e rea ideea cu calcatul rufelor pe polita de tastatura de la birou, o sa incerc si eu sa calc in birou, sa-mi aduc scandura de calcat aici!
Bubu, nici pe mine nu m-a vazut Tutu niciodata pe masa, doar la eco, primele 3 luni intravaginal, iar pe urma pe burtica. Mendez m-a vazut doar pe masa data trecuta, dar nu m-a durut. Cred ca doare pe masura ce se apropie termenul.
Cory si eu votez cu piesa propusa!
Stelutza, Ioana, Anca, inca un lucru interesant de adaugat la listutza: paturica absorbanta. Multam .
Clau, bravo pentru camera proaspat vopsita.
Nicol, felicitari pentru amenajari si spor la treaba mai departe.

Randunici, fiindca e trecut de miezul noptii, imi dati voie sa-mi schimb si eu semnatura?

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Am mai implinit o saptamana !

Va pupic de noapte buna!.

Cristina 31+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

M-am trezit pe la 5 sa ma duc la baie si m-am lipit si de calculator. Ma incearca o foame teribila desi ieri m-am ghiftuit la mama si apoi si acasa o portie de macare de fasole verde , dar din bucatarie razbate un fum aproape pana in camera si .
Joi mi-am ridicat buletinul si am zis sa rezolv cu acte si ce-o mai fi pe la banci, plus marirea overdraftului.. in fine, a fost de alergat.

Presimt ca va fi distractiv cu actele dupa nastere, eu am CI in sect 3 al meu in 5. PArca vad ca or sa-l plimbe de la un sect la altul, dar nu e vina mea. Am parca si o dorinta sadica sa se intample asa, ca socrela n-a vrut sa imi faca CI la ea, dar acum nici ca mai schimb vreun act. Mai am permisul si inca vreo 2 carduri de schimbat.

Am mai achizitionat 2 camasi de noapte si inca o pereche de papuci sa nu-mi vina iar vreo idee si sa nu pot dormi noaptea. Dar nu-mi place nici un fel de halat/capot, probabil o sa iau unul ca sa fie si gata.

Of! Statui o ora pe scaun si deja tre sa sar in pat ca nu mai pot de burta. Sper sa nu fie grav ca eu am de gand sa mai merg macar o luna la munca, oricat de scarbita as fi de mers cu ratb-ul. btw.Ieri nimeni, dar nimeni nu mi-a oferit un scaun, la coborarea din masina se pusese o baba de nu aveai loc sa mai treci nicicum si lumea incepuse sa urce, am inceput sa tip ca-s gravida si n-am loc, sa ma lase sa cobor ca alfel nu se putea. S-a inrait lumea rau de tot. O babuta saraca statea strivita intr-un colt si langa ea coscogeamitea omu pe scaun ca smecheru'.

Cui mai facem galerie? Cine mai naste? Vaz ca Geany ne aplica o corectie s-o tinem minte.

Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'Neataaaaaaaa!

Si eu pe ultima suta ( Cris ca ti-ai adus aminte ), astazi o sa intru mai putin, ca o sa fiu in bagaje si niscaiva vizite, dar maine intru frumos sa va fac cu manutza de pa-pa.

Livi, bine ca sunteti bine!!! Te inteleg cu condusul, stii, eu as fi in stare sa ma si duc sa nasc singurica...dar e drept ca poate fi motiv de stres suplimentar pentru uterul tau, si nu stiu cat de indicat este in conditiile in care vorbeste deja de ore si zile . Stii tu, echilibru in toate si o sa fie bine . Sa va gasesc bine pe amandoua!!!

Naty, ce sa mai zic de birocratie?!?! A fost un chin sa imi schimb buletinul, nu mai zic ca am stat la o coada incredibila, in conditiile in care sarcina mea era mai mult decat vizibila si mai eram si cu socrul meu, care trebuia sa ma primeasca in spatiu ( ca Radu are inca buletinul pe adresa alor lui, si am zis sa nu ne schimbam amandoi toate actele ) si care nu e tocmai un tinerel...Aidoma la permis, care a fost gata in doua ore, dar ca sa intru in posesia lui stateam 100 de oameni in fata unui birou din care mai iesea la cate 5 minute o tanti cu cate 5 permise noi si poate aveai norocul sa fii strigat, sa pleci din aerul ala irespirabil ( era ca in bancul cu scotianul econom la curent electric care isi pusese bilet la sonerie: nu sunati! ies eu din cand in cand! ) Asa ca si harnicia mea a fost platita cu nervi, si nu am facut-o din fff mare constiinciozitate, ci din teama de a nu face astea cand sunt mai gravida decat eram...Mai am pasaportul de schimbat, in aprilie, sa trec si Moaka mika pe el. V-am zis ca avem rezervarile la Viena pentru mai? Abia astept sa plimb copilul in parcurile lor gigeaaaa !!! Felicitari pentru iesirea reusita in oras, o sa facem si noi asta, ca deh, e ultimul weekend in doi .

Si apropos de Bianca Brad...eu m-am uitat la toate emisiunile in care a aparut ea ( din intamplare le-am prins pe toate, cap coada ). Nu m-a speriat nimic, sunt cel putin atatea cazuri fericite pe lume, conteaza ce parte a paharului vezi. Cred cu tarie ca ceva trebuie facut...romanul e asa plamadit incat trebuie sa faca altul pentru el, statul sa ii dea bani, statul sa repare sistemul medical, statul sa rezolve problema aglomeratiei pe sosele etc...Dar mentalitatea oamenilor cine o schimba? Bunatate si compasiune cine ne invata? E felul ei de a lupta pentru o vorba buna, pentru femeile care au nevoie...pana la urma isi foloseste povestea nefericita intr-un scop care mi se pare nobil: asistenta psihologica pentru femeile la nevoie ( vedeti numai subiectul deschis acum doua zile de fata din Targu Jiu, al carui copil murise de doua zile cand i se declansase travaliul ), pregatire psihologica pentru personalul medical, posibilitatea de a declara nasterea, astfel incat sa iti poti ingropa actualul "avorton", preotul sa te primeasca in biserica sa te rogi si sa te spovedesti dupa ce ai pierdut o sarcina sau un copil, nu sa fii data afara ca ultima pacatoasa, ca deh, esti lauza si impura ( ce daca un copil e darul lui Dumnezeu, ce daca Isus tot asa a venit pe lume, ce daca Sfanta Fecioara e sfanta...hai ca ma enervez aici rau )...ma rog, pot vorbi pana maine...astia erau just my 2 cents...nu vreau sa supar pe nimeni!

Adriuta, mumoase rau pozulicile!! Iertare ca ma trezesc la spartul targului, le vazusem inca de atunci, dar am tacut chitic!

Claule, ! Cat mai putem ciocni, nu?

Va pup pe toate si va doresc un weekend de poveste!

Olga 38+ cu Ioana-Sofia

Mergi la inceput