Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (106)
Raspunsuri - Pagina 8
mstela spune:
Ms luny.Deci comand pompa,c-oti sti voi ceva.
Lyvytu ai uitat cate sapt ai??E normal sa ai de-acum bagajelul facut ca nu se stie niciodata..linisteste-te si gandeste pozitiv..prin momentul ala toate trecem,vrem sau nu vrem.o fata speriata.
A,si lyvy,paturici ca astea zici? http://www. bebe-strumf. ro/produse/aleze-pentru-copii-fixies/.ms de pont.Nu sunt cam subtiri?Zici ca-ti plac?Nu stiu cat e unul Happy,dar astea 10 buc 14 lei renteaza,cred.Vizionare placuta!
Ms mult nicol.Paharul de sampanie nush care ti l-o fi baut.Eu am dat la tot stolul.
Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
PIDANA spune:
ola! va salut ca fug in patut. Burtoiul meu face figuri si vreau sa il tin putin la repaos, desi am avut o gramada de drumuri si ieri si azi. Cred ca trec iar pe ginypral :(( .
Cine zicea de raci. Sora mea se ocupa de import de-alde pesti. Zicea ca la carrefour colentina aproape in fiecare saptamana gasesti raci verzi vii, crabi de fapt la vreo 30 ron /kg, si mai zicea ca ar fi un nene care vinde dintr-o plasa la piata dorobanti si are mare succes.
Am fugit ca am un bolovan in loc de burta. O fi de la sampania de ieri?
Somn usor!
Edit: paturicile happy sunt 7 ron in cora si parca 5 buc la un pachet.
Dana 30+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
ursuleata spune:
Am reusit
Alina 30+ Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 10 SAPTAMANI!!!
mstela spune:
Dana,sar'na pt info.Dar treci in pat fugutza..Deci tu ai furat sampania lui nicol.Da tu te-ai pus pe drumuri?Nu erai in puscarie?Vrei??
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
ariel_7000 spune:
am revenit si eu dupa ce am jupuit tapet pana acum vreo juma de ora. a venit si alexutza dragutza si m-a ajutat, apoi si mama si tata. marcel era in baie, pe peretzi...ce mai!!! mobilizare generala!!! ar mai fi partea de sus de jumulit, dar eu nu ma simt in stare si cat de tacanita as fi, nu ma catzar pe scaun!!! asa ca si maine e o zi, altzii sunt mai inaltzi si mai suplii ca mine,...:)
vai, lyvy!!!! cred ca ai tras o spaima!!! cat despre facptul ca potzi nashte in orice clipa...asta asa e. ia fa tu listutza si apoi bagajelul si vei dormi linistita. de nascut tot nashti, cu sau fara frica. ideal ar fi fara frica, pt ca stiu din proprie experientza ca frica face enorm de mult rau...eu m-am speriat pe la dilatazie 5 si de atunci a inceput showul....sin din teama am dat in panica, apoi in isterie...etc. si uite asa o nastere grea....cred cu tarie ca daca as fi fost mai relaxata, ar fi fost infinit mai bine.
si dupa toate astea, eu vreau cezariana acum, ca efectiv nu stiu cum va reactiona creierul si implicit corpul meu, cand voi trai iar clipele alea....mi-e teribil de teama de reactzia involuntara pe care as putea-o avea....dar de la vrut la facut e cale lunga, asa ca luni voi incerca sa "atac" subiectul cu dr. mea, caci pana acum am fost lasha si nu am avut curajul.
mie imi face control la fiecare vizita...pana acum nu am avut dureri, insa ultima data parca a mers mai greutz....sa vedem luni. data trecuta am facut control numai la ultima "sedintza". in rest imi facea echo de fiecare data. bine, acum difera medicul, spitalul....
clau, cred ca si la voi in dormitor e o atmosfera tare insorita:))) galben si portocaliu, culori calde si solare, fain!
naty, mi-a placut treaba cu taiatul padurilor:))) si al meu a venit crizat de la banca. e la 5 lea drum la banca, ca sa-si faca un card nenorocit de 3 salarii!!! mama lor!!! mai aveau putzin si ne cautau si in f... !!!
alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ariel_7000 spune:
vreau si eu idee de film fain!!! ma vazut zilele trecute 2 comedii dragutze, ushurele: "I Could Never Be Your Woman" si "the guru" si un film romantic, pe care in ultimile 5 min. mi-am dat seama ca-l mai vazusem:))):"The Wedding Planner" (e cu jenica lopez, sa-i traiasca bebeii, ca tare s-a chinuit sa-i faca!!! bravo ei!!)
alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
mstela spune:
Fetelor,intrebam intr-o zi:a luat cineva feshe pt buric
Sau pt buric ce aveti pregatit?
natynic spune:
Lyvy, stiu ca dormi, dar pt maine: chiar ma superi RAU cu condusul. Sa stii ca nu e exclus totusi sa fi fost...nu dereglate aparatele, dar sa nu fi inregistrat cum trebuie bataile, si mie mi s-a intamplat deseori cu Dopplerul...iar cand pulsul era 90 a verificat cumva sa nu fi fost pulsul tau? (arterele renale de pilda sunt pe acolo si se poate inregistra pulsatia lor!). Caci daca nu...nu prea e bine cu variatiile astea. Eu as fi ramas acolo sa mai fiu monitorizata, nu vreau sa te sperii sau sa te supar dar trebuie sa fii mai precauta cu siguranta lui Iris-Miruna. Nu vrei cezariana, ok, dar, DUSA DE ALTCINEVA, mai mergi la monitorizare; la naiba, macar profita si tu ca e vara ta, nu alta acolo!
Am lipsit ceva pt ca...a scapat randunoiul un pic mai devreme si...m-a scos la restaurant!!!dragul de el. Dupa care am terminat de spalat lucrusoare de Iulia, apoi mi-am spalat capul propriu si...acum ne-am promis sa ne rasfatam reciproc cu cate un masaj-el are musai nevoie la picioare, eu la spate.
Asa ca va pup si ne auzim maine!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by mstela
Sar'mana fetelor..M-am lamurit.Deci treb sa ia randunoiul din farmacie,ca de comandat nu prea renteaza intr-adevar.
Deci la Baby expo sau alt magazin,nu pot sa ies,Anca, ca stau aici la mititik condamnata.
Voi de care ati luat,din astea Happy?Si cat e unul?
Eu imi inchipuiam niste cearsafuri mari cu celofan pe dos pe care sa le speli si sa le refolosesti.Dar bune si astea.Am trecut pe lista.
Stai la pat?Imi pare rau ,stiu cum e ca si eu am stat ultimele 2 luni de sarcina ca aveam colul deschis.
La Expo le-am luat cu 50 de mii 5 bucati si la farmacie sunt 90 de mii.
Eu una o folosesc de mai multe ori ca ete 60 -90 mm si nu face pe toata odata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
mstela spune:
Mai,dar ce somnolenta pe crenguta!!
Mamaa,Naty,la restaurant..ce bine suna...Si se lasa cu giugiuleli serioase,aa?
Hmm,da Ancutza,ce sa fac?Stau parca de "o viata",ca am si uitat cum e viata afara,dar asta e...Important ca mai e putintel..
Pai de mai multe ori cred ca merge cearsaful,ca nu o face in momentul schimbarii,de fiecare data,mai se pune si preventiv,zic si eu...Sar'mana de info..