FIV 164
Raspunsuri - Pagina 8
floricicica spune:
IAZMINN:La BIOS:estradiol=29.70ron,prolactina=30.80ron,FSH=27.50ron,LH=30,80ron,facute de mine in ziua 3aCM
floricicica spune:
cristinici-sa fie cu noroc! iar pt tine cristal1995 ce altceva decat ca-ti tin pumnii stransi.
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by iazminn
Fetelor, m-am hotarat pt BIOS sa-mi fac hormonalele. Daca vre-una dintre voi si le-a facut acolo, poate imi spuneti si mie cat v-au costat pt a sti cu cati bani sa plec la mine. Merci frumos!
Incerc io sa te ajut!!!
estadiol 29.70 lei
FSH 27.50 lei
LH 30.80 lei
PROLACTINA 30.80 lei
Lista cu preturi o gasesti pe prima pg.
Sau poti suna la Bios .
Tel. (021)2305500
Mobil 0741155157
0720737737
FAX (021)2307789
Nusycaaaami-ai dat palpitatziii !!!
Ma bucur ca a trecut .... Hai ca reusesti !!!
fata !!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
mary35a spune:
Buna,
Dupa mai mult de 10 IA nereusite, ma-m hotarat sa fac FIV . Acum sunt in faza analizelor, sambata mi-am facut mare parte din ele si urmeaza sa ma programez la Giulesti la dl. profesor M.
Va urmaresc de mult timp dar am tot sperat sa reusesc fara FIV, dar nu a fost sa fie... am 34 ani si nu vreau sa mai pierd timpul cu IA.
Am nevoie de sfaturile voastre, si sper sa ma primiti printre voi..
Mult succces tuturor .
mary35a spune:
Buna,
am cautat cat mai multe informatii despre FIV, despre costuri, dar mi se par cam vechi, din 2006... I-mi poate spune cineva costurile actuale, si in principal la medicamente si la cat se da la dr.si biolog ? I-mi puteti scrie si pe PM.
Merci
Ioanatugs spune:
Cristinici multa bafta iubita, sa stea cumintei la mami in burtica 9 luni de acum incolo!! Drum bun maine acasa si ai gija de puiuti!!
ne intalnim de martisor!
KoraPop spune:
cristinici super embrioni,super endometru,super vesti....asteptam un super rezultat!Bafta muuultaaaa!
Cristal mai e putin pana miercuri,totul merge foarte bine,asteptam impresii despre dl.dr.,clinica si "Tara Fagaduintei"...Bafta muuultaaa in continuare!
Va doresc tuturor o saptamana plina cu vesti bune !
Kora
CARPE DIEM!
kittyke spune:
Buna fetelor,
Cristinici super vesti, super endometru felicitari acum sa ai grija de copii tai
Cristal bafta multa la punctie si sa iasa cat mai multi blastocisti cum doresti tu
Blanche si eu zic ca te-ai decis bine macar organismul revine dupa operatie
Nusy sambata noaptea am avut aceeasi simptom ca si tine eram sigura ca o sa-mi vina CM, parca si ieri noaptea am simtit ceva simt ca o sa ma innebunesc... maine am programare la clinica pentru HCG ....fetelor am emotii brrrr
iana_mari spune:
Cristal bravo o sa ai super productie.Sa ne povestesti cum ai fost tratata de medici.
Nusy ce faci ?
Kittyke mai ai rabdare pana maine?
Kora
Fetelor eu maine am marea intalnirea si o sa aflu cand incep al doilea fiv care sper sa fie cu reusita.
Stiti cumva orele la care vine MR. Marinescu sus la sterilitate(giuli)?Mi-e mi-a zis ca la 12 sa fim acolo si intram in ordinea venirii?
Nu este nimeni programat maine la Giulesti?
Mi-ar face mare placere sa cunosc pe cineva dupa forum.