FIV 164

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by luci.eilm

LucaLuca, fata sarmanta si bine dispusa, inseminari ai incercat?

Nu. Crezi c-ar fi fost cazul? Medicii, dupa ce ne-au cautat la oo, ne-au pus pe FIV+ICSI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Teli da-ne vesti despre tine!Tin pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetele sa stiti ca nu v-am uitat dar am tot avut probleme cu calculiciul si abia puteam scrie cate un mesaj pe la odisee,dar mereu ma gandesc la voi si va astept cu nerabdare la gravidute!eu va tin pumnii stransi tare de tot si va urez multa bafta la toate!!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna dragelor!

Kora eu am facut operatia in Spania, deci nu eram eu cu tine in salon, dar tot cu parul lung si castaniu sunt. Cum te simti?

Iana, am facut operatia miercuri desi imi venise CM si mi.a scos trompele, am scris acum cateva zile despre.

Kla, o sarcina usoara in continuare iti doresc! Ce va fi bebe al tau? Fetita sau baietel? x 2

o duminica cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blanche citisem ca ti-a venit ciclu .Scuze mi-a scapat pagina cu operatia.Cat timp te-a pus sa astepti pana la fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Doctorul de la clinica de fertilizare mi.a zis ca luna urmatoare am putea incepe deja procedura, dar eu la mijlocul lui aprilie trebuie sa plec o sapt. in Israel si ar fi f greu cu cutia de injectii dupa mine, asa ca am zis ca mai bine dupa ce vin voi incepe. Nu imi pare rau ca le.am scos, sunt linistita ca am ovarele si uterul ok (mi s.a luat o piatra de pe inima), sper din tot sufletul sa fie un FIV norocos cu 1 sau 2 bebici, nu m.as supara :)
Tin pumnii pentru tine sa se lase cu bebelusii mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

am venit si eu la raport, mai tarziu ca ieri am dormit toata ziua de la diazepam. Am facut ET ieri, am pus 3 embrioni super de 8 celule, endometru 14.
Am vorbit cu MR M de progesteron injectabil si a zis sa fac 1 la 4 zile, iar Cocei a zis sa nu fac ca e OK val.
Cam asta e in rest am o stare de somnolenta de as dormi toata ziua, si cum nu am altceva de facut asta voi face.Maine ma intorc acasa vine sotul dupa mine.
Moniland ma bucur ca esti langa mine ca de obicei,
MiKI sa ne de-a DD copii frumosi si sanatosi.
Multumesc tutror pt sutinere. cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Blanche sa fie cu noroc si sa-ti de d-zeu gemeni .Eu marti am prima intalnire cu dr. si am mari emotii.Sper sa fie totul in ordine si sa incep cat mai repede procedura.
Cristinici sa fie cu noroc si lipiciosi ai avut embrionasi frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Fetelor, m-am hotarat pt BIOS sa-mi fac hormonalele. Daca vre-una dintre voi si le-a facut acolo, poate imi spuneti si mie cat v-au costat pt a sti cu cati bani sa plec la mine. Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, fetele!
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine...
Punctia o voi avea miercuri, azi la echo aveam pe ovarul stang 7 foliculi de 15-17 mm, iar pe dreptul "peste 10" (citat din dl dr) tot asa maricei. A zis sa mai fac asta seara stimulare si maine seara la ora 9 voi face Ovitrell. Punctia este miercuri, extrem de devreme, cel putin pentru mine....la 7 fara un sfert de dimineata... A anuntat pe toata lumea ca vreau blastocisti si ca nu discut altfel...
Am tot asteptat listuta cu numele voastre, stuart daca o ai, da-mi-o si mie pe PM. Ca sa nu stea fiecare fata sa imi trimita mesaje. La o parte dintre voi, va stiu numele, dar ma gandeam ca altadata nu mai ajung eu pe aici...
Kora, Blanche, iana_mari si toate celelalte fete dulci:
Kitto: nu mai zici nimic? Pup fata dulce!
Va pupic si va tin la curent!

Aly

Mergi la inceput