FIV 164

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

lukiti multumesc pt mesaj.Deci am toate sansele ca FSH mare sa scada

Elenadanu ti-a spus medicul sa consumi cel putin 3 litri de lichide pe zi?Mie la timisoara asa mi sa spus.ajuta ovarele si nu o sa te simti balonata.Mult succes si sa fie cu oghisori

Mergi la inceput

Benjieeu am mers la Timisoara la DR.Muresan Cezara.Am facut FIV si nu ma costat mult.
am iesit cu tratamentul,cu tot ce a costat la 1500E.deci in comparatie cu alti medici f. putin.Dute la ea ca o sa fii multumita.nr.0724572424.Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, fetelor!
Din pacate nu am net in camera, dar este net in hotel, asa ca, voi mai intra sa va mai dau vesti!
Am facut o echo dupa 8 zile de stimulare, endometrul era de 11 mm (!!!!!!), si dl. dr. a zis ca el se asteapta la 15-20 de ovule... Eu spersa fie macar 10 bune, ca sa pot spera la blastocisti... Maine mai fac o echo, dupa 11 zile de stimulare, si tot maine stabim punctia, marti sau miercuri...
Se pare ca de data asta voi face Ovitrelle (nu stiu daca este scris corect) in loc de Pregnyl...
Totul este foarte bine, va povestesc mai multe dupa ce ma mai linistesc, ca deja am emotii...
Iana_Mari: multumesc mult pentru tot, iubita!
Va multumesc la toate, nu va enumar sa nu ratez pe cineva, care sunteti alaturi de mine in incercarea asta dureroasa spre bebe... Poate ne ajuta DD sa fie ultima...
Dupa punctie vreau sa ajung la Ierusalim, daca vreti sa va trec pe un acatist (nu stiu daca se da, dar vreau sa incerc), trimiteti-mi si mie lista aia cu fetele care vor...Stiti voi despre ce vorbesc, nu?
Incerc sa mai intru maine dupa-amiaza, dupa echo...
Va pupic!

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Am si eu o mare rugaminte la voi. Luni sunt in ziua a 3 a si vreau sa merg sa-mi fac si eu analizele hormonale.Inca nu am fost la dr dar pentru a nu mai pierde o luna vreau sa ma duc cu ele facute. Va rog sa-mi ziceti si mie ce analize trebuiesc facute. La primul FIV le-am facut in ziua a 2 a LH,FSH, Estradiol, Prolactina. Mai trebuiesc si altele? Unde ma sfatuiti sa le fac? Merci frumos

Mergi la inceput

IASMINN E2 LTH LH FSH TSH si fa-le la Bioclinica.Mult succes

Mergi la inceput

Si inca o intrebare. Are vreo importanta ca eu am ciclu neregulat? ACUM 2 LUNI MI-A VENIT CM LA 38 ZILE, LUNA TRECUTA LA 36 ZILE, IAR ACUM LA 31 DE ZILE. Este bine sa-mi fac hormonalele in ziua a 3 a? Sunt concludente? Pupici

Mergi la inceput

IAZMINN scuze

Mergi la inceput

IAZMINN se fac in a 3 a zi nu conteaza daca ai CM la diferite zile.Ciclu neregulat se numeste atunci cand nu vine o data pe luna dar si atunci an. hormonale se fac in a 2-3 a zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

iana mari astept sa vina 20 martie cand ajung la Buc. si atunci o sa am cu adevarat un plan de bataie, in rest bine mi-am reglat CM si mi-am gasit si un job. Sper sa nu imi dea batai de cap in ceea ce priveste deplasarile in capitala.

Nico

Mergi la inceput

Simona, E2 este Estradiolul? Dar LTH? Prolactina nu se face?

Mergi la inceput