FIV 164
Raspunsuri - Pagina 5
miki01 spune:
Salutare,fete scumpe!
Vin si cu raportul: ET astazi cu 2 embrionasi (unul de 8 si unul de 6). Atat au rezistat din 5.
Cristinici ma bucur mult ca ne-am cunoscut.
Nusy, nu-ti pirde speranta, poate sunt doar semne de implantare.
pipuci,
miki
Blanche25 spune:
Nusy sunt cu pumnii stransi tare pentru tine, stim toate ca simptomele de sarcina sunt aceleasi ca cele de CM. Stai la patut linistita!
kittyke si tu tot la patut linisita sa stai, pentru ca in cateva zile sigur ne dai o veste buna!
elena bine ai venit si multa bafta la stimulare!
Dream, toata asteptarea asta va fi pentru cel mai nobil scop. Te pupic dulce tare!
Crystal, multa bafta in continuare! Ne bucuram tare ca vei putea sa ne dai vesti.
tuturor fetelor un weekend placut!
nusy spune:
Fetelor,va pe toate.Inca nu mi-a venit.Au trecut deja 12 ore de cand a inceput sa ma doara burta.Cand ma doare,cand ma lasa.Sa vedem ce-o fi pana la urma.Bine-ar fi sa fie de la implantare...da' nu stiu ce sa zic...
Cristinici,Miki,Cristal: bafta multa,multa!
Nusy
Blanche25 spune:
Miki bravo, embionasi lipiciosi si sarcina usoara pana la 9 luni!
Nusy ma bucur tare! Ma rog pentru tine.
mihaele spune:
Nusy fi increzatoare sunt sigura ca va fi bine sunt alaturi de voi vetelor si ma rog la Dumnezeu sa reusiti eu sunt comvinsa ca reusiti toate va pup pe toate
anig spune:
dream1971 multumesc mult pentru incurajare, eu nu stiu daca procedez chiar bine dar nu am cum sa fac altfel, vreau FIV2 in septembrie, trece de primul aproape un an, poate ar fi fost mai bine sa treaca mai putin. Te superi da te intreb ce s-a intamplat cu FIV2 la tine? Eu am fost la dr. meu si m-a trimis la laborator la Fundeni sa mai fac niste analize, daca te intereseaza mai discutam.
zouzounaki spune:
quote:
Originally posted by stuart
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by marrina
[
stuart Partial am rezolvat problema prin bunavointa lui cristinici. E mare lucru pentru mine. E prea tarziu insa pentru a primi acum alte tablete. Am nevoie de ele peste 4 zile. Doar daca are deja cineva din tara. Iti multumesc mult-mult, oricum.
--------------------------------------------------------------------------------
marrina, imi pare tare rau ca informatia mea a fost eronata dar nici prin cap nu mi-a trecut ca ar fi sub forma de fiole
Incearca sa iei cu imprumut de la fetele din tara si daca nu faci rost ca sa te poti achita de imprumut iti promit ca iti dau eu din ale mele. Acum este prea tarziu sa-ti trimit ca nu ajung in 4 zile. Poate cu DHL dar te costa prea muuult! FETELE CARE AVETI DEXAMETHASONE SI NU AVETI NEVOIE DE EA ASA REPEDE PLEASE AJUTATI-O PE MARRINA CA O S-O PRIMITI INAPOI DE LA MINE, VA
PROMIT!!!
fetelor va reamintesc din nou..dexamethasona este ucigas de embrioni!!!!nu ajuta la implantare...este pt.cu totul altceva...scrie f.clar si pe prospect sa nu se ia nici macar in timpul perioadei fertile cind se incearca pt bebe..nici in sarcina...cine vrea sa stie mai multe sa-mi lase un PM...nu de alta,dar pur si simplu nu vreau sa sperii unele persoane....aruncati-le la gunoi...nu puneti in caz de sarcina,sanatatea bebelusului in pericol..aceea de a se dezvolta normal...eu v-am mai spus si va mai reamintesc...va pup si ma scuzati ca nu spun altfel..dar aceasta este realitatea...numai bine...citesc din urma si revin
koricicamultumim pt.noul capitol
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI
kineta spune:
NUSY,sper sa fie totul bine,poti lua cam 4 tbl,de NO-SPA,in 24 ore ,poate chiar 5,era bine daca reuseai sa ti faci maine,macar o inj cu GRAVIBINON,cunosc gravide care au dat rezultate bune cu acest medicament ,mai mult decat cu progesteron,si care au avut tot asa dureri,si dupa aceea si-au revenit,nu stiu ce sa-ti zic ,ma car daca ai putea intreba medicul.ITI doresc multa bafta,si sper sa fie un semn bun. MICHI,bafta multa si tie iti doresc,.
kineta spune:
AM uitat,intreba cineva ce dozari se fac in ziua 2-3 de CM: FSH,LH,ESTRADIOL,SI PROLACTINA,dar oricum acestea le recomanda medicul,.