Exista crese particulare in sectorul 1?

Exista crese particulare in sectorul 1? | Autor: Gandacel

Link direct la acest mesaj

dat fiind ca nu sunt locuri la singura cresa de stat din sectorul 1 si trebuie sa ma intorc la serviciu de urgenta, bona nu am gasit pentru doi copii mici decat la preturi astronomice... va rog sa ma ajutati cu ce informatii aveti. Exista sau nu crese in sectorul 1? Ca nu le pot gasi in liste oficiale, dat fiind ca nu au nevoie de autorizatie de la Minister.
Am nevoie urgent de raspunsuri, daca se poate si cu ceva detalii legate de conditii.
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Ma vad nevoita sa mai scriu o data, in speranta ca readucand subiectul pe prima pagina, il va gasi cineva care are informatii despre ce ma intereseaza.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Din cate stiu, crese particulare nu exista de nici un fel...in nici un sector. Doar gradinite private care primesc copii de la 2 ani...de multe ori insa si mult mai mici. Sfatul meu, in lipsa unei liste oficiale, este sa intri pe site-urile de genul "gradinite" sau "gradinitebucuresti" si sa vezi de la ce varsta primesc copii. Si apoi sa dai telefon sa afli de la ce varsta ii primesc de fapt.....

Bafta!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Exista o multime de gradinite private care primesc copiii de la un an si jumatate. Insa pe mine ma intereseaza pentru Stefania, care are 10 luni. AM gasit una, dar este in Piata Alba Iulia, de alta nu stiu, de asta intreb pe aici, ca poate sunt parinti care cunosc astfel de crese, fie ca stau aproape de una fie ca au sau au avut copilul acolo.

Mergi la inceput