Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Daca dau pupici acum trece supararea bitza?UIte

DIn pacate abia acum mi-am dat seama ca noi aici nu avem sectiunea cu sarbatoritele lunii si e pacat.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Boo, felicitari pt bebe! Sper ca te-ai linistit!
In ce priveste apa, bea si tu mai fortat asa pana te inveti, altfel o sa faci infectie urinara!Pupici!!!!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Delphina, MonicaNu m-am suparat! Ma alintam si eu asa!!!
Nerantula, felicitari!!
July, prezent! Suntem aici! Calm down!
Inb ce priveste carnea tocata, eu stiu ca n-avem voie piftele, hamburgeri, pt ca la miloc carnea nu se face suficient! A, si nici gratar!!!!Naspa!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hei cum sa nu avem voie gratar???? Avem....dar orice carne am manca trebuie doar sa fie bine facuta atat..adica nu fripturi in sange

*** AniS ** 6+ ***

Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

iubitele eu va las ca am amortit de stat pe scaun....mazarica cam face scandal...asa ca trec in putut....asa cum zice sotul meu la patutul pt mazarica
seara placuta tuturor...

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

cat ati mai scris!!! sice subiecte!!!
sa vedem....
eu nu prea am pofta de nimic...ca si mancare...poate doar de cartofi prajiti...dar ma satur repede! mi-au revenit greturile, dar cand ma apuca cand ma lasa....
nici eu nu mai suport anumite mirosuri...de ex, aveam un spray prin baie si ce mi-o fi venit ieri seara sa ma dau cu el dupa baie...n-a fost chip sa ma linistesc pana nu m-am spalat din nou! plus ca nu suport multe miorosuri....
ca si kg, chiar azi m-am cantarit si am slabit un kg-doua...la mine chiar e de bun augur, ca am destuuuule!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

si acum sa va spun ce am facut la dr.:
mi-am vazut iubirea! si cel mai important, l-a vazut si taticutul lui!! care taticutz e terminat!
analizele a zis ca au iesit prea bune, bebe misca de mama focului, e maricel...
ma mai duc dupa 15 martie sa facem triplu test...in rest, numai de bine mi-a zis

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

na.. mai e careva in zona!?
delphinas pan' la urma am facut ciupercile la cuptor..ce erau mari si frumoase (le-am umplut) cu cartofi
ankussa io am pus vreo 2 kile..aveam 47 si acum am 50,5-7 imbracata..noi si bebei sa fim sanatosi!!! bafta la intalneala cu moasa-gogoasa..sa ne dai de veste ca ce si cum!
codruta eu inca nu am experimentat arsurile la stomac..din cate citisem apar mai tarziu un pic...distractie placta si sa nu fi fff dantzausa ca-l ametetsi pe bb!
boo !!! ce bine ca e bine totul si nu a fost decat alarma falsa!
nerantula felicitari pt bb de 24.6mm!!! asta da! sa va traiasca sanatos! nu ne pui si noua filmul? sa-l vedem?
heyyy..july unde-mi esti cu rezultatu'? hai ca-ti scoatem noi gargaunii din cap
xor cand stiti numele..sa ne zici musai si urget..ca putzurica ta e pe lista si n-are nume..nu care cumva sa se supere
bitzuca La multi ani cu sanatate, sa iti dea Domnu tot ce doresti, zile senine si fericite La multi ani...sa ne traiesti!!!!..legat de sexu lu' bebelache..eh..sanatosi sa fie toti! asta conteaza! prea multe variante nu sunt f/b
delphi somin usor tie si mazaricii!!!
claudinna felicitari pt bb maricel si jucaus!!!! ..imi zici si mie ceva date!? din ce ti-a masurat!? (mentionez ink odata ca am facut obsesie pt lungimi si masuratori)

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

vad ca ma lasati singura
nu-i bai...atunci ma ocup de liste un pic

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput

bzzzzzzzzz
no bun..deci bazai singura pe aici..
La multi ani cu intarziere Juliuta, Bitza, Codruta si Andy!!!!!!

gata..am plecat si io...fac aici spectacol gratuirt si fara spectatori
va pupilesc!

Oana
13+
o noua viata

Mergi la inceput