Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Boo spune:
Deci eu am in fata mai multe formulare :
Dry Test in trim I = se face intre sapt 8 si 13 de sarcina si se masoara urmatorii parametrii: free Bhcg (subunitatea libera B a glicoproteinei Gonadotropina Corionica) si Papp-A (proteina plasmatica A)
Dry Test in trim II = se face intre sapt 14 si 22 de sarcina si se masoara urmatorii parametrii: free Bhcg (subunitatea libera B a glicoproteinei Gonadotropina Corionica), alfaproteina si estradiolul neconjugat
Triplu Test = recoltarea sangelui trebuie efectuata obligatoriu intre sapt 15-17, iar ecografia trebuie efectuata intre sapt 11 - 13+6 zile
Dublu Test = recoltarea sangelui trebuie efectuata obligatoriu intre sapt 11 - 13+6 zile, iar ecografia trebuie efectuata intre sapt 11 - 13+6 zile
Si la DT si la TT scrie : identificarea Sindromuli Down, Sindromului Edwards si DTN
Buburuza
asa creste Buburuza
Boo spune:
Deja am copiat formularele in scris, mai bine va fac o poza si le pun aici pe net
Buburuza
asa creste Buburuza
Codruta27 spune:
Dragele mele, dragi,
Eu va pup dulce! Sa aveti un weekend exceptional! Cred ca ne auzim pe marti, incolo, ca luni am si eu o zi de concediu, si cam am de colinadat1 Nu stiu daca apuc sa intru de acasa!
Va pup pe toate!
8+
Bebe mic
Delphinas spune:
week-end placut codrut si inca o data sa-ti traiasca finii si petrecere frumoasa
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Delphinas spune:
uitativa la 9595 e un subiect legat de sarcina...
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
uitativa la 9595 e un subiect legat de sarcina...
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
mai bine nu, ca e trist si chiar cred ca nu foloseste intr-o odisee voioasa ca a noastra!
8+
Liniuta noastra
Delphinas spune:
intr-adevar odiseea noastra e voioasa, dar imi place tot ce tine de psohologia pe timpul sarcinii....interesanta faza cu sarcina psihologica
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Boo spune:
eu v-am scris tot formularul .. asa ca acum e randul vostru sa-mi povestiti ce se intampla la tv ca sunt la servici si nu pot sa vad .
plsssss
Buburuza
asa creste Buburuza
Delphinas spune:
mi se pare foarte interesanta aceasta tema....
mai mult decat emotionanta bianca brad....o super femeie...
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze