Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari nerantula pt bb activ

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Deci eu am in fata mai multe formulare :
Dry Test in trim I = se face intre sapt 8 si 13 de sarcina si se masoara urmatorii parametrii: free Bhcg (subunitatea libera B a glicoproteinei Gonadotropina Corionica) si Papp-A (proteina plasmatica A)
Dry Test in trim II = se face intre sapt 14 si 22 de sarcina si se masoara urmatorii parametrii: free Bhcg (subunitatea libera B a glicoproteinei Gonadotropina Corionica), alfaproteina si estradiolul neconjugat
Triplu Test = recoltarea sangelui trebuie efectuata obligatoriu intre sapt 15-17, iar ecografia trebuie efectuata intre sapt 11 - 13+6 zile
Dublu Test = recoltarea sangelui trebuie efectuata obligatoriu intre sapt 11 - 13+6 zile, iar ecografia trebuie efectuata intre sapt 11 - 13+6 zile
Si la DT si la TT scrie : identificarea Sindromuli Down, Sindromului Edwards si DTN

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Deja am copiat formularele in scris, mai bine va fac o poza si le pun aici pe net

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragele mele, dragi,

Eu va pup dulce! Sa aveti un weekend exceptional! Cred ca ne auzim pe marti, incolo, ca luni am si eu o zi de concediu, si cam am de colinadat1 Nu stiu daca apuc sa intru de acasa!

Va pup pe toate!

8+
Bebe mic

Mergi la inceput

week-end placut codrut si inca o data sa-ti traiasca finii si petrecere frumoasa

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

uitativa la 9595 e un subiect legat de sarcina...

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

uitativa la 9595 e un subiect legat de sarcina...

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

mai bine nu, ca e trist si chiar cred ca nu foloseste intr-o odisee voioasa ca a noastra!

8+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

intr-adevar odiseea noastra e voioasa, dar imi place tot ce tine de psohologia pe timpul sarcinii....interesanta faza cu sarcina psihologica

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput

eu v-am scris tot formularul .. asa ca acum e randul vostru sa-mi povestiti ce se intampla la tv ca sunt la servici si nu pot sa vad .
plsssss

Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

mi se pare foarte interesanta aceasta tema....
mai mult decat emotionanta bianca brad....o super femeie...

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Mergi la inceput