Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
monica_dicut spune:
Io m-am zapacit de tot
Nu mai vreau nici un test nici o ecografie nimic. Gata!!!!
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
piolica spune:
Adria, tocmai ce am vazut ca tu esti nascuta cu vreo 2 saptamini inaintea mea, iar bebelusul tau o sa se nasca cu vreo 2 saptamini inaintea bebelusului meu asta e ceva!!!
11+
Boo spune:
Pai la dublu test singur ai rezultat doar la Down si Edwards, banuiesc. Asta Dry are in plus celelalte doua chestii de care va ziceam mai sus.
Buburuza
asa creste Buburuza
piolica spune:
nu stiu cite mesaje ar mai trebui sa trimit... ca sa fiu si eu vazuta de voi.
am niste intrebari la care as dori sfaturile voastre, deh, pina acum am stat si v-am citit, in loc sa-mi fac si eu un cont si sa ma conversez cu voi de mai demult....
11+
monica_dicut spune:
Sorry, acum am bagat la cap.
Da pe bune acum... nici nu mai sti ce sa faci. Asta cand se face? In ce saptamana?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
10+
EL NINO
JulyMorning spune:
Monica, fii barbata, mai femeie . Hai, ca nu e dracul asa de negru. Testul se face pana in saptmana 14, ca si bi testul.
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
Delphinas spune:
pt cele care aveti arsuri, incercati sa mancati ceva uscat, gen stickuri, covrigi crocanti, lapte dulce. eu pun pe limbuta pe zi cate un dicarbocalm. am citit ca nu e contraindicat in timpul sarcinii.
8+ o mazarica mititica
mazarica mea
poze
Nerantula spune:
Salutare!
Vreau sa ma laud si eu cu buburuza mea de 24.6mm la 8s5z, desi din masuratoare apare mai mare cu 4 zile! I-am auzit si inimioara, o dulceeeeeeee! Abia astept sa-i vad fetzitoara dragalasa si sa-i aud ganguritul!
Am si filmat momentul, asa ca o pot auzi cand doresc si ma linisteste: nu ma mai doare, nu ma mai arde, nu ma mai tine, nu ma mai nimic rau!
8+
Liniuta noastra