Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

july, bafta sa fie totul bine
ziua buna burtici
vin si eu iar cu paranoia ... de sambata tot apar dureri de abdomen inferior, ca cele din timpul menstruatiei, nu f tare, dar sunt acolo ...
de sangerat nu mai sangerez de cand iau utrogestan
sa ma panichez?????
ieri am avut o durere nebuna de cap, n-am reusit deloc sa dorm toata noaptea ... nu am luat nimic
acum m-a mai lasat, da nu de tot, ma doare asa cat sa-l simt ca e pe umeri

guguloi 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

dyanira, cum sa nu intre tati cu tine la eco?? pai ce el nu are voie sa-si vada puiutul?!?!? Nu-mi vine sa cred ca pana acuma a stat afara!

Toti doctorii dau voie si taticului sa intre la eco... daca era consult, era normal, si asa nu avea ce sa vada, dar la eco, e obligatoriu!!!!! Nu-l mai priva de aceasta bucurie, cu atat mai mult cu cat s-ar putea sa aflati si sexul bb-ului vineri, caci sunteti deja maricei. Multa bafta si sa nu aud ca nu l-ai luat inauntru!!!

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Sotzu meu a devenit mult mai implicat si mai constinet de cand a vazut aluna la ecografie... sigur nu o sa uite prea curand privleistea. Deci, cum se face ca nu l-ai luat cu tine pana acum ??

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

july, bafta sa fie totul bine
ziua buna burtici
vin si eu iar cu paranoia ... de sambata tot apar dureri de abdomen inferior, ca cele din timpul menstruatiei, nu f tare, dar sunt acolo ...
de sangerat nu mai sangerez de cand iau utrogestan
sa ma panichez?????
ieri am avut o durere nebuna de cap, n-am reusit deloc sa dorm toata noaptea ... nu am luat nimic
acum m-a mai lasat, da nu de tot, ma doare asa cat sa-l simt ca e pe umeri

guguloi 5+

Pai si eu am. Ma mai iau, ma mai lasa... cu spre exemplu ma inteapa spre ovarul stang... daca te deranjeaza baga No-Spa.

July, eu iau 4/zi. Hai te asteptam cu cele mi bune vesti!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu nici nu concep sa nu intre tati sa vada capsunica.
Data trecuta a trebuit sa-mi faca endovaginala si l-a dat nenea dr afara. dar joi va fi clar prezent.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

zambetmic, nu-ti poti suna medicul, sa il intrebi? Eu n-am avut dureri, asa ca nu prea te pot ajuta.... teoretic durerile foarte mari n-ar trebui sa fie motiv de ingrijorare, dar e mai bine sa te asiguri la doctor.

Ma, nici al meu n-a fost la nici o eco... doar i-am aratat poze... sa vedem astazi. Eu nu prea il iau cu mine ca mai mult ma agita.

_
Our future determines our past
Fasolica de S12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Inteleg ca va fac capitol nou?

Ce o fi cu oanasm de nu a intrat azi deloc?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetele... nu-mi zice si mie cineva cum sta treaba cu avionul? Ma duc la dr. abia sambata dimineata ( iar sambata noapte am zborul); de dimineata, de cand am facut testul si a iesit pozitiv, stau si ma perpelesc daca sa merg sau nu la tarom sa anulez biletul meu... am tot citit pe net despre calatoriile in primul trim. de sarcina, dar nu reusesc sa ma calmez si sa iau o decizie. Heeeeeeeeelp

Mergi la inceput

zambetmic ti-am mai scris un mesaj dar nu stiu din ce motiv nu a aaparut. Ma bucuram pentru vestile bune si in acelasi timp imi pare rau pentru durerea de cap. Multe gravidute se confrunta cu problema asta, nu prea stiu de ce, poate din cauza tensiunii....

Si eu am dureri frecvente , dar sunt suportabile, slava domnului! Am auzit ca fetele luau cate un paracetamo; si chiar avea efect. nu te chinui si pe tine si pe bb, ca paracetamol simplu este voie sa luam, si daca chiar ne ajuta, de ce nu?!?

Tatii sunt implicat in viata lui bb inca de la inceput!! (nu?) De ce sa schimbam lucrul asta. Mai ales ca vederea bb-ului la eco este un moment de bucurie pentru toti (fara exceptii) si asa va bucurati in familie, nu?

poze eco

Mergi la inceput

zambetmic ti-am mai scris un mesaj dar nu stiu din ce motiv nu a aaparut. Ma bucuram pentru vestile bune si in acelasi timp imi pare rau pentru durerea de cap. Multe gravidute se confrunta cu problema asta, nu prea stiu de ce, poate din cauza tensiunii....

Si eu am dureri frecvente , dar sunt suportabile, slava domnului! Am auzit ca fetele luau cate un paracetamo; si chiar avea efect. nu te chinui si pe tine si pe bb, ca paracetamol simplu este voie sa luam, si daca chiar ne ajuta, de ce nu?!?

Tatii sunt implicat in viata lui bb inca de la inceput!! (nu?) De ce sa schimbam lucrul asta. Mai ales ca vederea bb-ului la eco este un moment de bucurie pentru toti (fara exceptii) si asa va bucurati in familie, nu?

poze eco

Mergi la inceput