Mamici de septembrie-octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
Nocom spune:
Sanziana 27 bine ai venit!! Sarcina usoara si fara probleme iti dorsc!
Este ciudat ce spuenti ddespre apa. Eu inainte de
daca beam 1 pahar de apa pe zi, in unele zile chiar deloc, iar acum beau non stop. Chiar si noaptea cand ma trezesc sa merg la pisu, nu ma pot abtine sa nu bag 2 pahare pe gat. Mie mi se pare foarte ciudat sa beau atat apa... dar simt tot timpul ca sunt uscata si am nevoie...
9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png
teomaria spune:
JulyMorning, ai grija de tine, cred ca ideea cu concediu nu e rea...eu zic sa profiti ca-i dreptul tau, mai ales ca ai nevoie de stat la pat in caz de sangerari( oricat de nesemnificative ar parea ele)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
a-rose spune:
july, cred ca cel mai bine ar fi sa-ti iei un concediu, din cate am inteles ai un loc de munca mai solicitant ! cat despre paranoia, eu sunt campioana la acest capitol. si apoi tu stii mai bine ca si lipsa respectivelor pete poate fi un pericol. eu am o prietena care avea destul de frecvent pete. a stat acasa si au disparut. a nascut un baietel superb. 
rose
monica_dicut spune:
Io beau apa in disperrare de cand sunt gravida
Mi-e sete intr-una.
ramo io merg joi la doctor
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
JulyMorning spune:
Multumesc, fetelor! 
O sa vad ce zice doctorul azi, daca va putea sa-mi dea concediu sau tre sa ajung si la cel de familie. Voiam sa vin la serviciu, ca ma mai tine ocupata si nu stau pe net sa citesc toate prostiile
, dar cred ca imi trebuie si ceva timp pentru mine, sa ma gandesc la ale mele.
Stie cineva daca imi poate da concediu cu 100% salariul, sau asta doar la urgenta ti-l da?
_
Our future determines our past
Fasolica de S12+
bitza2008 spune:
Salutare fetele mele dragi!
Sanziana,
iti doresc sa te simti minunat in aceste 40 saptamani
July,tinem pumnii azi la dr! Fii increzatoare ca totul va fi bine!
In legatura cu apa, eu beau minim 2l pe zi de cand am avut infectia urinara, ca ma tem sa nu se repete!
12+
felicic76 spune:
JULY
CONCEDIUL PENTRU SARCINA SI LAUZIE ESTE SUPORTAT DE CCI IN PROPORTIE DE 85%, DOAR URGENTELE SUNT DE 100%
sper ca te-am lamurit
alinushca spune:
quote:
Originally posted by JulyMorning
Neatza, pe la pranz si de la mine
Nu prea am vrut sa scriu, nu-s in cea mai minunata stare. Azi ma duc la doctor sa vedem ce zice, ce alte investigatii ma mai asteapta. Si colac peste astea vad ca iar m-am trezit cu niste pete portocalii-rosietice... cred ca o sa-mi bag un concediu medical pentru ca devin cam prastie cu nervii.
_
Fasolica de S12+
Nici sa nu stai pe ganduri. Fugi la medicul de familie ca iti da! Si pete? Cat de vizibile? Iei progesteron? Despre salariu... umm... e mai complicat... unele se platesc cu 75% unele cu 100%... eu am mai fost in concediu din asta 2 sapt. anu trecut dar nu m-am uitat la fluturashu de salariu ca nu am avut curiozitatea.......
6
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
JulyMorning spune:
Alinushca, nu-s foarte ingrijorata, nu sunt primele pete la sarcina asta. Si pana acum totul a fost ok. Nu sunt abundente, nu sunt rosu puternic...Iau utrogestan, 3/zi. Am fugit de 3 ori la medic cu sangerarile astea, de fiecare data mi-a zis sa stau cuminte ca totul arata bine si n-am motive de ingrijorare. Pur si simplu se mai intampla...
In fine..
Plec cam in jumatate de ora, sper sa nu ma pocneasca cu ceva vesti proaste.
Daca reusesc sa intru mai pe seara, o sa va povestesc.
_
Fasolica de S12+
dyanira spune:
Salutare burtici!
Am intrat si eu ca sa imi schimb semnatura.Azi implinim 13 saptamani...ce mult nu imi vine sa cred.
Si vroiam sa vad si ce noutati mai sunt dar ati scris atat de mult incat nu mai apuc sa mai citesc ca mi-e tare somn acuma si cred ca o sa ma bag la un somnic...
Saptamana asta am si eu programare la doctor vineri si atunci o sa am 13 sapt si 4 zile.De abia astept sa il vad pe BB la eco.Nu stiu ce sa fac sa il iau si pe tati cu noi?Inauntru ma refer ca el vine oricum pana la cabinet dar ramane afara...
Diana
13+ sper la un