Copii de 1995-1998 (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Alma , La multi ani!!![/red] Sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea!Distractie pe cinste ,in special ei ca doar ea e sarbatorita.

Anca,sper ca nu te-am suparat cu sfaturile mele ,dar n-am mai rezistat sa te vad mereu amarata.La voi cu siguranta sunt o multime de carti despre psihologia copilului,asa ca sunt sigura ca ai de unde sa alegi.Din ce am citit eu,zice cam asa sa nu le arati niciodata ca au reusit sa te enerveze,fiindca atunci fac si mai rau.Sa incearci sa nu te mai ambalezi,sa nu-i mai ameninti si sa discuti calm si cu argumente.Sa le spui inainte ce urmeaza sa faca,calm dar ferm.Ei s-au obisnuit cu un pattern,incearca si invers cu calm dar cu fermitate si mai ales consecvent,s-ar putea sa ai mari surprize...Stiu ca nu-i usor dar gandeste-te ca o faci de dragul vostru.Cat despre tabla inmultirii,noi de cate ori plecam la drumuri mai lungi cu masina,chiar daca era doar clI,stiti doar ca si noi tot la 7 ani am invatat-o in clasa a doua,o spuneam pe bucati si-o tot repetam,tot asa si cuvintele la engleza,mai cantam ,ca altceva mai bun tot n-aveam de facut.Ar mai fi o schema da aia e mai mult pentru scris.

mQQm ma las batuta,nu reusesc sa asociez decat cu jaw

Ana sper ca te-ai distrat

Agho n-am inteles de ce s-a suparat profa de engl?


Cu Tibi am scos-o la capat destul de OK.Sau cel putin asa sper
am noroc ca am baiat istet si cu toate ca are tendinta ca orice copil sa se "incante" usor daca-i aduc argumente sfarseste prin a-mi acorda credit .Deci n-am ajuns la lacrimi si nici macar la santaj.Am mai tras doar un pic de timp pana ne-a adus oferta si atunci a vazut cu ochii lui ca locatia de cazare era destul de indoielnica(asta ca sa scoata excursia la un pret cat mai mic)iar cat despre obiective nu erau nici un sfert din ce vizitase deja. Cat despre argumentul "cu clasa",nu cred ca e nevoie sa se duca la capatul lumii ca sa fie impreuna.Ca daca acum intr-a IV-a fac banchet in GR, intr-a opt-a or sa vrea la safari in Africa .Cat despre cum de se incumeta duamna la un drum atat de lung cu ei?As avea eu niste explicatii ...dar le las pe alta data ca deja m-am cam intins

The most beautiful thing in life is LIFE itself

[red]Mara de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

ALMA,
LA MULTI ANI PRINTESEI TALE SI SÅ CREASCÅ MARE SI FRUMOASÅ SI SÅNÅTOASÅ.



Eu sunt intr o stare tare aiurea, nu am chef de nimic, må simt singurå si nefericitå, nu stiu ce o fi cu mine.Sper så mi treacå pentru cå nu e de glumitMi se par toate zilelele la fel, acelasi program, aceleasi obiceiuri...RUTINÅ,RUTINÅ.

Må iertati, nu vreau så vå indispun, vreau doar så mi descarc sufletul.

Sper cå sunteti bine si voi si familia voastrå, MIHAELAS, imi pare råu cå ti e fetita bolnavå.avem si noi virusul acela destul de des si nu e de glumå.Såracii copii nu au nici o putere cind ii loveste boala.Insånåtosire grabnicå.

Pe toate vå pup dulce si så aveti o simbåtå seara cit mai plåcutå.
Si bineinteles bun venit si fetelor noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Ce e aia singuratate pai nu ne ai pe noi mai Miki,auzi la ea e singura...pai eu nu sunt singura ca uite m-a scos soatza din pepeni asa ca el e singur si eu bantui pe DC.


Despre rutina eu te inteleg si de ce sa mint ca mai am si eu caderi din astea cand ma simt ca un bou care trage in jug mereu mereu aceiasi tarla sau ca un soarece care alearga obsesiv sa invarta o roata,alege tu comparatzia care iti place si stii ce fac zic Stop maine nu fac nimic pun mana pe telefon si ma rasfatz cu un tratament cosmetic sau dau iama in magazine si-mi cumpar ce am chef sau zac in varful patului cu laptopul in bratze si cu ochii pe DC sau imi umplu cada cu muuuuulta spuma si imi pun si o masca pe par si pe fatza(asta daca vreau sa bag copiii in sperietzi) si uite asa ma simt frumoasa si puternica si-mi trec toooate.Eu incerc sa te amuz dar vb si serios eu chiar asa fac ca ma mai satur si eu cateodata de ciclu spalat,calcat ,aspirat,aprovizionare,banca,acte,ster praful, etc.Hai pupici si fruntea sus si fii barbata.Maine va fi mai BINE.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Alma "LA Multi Ani!" pentru Diana sa fiti fericiti alaturi de ea .
Nu stiu de unde au luat fetele emoticonul ala frumos(vreau si eu sa le gasesc asa ca ajutati-ma fetele cu vechime ) dar sa stii ca urarea mea chiar daca nu e colorata e din suflet.
Revin luni ca la noi weekendul asta e ploios si meregem la niste prieteni.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Ralua
Multumesc pentru sfaturi.M ai fåcut så ridDa asa este ...cred cå må simt singurå pentru cå mi e dor så iubesc, så am un suflet aproape, un adult cu care så mi impart bucuriile si tristetile.

Bineinteles cå ii am pe båietii mei dragi dar totusi citeodatå lipseste ceva.Dupå ce se duc ei la culcare e casa pustie...nu e nimeni cu care så poti schimba douå vorbe.Uffffff.....sper så mi treacå starea asta in curind.



Vå pup pe toate si så aveti o Duminicå plåcutå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Mikki sus moralul!pai se poate?? chiar asa ,ne ai pe noi,chit ca uneori trebuie sa recunoastem e bun s-un barbat la casa omului...(depinde de barbat)
Or fi hormonii,sau poate vreo astenie precoce de primavara

Chiar asa ,rasfata-te si mai ales socializeaza. Mr.Right n-o sa vina singur sa sune la usa, dar daca iesi cine stie...S-apoi stim si noi ce barbati vanjosi sunt pe la voi pe-acolo.

Uite si de consolare sa stii ca si noi facem .....Si-nca pentru unu in plus


Kisses



The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mikki2, capul sus! Te cred ca ti-e greu, dar sunt convinsa ca e o perioada trecatoare...esti tanara, frumoasa, isteata...iar ce e al tau e pus deoparte! Gandeste pozitiv, acum vine primavara, poti iesi mai mult pe afara si cine stie?

katy, te referi la emoticonul asta ? Trebuie doar sa pui un s intre [ ] si gata! Distractie placuta la prieteni!

alma cum ati petrecut? Ce cadouri i-ai luat Dianei?

mqqm, io mi-am uzat imaginatia , oare am ajuns la cuvantul potrivit?

mara, daca ai indoieli in ceea ce priveste cazarea copiilor, e bine ca nu-l lasi pe Tibi in Grecia. Cam asa am patit si noi cu Viena, tot ca sa iasa mai ieftin la pret, cazarea lasa de dorit iar mesele si mai si...acelasi lucru despre obiectivele de vizitat, nimic deosebit fata de ceea ce vazuse. S-a convins mai apoi si ea ca nu merita.

andra, bantui si tu ca si mine la ore mici? Eu am dormit ieri dupamasa putin si azi noapte nu mai imi venea somnul...

Silvia e bine acum, desi ieri credeam ca 2 zile si 2 nopti o sa o tina tot asa...insa dupa ce dimineata a fost horor, cum lua 2 guri de apa sau ceai fugea la baie sa vomite, de mancare nici vorba...la pranz s-a ridicat brusc din pat si a cerut mancare. A mancat si n-a mai avut nimic de atunci...e bine sanatoasa!

Va pup, o duminica frumoasa!


vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

ALMA, scuze pentru intarziere, n-am mai intrat pe forum si vin si eu alaturi de mamici cu urarile mele de mult bine, mult senin in suflet, bucurii, succes si viata frumoasa, domnisoarei tale, DIANA!
La multi ani! Cum ati petrecut?...

Mikki2, da, poate vine primavara aceasta cu un adult fermecator si serios. Intr-adevar, dupa ce se culca pustii, parca se simte nevoia sa comunici cu cineva din toate cate se petrec. Zile senine iti doresc!

MIHAELA, multa sanatate Silviei tale suedeze!

Flower-power, e linistitor daca Tibi a inteles.
Iar ca sa-ti raspund cu engleza, stiu ca elevii au avut de pregatiti niste lectii pt. teste, ori engleza nu e punctul forte al Anei, a facut multe greseli, ori d-na e ff exigenta si-i vrea pe toti in linia intai. Parerea mea e c-a vrut s-o sperie ca s-o scoata din amorteala, numai ca treb. gasite alte metode pt. Ana ca s-o determini sa faca ceva.
Ea are mai degraba inclinatii spre a face lucruri creative (ca la ed. tehnologica). Ea tot timpul foarfeca ceva. Poate mai degraba ar uita stiloul acasa, dar nu si foarfeca. Cara zilnic cartea cu origami, hartiile nu-i lipsesc. Iar in cls. I si a II-a, ea desena in pauze.Si invat. mi-a zis ca ea (Ana) are lumea ei si eu eram uluita, fiindca stiam ca ea e un copil exploziv, vesel si nu pricepeam ce se intampla.

La desenul cu peisaj din natura a desenat/pictat o caprioara de toata frumusetea (asta dupa ce s-a uitat la o caprioara din enciclopedie). Inca nu l-a terminat.

Sunt zile senine, asa ca azi am mers cu copiii in parc cu bicicleta si-o minge de baschet. Si ieri am avut o zi frumoasa.

O saptamana usoara,imbratisari tuturor si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetele si scuze ca dau buzna asa,
Andacos ti-am dat un PM, sper ca l-ai primit, rog un raspuns ca incep sa ma alarmez. Esti singura care a mai discutat de asa ceva pe aici.
Ralualexandrei ma bucur ca te vad, mai ales ca esti as activa, eu nu am mai putut intra pe forum, dar m-am gandit de multe ori la voi.
Pupici la toti "aproape adolescentii" vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

La noi zilele trecute a fost primavara. Soare, cald, si un miros de primavara...
Am lasat-o mai moale cu lectiile in acest week-end. Sambata Ana a fost aproape toata ziua la colega ei de banca, acasa, iar ieri, cu copiii de la bloc cu rolele.
In urmatoare doua luni ,Ana , are o serie de concursuri la mate si romana. Desi nu sunt genul de parinte care sa o rasplateasca material pentru succesele scolare, ma gandeam daca nu ar fi bine sa-i promit ca daca la toate concursurile are un punctaj cat mai mare ii voi lua ceva ce-si doreste. Este oare bine sa procedez astfel?

Mihaela_s, sper sa va asezati cat mai curand la casa pe care vi-o doriti. Visul meu este sa am o casa.M-am saturat de apartament. Asa mi-ar place o casa unde sa am o mica gradina si tot felul de flori!

Alma, felicitari pentru domnisoara ta. Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc.
Eu continui sa ma chinui cu Ana mea, sa o determin sa scrie frumos.Poate ca la un moment dat vom reusi.

Ana68, petrecere frumoasa, daca inca n-a avut loc.

La copiii vostrii, profesorii au la meditatie copiii din clasa? Ana a venit si mi-a spus ca mai multi colegi fac meditatie cu dra de engleza de la clasa si ca una din fetite a rugat-o pe dna invatatoare sa faca meditatie cu ea la romana si matematica.

Chiar ma gandeam sambata, cand n-a fost Ana acasa, ca poate ea chiar nu are inclinatii spre matematica, dar sincera sa fiu nu prea vad spre cea ar avea. Intr-o zi imi spunea ca vrea sa fie vanzatoare intr-un magazin. Ce sa mai zic! I-am spus ca nici o meserie nu este rusinoasa, dar ca, parca ,ea, ar putea face ceva mai multe decat atat.

Mergi la inceput