Mamici de iulie august 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
mcoca spune:
MArib, felicitari si din partea mea. MA bucur nespus de mult pentru tine. Sa nu stai cu frica in san, o sa fie bine.
Mai, ce m-ati distrat cu listele pentru spital. Eu mi-am cumparat cele 3 camasi de noapte pentru natere, care mi-au fost foarte utile acum cu operatia. Eu am folosit una pe zi, ca era destul de cald si transpiram noaptea (dupa operatie mi-au dat ei camasa din aia cu fundul gol). Ei, si acest sejur din spital m-a invatat anumite lucruri, care de fapt o sa va foloseasca voua :).
1. Mie camasa mi se ridica tot timpul, deci de fapt eram cu fundul gol pe cearceaf => dupa nastere camasa nu se va pata de sange.
2. Cearceaful avea pe mijloc, pus de-a latul un alt cearceaf in 2, pe care iti statea fundul si pe care il murdareai (eu cu o transpiratie iodata, in urma dusului cu iod dinaintea operatiei) si pe care il schimbau infirmierele. In sala de nastere, peste cearceaful asta pus de-a doua era un dreptunghi destul de lat, pe mijloc, din ceva absorbant de unica folosiinta => cred ca nu ar fi rau sa va luati niste scutece din alea de unica folosiinta si sa vi le puneti sub fund.
3. Ieri i-am luat cumnata-mii tampoane pentru dupa nastere. Mi s-au parut super coole : au cam 30-40 cm lungime, late cat trebuie, super pufoase si fara plastic, ca sa lase pielea sa respire. Deci care umblati prin strainatate, nu ar fi rau sa va luati zic eu.
_
Vicky 22+
Bebele casei
Tecky spune:
Buna viitoarelor mamici!
Ankalaura ma bucur ca ai scapat de tratament ca am auzit ca sunt destul de dureroase injectiile!
Anaxena unde va avea loc KIDEX? La Romexpo parca ai spus nu?
Pe mine m-ar incanta ideea sa ne intalnim la KIDEX.
Maryb felicitari pt sarcina!
MIKYCRIS ma bucur ca sotul a devenit mai intelegator!
Pupici la toate
boticelina spune:
Scumpi multumim pentru aprecieri, si noi suntem foarte mandri de floricele. E o adevarata industrie in familie. Cumnata mea face rasadurile (numai ei ii ies), mama ii ingrijeste, tata ii taie si altoieste, suntem loviti rau Eu cumpar bulbi si seminte, plantez si fac intretinerea culturilor pe parcurs. Nu-mi place insa sa culeg, nu-mi explic de ce, ca doar toata lumea prefera sa se vada cu roadele in brate. A, si io mai tund gazonul, sunt expert, am o masinuta electrica, numai eu stiu s-o folosesc
Miky, ti-am zis noi c-o sa-i treaca amocu', mai lasa-i niste timp.
Cristina nu cred ca doar 2 kile sa determine asa o durere. Raman la parerea sa de vina sunt hormonii. Ai grija de tine!
Ella o sa pun luni linkuri cu povesti si poezii. Si noi am intrat tare in renovari, azi au venit baietii sa ia masuri pt termopane, joi le monteaza si dupa aia, dezlantuim jihadul. Deja am inceput sa strang de prin camere, vom schimba si mobila, o sa fie dezastru. Si aici in Cta bebe sta cu tine in rezerva, dar ii infasa si ca sa fie linistiti si ca sa nu se zgaraie cu labutzele, si ca sa poata fi manipulati usor de care infirmiere.
Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
MIKYCRIS spune:
tecky si eu ma bucur ca merge spre bine-sper!
boticelina ai dreptate.timp are suficient la dispozitie pt ca oricum nu am ce face deocamdata.
fetelor maine e DRAGOBETELE?
21+
MIKYCRIS
bujo spune:
MARYB MULTE MULTE FELICITARI SI O SARCINA EXTREM DE USOARA. MA BUCUR DIN SUFLET CA MINUNEA S-A INTAMPLAT ASA DE REPEDE SI CA DD NU TE-A UITAT. Sunt convinsa ca de data asta o sa fie bine, asa s-a intamplat cu toate mamicile care au pierdut sarcina.
Anaxena vrei sa spui ca bebei aud de la 16 sapt nu de la 24. Asa ne-a zis la curs si al meu chiar se agita la zgomote puternice, deci clar aude.
Fetele noua la curs ne-a zis ca nu o sa ne lase cu tampoane dupa nastere indiferent unde nastem. Trebuie sa aveti vata infasurata in comprese sterile ca sa poata ei sa urmareasca cantitatea de lohii. Ne-a zis chiar ca le miroase ca cik orice modificare de miros indica o infectie a uterului Doar daca tineti mortis sa puneti tampon, dar peste o sa va zica sa puneti compresa din asta.
Boti pare asa idilic cum aveti fiecare indeletnicirea lui in familie. Tare mi-ar placea sa-ti vad gradina.
bujo 19+ cu
album de nunta
burtik
mini Bujo
danangie spune:
MARYB ce veste frumoasa!!! Sa ai o usoara si la termen si un sanatos si mancacios!! Ce fericire!!! Se poate!!!
SCUMPI multumesc tare de intrebare, uite am 36 de ore de cand nu ma mai doare. Continuu sa tin regim.....cu regimul asta dimineata am vazut ca am slabit juma de kil.
PAi in cazul asta eu imi iau asa:
pentru mine: elastic de prins parul, strugurel de buze, o pijama si 3 camasi de noapte care se deschid in fata, halat, papuci de spital, tampoane groase, cativa chiloti asa mai de baba....., samponul, balsamul, gelul de dus, crema de corp, o crema pentru sani, pompa pentru sani(pentru orice eventualitate), prosop de fata, prosop pentru zona intima, halatul de baie, un walkman cu muzica preferata, telefonul cu incarcatorul, am mai vazut ca unele isi iau sa aiba marunt pentru telefon( in cazul ca nu ai telefon) sau cartele telefonice, o mingiuta antistres. De aia de strans in mana.Si am sa imi iau si trusa de machiaj...aia minuscula....ca vreau sa arat cat de cat bine , dat fiind ca aceste poze vor ramane. Si oricum eu ma machiez foarte rapid. Putin fard de ochi si rimel si gata machiajul. Aa...ma rog periuta si pasta de dinti. Cam atat....
pentru bb: eu imi voi lua 10 body-uri...nu se stie niciodata.....mai degraba sa imi ramana decat sa-mi trebuiasca; schimbul pentru iesit din spital; pampersi, gelul de dus, uleiul sau crema de corp......vom vedea;nu-mi mai vine in cap....tre' sa ma documentez....hmmm
mult asteptat
narcisa.s spune:
Maryb, Doamne ajuta!!!Felicitari!!!O sa ai un bb-loi sanatos si frumos...Sa intri sa ne spui cum merge!!
Bujo, eu am vazut filmele de pe Discovery Health si acolo spun ca dupa 22 de saptamani bb-le incepe sa auda...Da eu i-am pus muzica deja, asa ca sa fie sanatos.
Si pe mine ma mai doare spatele dar incerc sa fac exercitii de relaxare si mai primesc si cate un masaj
Boti, ai PM...Si astept si eu linkul cu poezioare
Dupa cum arata pe afara cred ca merg la plaja!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
narcisa.s spune:
Scumpi, in principiu eu o sa ma epilez pana in ultima luna. Aici nu e nici un fel de problema, nici un fel de restrictie.
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (17+)si Vil asteptand o
Tecky spune:
Pt fetele din Bucuresti:unde pot gasi hainute frumoase pt bebelusi ca prin Cora,Carrefour si diverse magazine nu am gasit nimic care sa-mi placa?
boticelina spune:
Bujo you're invited. Mama abia asteapta sa vina cineva ca sa se dea mare . A invitat si toata grupa de la gradinita a nepotelului meu sa vina si sa invete, sa vada capsunile cum cresc, sa culeaga, sa manince fructe direct din pom, a dus copiii prin vecini sa mangaie oitze si capritze... fun stuff.
Narci, primit PM, raspuns.
Scumpi, eu nu ma mai pot epila cu ceara de la 6 sapt. Am incercat si am niste contractii groaznice. Ma rad sau cu crema (ma refer la zona inghinala, in rest aparatu' sa traiasca!)
Tecky am vazut io niste super hainutze la Marks&Spencers, la reducere, dar depinde tare mult de buget. Pina la urma, la cat le folosesti, hainutzele tre sa fie utile mai degraba decat frumoase. Rochite de exemplu, cam de la un an incolo are sens sa iei. Acum cat sunt pui mici, overall-urile sa traiasca! Si body-urile, in toate formele.
Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"