Mamici de iulie august 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Asa este, Ana, uite, eu am nascutin ianuarie la Polizu si bebe a stat infasat de asistente in scutece sterilizate si doar cand am iesit din maternitate l-am imbracat cu hainutele mele. Dar acum, ca o sa fie vara, nu mai stiu, ma gandesc ca in scutece o sa se coaca bietul copilas.... eu o sa iau body-uri cu maneca scurta din alea care se petrec parte peste parte, nu dintr-alea care se baga pe cap...
Mi-e groaza cand ma gandesc cat de cald o sa fie in maternitate... Ma consolez cu ideea ca nu te tine mult in maternitate, eu am nascut sambata seara si luni la pranz am plecat acasa...

Fetele, sunt bucuroasa ca azi dimineata cantarul meu arata cu 1 kg mai putin decat ieri, asta cred ca se datoreaza faptului ca am iesit cu Adrian si am mai facut si eu ceva miscare.... Asta vara am slabit rapid de cand am inceput sa stau mai mult pe afara cu bebe, mergeam cate 2-3 ore pe jos si se vedea pe zi ce trecea.... Ca alt fel de miscare nu fac, cand ma duc undeva numai cu masina... Si vreau sa spun ca ieri am mancat tirta dulce si un corn cald cu ciocolata, plus niste pocorn... dar uite cat de importanta e miscarea....

Ma gandesc si eu ce am folosit in maternitate si ce nu si vca spun...in orice caz si eu am plecat cu ditamai geanta la maternitate....

19+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata dragele mele,

nu pot sa nu-mi impartasesc marea bucurie cu voi, Bunul Dumnezeu m-a binecuvantat din nou. Azi dimineata am facut un test de sarcina, fiind prima zi de intarziere si....

E CLAR POZITIV !!!

va pup dulce si va doresc sarcini usoare in continuare.

maryb 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Naci s-ar putea sa ia noroc, ca ai mei nu au taiat inca trandafirii. O s-o rog pe mama sa pastreze cordite din ce soiuri ochesti tu acolo printre pozele mele si le punem la posta pentru ai tai. Ca asa am primit si noi si s-au prins.

Anka eu cred ca voi sta cel putin o saptamana in maternitate, si la noi tantiile alea tot asa manipuleaza bebelonii. Si io la fel faceam cu baiatul prietenei mele, il aruncam pe bratul stang, ii propteam fundanul la chiuveta sub jet de apa si in 2 minutele era spalat. Dar aveam deja 3 saptamani de la op. Iar ai ci in maternitate ii tin in scutece nu in hainute pe pui, de-aia nu ma arunc la multe hainute. Le pun body ce aduci tu de acasa si apoi ii fac sarma. Si poti sa dai tu din bot pina crapi ca tot sarma sfarsesc saracutii.

Dana, eu speram sa pot sa nasc natural pt ca am vazut la Birth Stories o doamna spintecata exact ca mine si care a nascut natural bine mersi, dar cumnatu' a facut okii cat cepele si mi-a zis ca no way. Ca nu si-ar asuma niciun medic aici, in Ro, astfel de risc cu mine. Mai bine ma spinteca pe op veche, imi repara si cicatricea, aderentele si si bebe va fi safe.

Cristina la mine nu cred ca e vorba inca de modificare de postura pentru ca io n-am deloc burtica, am slabit fata de inceputul sarcinii, cred ca e de la hormoni. Mai ales ca ma doare intre omoplati.

Dana sa-mi aduci aminte luni sa va trimit linkuri cu subiecte cu poezii si povesti pentru copii, de aici, de pe DC. Am strans o gramada si o sa ne foloseasca.

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Maryb, felicitari!!!!! Te pupam si ne bucuram pt tine! 19+ si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by maryb

buna dimineata dragele mele,

nu pot sa nu-mi impartasesc marea bucurie cu voi, Bunul Dumnezeu m-a binecuvantat din nou. Azi dimineata am facut un test de sarcina, fiind prima zi de intarziere si....

E CLAR POZITIV !!!

va pup dulce si va doresc sarcini usoare in continuare.

maryb 4+

Maryb, felicitari!! Sarcina usoara si dusa pana la capat!!!!

Cristina 14+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Maryb E cea mai frumoasa veste pe ziua de azi!

Sa-ti dea Dumnezeu un bebelon sanatos, tu sa n-ai probleme, si sa mai treci pe la noi si sa ne mai zici din cand in cand cum merge treaba

Felicitari inca o data!

Monica 19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Salutare tuturor,

Nu am mai scris o zi si ia uite deja juma de capitol nou, harnicute mai sunteti
Nati Doamne-Doamne o sa aiba grija de baietelul tau luptator!
Mona sper ca este totul bine cu voi.
Yael bine ai venit! Ma bucur ca l-ai pastrat pe bebe, iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos!
Mikycris, ma bucur ca sotul tau a inceput incet-incet sa accepte ideea. Te rog eu mult nu mai fii trista, bucura-te de minunea mica.
Cristina_26 imi pare rau ca nu te simti prea bine, dar de ce curge nasul, ai racit? Insanatosire grabnica.
Maryb, FELICITARI! Sarcina usoara
Boticelina am vazut si eu trandafirii. Sunt superbi
Danangie cum te mai simti? Ti-a trecut stomacelu'?

Si acum o intrebarica, fete voi stiti pana la cate luni te poti epila cu ceara? Ca am auzit ca epilatul cu ceara iti poate provoca contractii.

Va pup si va doresc un weekend super

http://bd.lilypie.com/2sNQp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Monica, niic eu nu am burtica inca, dar spatele tot ma doare; recunosc ca am pus 2 kg insa...

Cristina 14+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

maryb felicitari pt bb!
sarcina usoara,sa o duci pana la capat si sa fiti sanatosi!
scumpi multumesc din suflet!
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata fetelor!E aproape pranzul!
MARYB ...felicitari!Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!
MADA ...eu ma rog sot de citeva luni sa schimbam mobilaTot familionu lucreaza in fabrici de mobila!Si am luat aproape toata mobila gratis,cumnatu mi a promis ca imi face mobila ptr infasat si asa mobilez si caremera lu bb.
Am sa fac poze cu noua sufragerie!
BOTI ...foarte frumoasa poezia!Mi ai dat o buna idee ,am sa i citesc si eu lu bb Alex.Vb eu cu el dar ma simt putin ridicola!
ANAXENA.chiar azi dim am avut un vis deocheatDiseara imi atac sotul ca lui ii este teama sa ma atinga!Zice ca daca ii face rau lu fisu
Ptr spital mi am luat un halat si o pereche pijamale!Dar cred ca vor ramane mici dupa modul care iau eu in greutate am +10
Aici bb sunt imbracati in hainele pe care le aduci tu!Trebuiec dezinfectate!Eu nu am vazut scutece nici in spital si nici in magazine.
Iar pe bb il speli tu cu ajutorul infirmierelor!Si sta cu tine in aceasi camera !
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de sapt frumos!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA21+

Mergi la inceput