BAZAR INCHIS! - Bazar pt ALEX (17)
Raspunsuri - Pagina 6
ralcat spune:
Intrebare: pot scoate la bazar si cateva hainute mai mari, nu chiar de copii mici ? Mi-a dat o prietena hainute ramase mici si m-am gandit ca poate mai invioram un pic bazarul. Ce ziceti ?
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
szivarvany spune:
Da, eu zic ca la bazar putem scoate orice ... cel putin asa era pe vremuri :-)
Eu vreau sa-i multumesc lui Mercedes pt pantofiorii mumosi dati pt bazar !
Astept sa vad cine va fi printesa ce-i va purta !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roandre spune:
767. Pantofi de printesa, marimea 24, nou-nouti, de piele, firma "Melania (mamagiuliei) - 40 ron
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
roandre spune:
quote:
Originally posted by ralcat
Intrebare: pot scoate la bazar si cateva hainute mai mari, nu chiar de copii mici ? Mi-a dat o prietena hainute ramase mici si m-am gandit ca poate mai invioram un pic bazarul. Ce ziceti ?
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
La bazar se pot pune si hainute mai mari (pt adulti) si nu numai. Deci astept listuta cu produse!
ralcat spune:
Mihaela, ti-am trimis aseara mail cu pozele si cu descrierile hainutelor.
Pup, raluk
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
LiliaToma spune:
Mihaela, marimea 24 nu o sa ii fie mici Alexiei la toamna?
Amelia poarta acuma 23 si de asta ma gandesc ca 24 o sa fie perfect atunci, dar stiu ca ea e mai maruntica de felul ei..
As supralicita, dar daca esti sigura ca ii vin, nu mai trec peste tine, te las sa i le iai scumpei de Alexia.
szivarvany spune:
Ce pacat k nu avem doo perechi :-)
Eu am dat ce avea Giulia, insa ma uit azi pt marimea 24, ca noi am trecut abia acum la 25 pantofi, 26 sandalute.
Ma uit si revin ...
Sa-mi ziceti cui sa trmit pantofiorii astia faini !!!
Sonietchka spune:
licitez si eu 760. Sarafan blugi, cu bretele la maxim 56 cm (mamagiuliei) - 11 ron Cam pentru ce varsta e bun?
roandre spune:
ralcat, incerc sa-mi fac timp sa pun si produsele de la tine in listuta.
Lilia, hehehe ai uitat ca si Alexia face parte alaturi de Elena Elianei si Amelia ta, dinc ategoria piticutelor fotomodele?
Alexia mea poarta acum 22-23. I-am luat niste sandalute 24 si sunt f mari. Are piciorul ff mic si nu cred ca in toamna va depasi marimea 24.
szivarvany spune:
Sarafanul vernil merge pt 2-3 ani, am scris lungimea sa-ti dai seama in comparatie cu o alta rochita pe care o ai deja acasa :-)
Noah bon, cui trimit pantofii luni ???