BAZAR INCHIS! - Bazar pt ALEX (17)
Raspunsuri - Pagina 10
ana_miti spune:
Dragele mele prietene , imi cer mii de scuze ca nu am mai intrat la subiect, insa Alex ma solicita la maximum. Sunt cu nervii la pamant. Am avut probleme si cu internetul si multe altele.
Avem doar o saptamana de cand i-am scos branula din mana. A racit foarte tare si a urmat tratament cu antibiotice vrme de 2 saptamani. Numai stiu unde sa ma impart: copil, diabet(il luam si pe el in calcul), serviciu, problemele zilnice din casa. Ajung acasa de la munca seara la 6-7. Sunt pe fuga mereu si cu telefonul la ureche. In felul acesta tin legatura cu tatal meu care are grija de Alex cat suntem la serviciu. La pranz fug de la serviciu acasa sa fac insulina, apoi plec iar la munca si tot asa. Seara la 7 iar , acelasi program (glicemia, insulina, mancare ), dupa care iesim afara cu el. Glicemiile sunt maricele de la caldura pe care o suporta cu greu. Marim dozele de insulina ...apare hipoglicemia si tot asa. A inceput in ultima perioada sa refuze insulina si mancarea , cu greu reusesc sa il conving sa manance. Nu stiu ce sa mai fac. Sunt disperata ! de aceea nu am mai dat nici un semn de viata pe aici si imi cer scuze fata de voi.
Va multumesc mult de tot pentru ajutorul dat si va doresc tot binele din lume.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
szivarvany spune:
Multa, multa sanatate lui Alex
Ana, imi pare asa de rau ca suntem asa departe de voi ...
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roandre spune:
Au intrat in cont 32 ron de la Sonietchka!
Astazi m-a sunat Ana_miti pt a-mi cere ajutorul in procurarea unor noi teste pt Alex, asa ca ii voi face astazi un virament in contul ei de 440 ron!
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
Sonietchka spune:
offf, bine ca au intrat... deja imi faceam griji... Sanatate lui Alex si sper sa-l putem ajuta in continuare.
ana_miti spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot.
Roandre au intrat banutii la mine in cont.
Va multumesc inca o data si va doresc tot binele din lume!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex
roandre spune:
Numai bine Ana si cat vom putea o sa-l ajutam pe Alex!
Va pup!
Mihaela ,Robert Andrei – 20.01.2007 si Alexia- Maria – 26.08.2004
ralcat spune:
Sanatate multa lui Alex.
Dragelor m-am intors din vacanta, va rog, cui am de trimis hainute dati-mi de stire, ca sunt ametita toata de parca ma bate caldura asta cu leuca in moalele capului.
Pup, raluca
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
alinamoro spune:
Raluca, mie trebuie sa-mi trimiti...azi ne-am intors si noi din concediu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ralcat spune:
Iertare Alina, n-am mai intrat pe subiect si traiam cu convingerea ca veniti saptamana viitoare. Sun sa chem curierul chiar azi.
Sonietchka iti trimit si tie ? Esti acasa ? Vroiam sa-ti spun ca am fost la posta sa intreb daca a ajuns a doua oara pachetul de la tine si mi-a facut functionara un mare scandal ca ma duc la ele fara document sa le pun sa scotoceasca ele prin depozit fara sa stiu nimic, pentru ca bineinteles la mine nu a ajuns nici un document (i-am facut eu reclamatie, dar tot degeaba).
Asa ca daca nici de data asta nu merge, te rog da tu costumasul unei fetite care are nevoie, ca se pare ca e prea greu sa ceri postei romane sa functioneze corect. Imi pare rau ca te-am pus atata pe drumuri.
Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei
alinamoro spune:
Raluca, e ok, nu-i tarziu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze