Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! | Autor: miereamara

Link direct la acest mesaj

Pe scurt povestea e urmatoarea: doi baieti au cumparat doua sticle de bere in valoare de 11 lei. Satui de gumele de mestecat, pliculetele cu zahar si chibriturile pe care le primeau ca rest zi de zi, s-au gandit sa inverseze un pic actiunea si au vrut sa plateasca ceea ce au cumparat cu monede de cate 1 ban, adica 100 de lei vechi, in total 11 lei. Reactia vanzatoarei o puteti vedea in clipul de mai jos.

http://www.youtube.com/watch?v=KfAPWD06Qf4

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu insistam pana ar fi luat banii..era obligata,nu?
odata am intrebat-o si eu pe vanzatoarea de la paine ca daca ii aduc 2,5 ron si o bomboana imi da painea care costa 2,6 ron?a zambit asa rautacios si a luat inapoi bomboana si mi-a dat rest.nah asa!
eu zic ca nu tre sa ne lasam,si sa cerem sa ne dea bani ca rest nu bomboane, chibrituri etc.si mai sunt si cele nesimtite rau, care nici nu se sinchisesc sa iti mai dea 10 bani rest, rotunjesc direct suma.
in spania daca ceva costa 1,99 eur si tu dai 2 euro nu exista sa nu primesti rest, vanzatoarele raman mute cand eu platesc si dau sa ies din magazin fara sa astept centii rest...deh,obisnuinta!
eu inteleg ca nu au marunt, dar ele asa tre sa isi organizeze casa incat sa aiba...nu e vina cumparatorului, ca noi cu bomboane si chibrituri nu putem cumpara nimi, dar nu suntem in epoca comertului prin schimb.asa banile vorbesc!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai tocmai asta era scuza celei din videoclip. Dadea bomboane si gume drept rest din cauza faptului ca nu avea marunt. Asa ca au lecuit-o baietii....dar cu toate ca ducea lipsa de marunt, nu a vrut sa primeasca maruntul.

Si aici se da restul pana la ultimul cent.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

am inteles exact mesajul, doar ca am tinut sa bag si un comentariu...din lipsa de ocupatie poate....

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_b_23 spune:

Asta e tara noastra, ce sa-i faci?...
Eu m-as fi dus direct cu gume, chibrituri si pliculete de nes sa vad, ce zice, ca nu sunt bani??? Pai si de ce ea mi le da in loc de rest???

Mergi la inceput