SUNT DISPERAT

SUNT DISPERAT | Autor: florinash

Link direct la acest mesaj

Buna seara,

Am un prieten care tragea speranta ca in cateva luni va deveni taic...dar se pare ca nu...
Sotia acestuia a racit zilele trecute si a mers la medicul de familie pentru a cere relatii...acesta a recomandat un tratament si un control cardiac...atat mamei cat si copilului...catre un medic care a refuzat sa o primeasca deoarece nu s-a "contribuit "si mai ales venea la recomandarea unui medic cu care nu se intelegea....
Mama a mers la un cabinet particular unde i s-a spus ca acel copil nu mai exista ...ca nu-i mai bate inima....toate acestea dupa ce a urmat acel tratament timp de 3 zile...
Derutata de raspunsul primit a consultat un al doilea medic care o vazuse de mai multe ori si stia cum a evoluat sarcina...dar raspunsul a fost acelasi...cu toate ca in urma cu 2 saptamani medicul a spus ca este incantat de evolutia sarcinei..si ca prevede un copil sanatos...

Intrebare...ce sa intamplat?Poate afecta ERDOMED si OSPEN 1500 sarcina de 4 luni si jumatate?
Cui trebuie sa ne adresam si cine poate stabili care este cauza decesului fatului?
Medicul ne-a rugat sa mergem la spital si sa intrerupem sarcina deoarece fatul nu mai traieste si zambind a spus ca suntem mari si sanatosi ca sa facem altul...oare chiar asa usor se renunta la viata unui om fie el chiar si nenascut?

Va rog daca se poate sa primesc un raspuns,credeti-ma sunt disperat,este primul copil ,vreau sa stiu de ce s-a intamplat acest fapt...medicul,medicamentele,refuzul de a consulta un pacient,o gravida...sau doar soarta?

Daca se poate va rog sa ma luminati...
Astept mail sau telefon,macar bip si va suneu...la:0729918602
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Imi pare sincer f rau pt cele intamplate...Erdomed si Ospen 1500 NU afecteaza sarcina, sunt medicamente permise in sarcina. Se pare ca bebelusul a murit din alte cauze. Din pacate cu mai mult nu te pot lamuri, sunt multe cazuri in care pur si simplu nu se gaseste o explicatie.De cele mai multe ori sunt malformatii genetice, asta se poate vedea la autopsie, dar sunt si mai multe cazurile in care parintii nu primesc nici o explicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

daca ai cele mai mici dubii, si daca crezi ca te linisteste putin fa o plangere la Colegiul Medicilor Tg. Mures pentru investigarea cazului!
dupa cum se vede si pe acest forum, copii nu se fac chiar asa pe banda rulanta cum cred unii.

imi pare tare rau pentru pierderea suferita!

pentru Emma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank"> Agonie si Extaz, Lyme

noi, impreuna

"Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! " by Doris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna..cauzele sunt multe, pot fi malformatii genetice, poate fi o boala, toxoplasmoza care afecteaza fatul, de fap sarcina se opreste in evolutie, CMV, etc si multe altele...fetele au dreptate o biopsie..medicamentele respective merg in sarcina..dar parerea mea este sa mai consultati si alt medic, incerca-ti o eco(3D)..se vede mai bine..si capul sus, este foarte dureros dar trebuie sa merge-ti mai departe
Dupa ce va linistiti face-ti niste determinari genetice, si neaparat toxoplasma si CMV....de obicei in aceste boli sarcina nu ajunge la termen si fatul moare...drama este si mai mare atunci cand CMV este pozitiv, sarcina este dusa la termen si copilul cu multiple malformatii, orb ect.....am vazut multe cazuri din astea, chiar la mine la cabinet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinash spune:

Va multumim pentru sustinere si incurajari...
Astazi am fost la medic la Focsani,cel care a vazut-o de mai multe ori pe sotia prietenului meu..si am inteles ca a fost internata pentru a face avortul....se fac ceva analize si abia maine cred ca se va face operatia...
Pot exista dubii...avem de ce sa ne ingrijoram?
Se poate afla cauza exacta a decesului fatului,daca da cum si unde?
dupa ce se face avortul se mai poate afla cauza?
Spun asta deoarece cred totusi ca cineva este de vina....in urma cu 2 saptamani copilul traia,medicul a fost incantat de evolutia copilului,sarcina era in parametri foarte buni si brusc...raceste mama...se trateaza si moare fatul...???? este posibil sa se fi inselat medicul la ultima sedinta?

V a multumesc foarte mult..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvali spune:

imi pare nespus de rau! Probabil ca pana acum ati aflat de ce s-a oprit in evolutie bebe!
spui ca s-a intamplat la 4 luni si jumatate si ca in urma cu 2 saptamani era totul bine!
eu am pierdut doi copii opriti in evolutie la 7 luni, si pana la 6 luni jumatate totul era bine. Explicatii nu am primit, sunt cauze necunoscute, medicii ridica din umeri neputinciosi.Si tin sa specific ca nu am urmat nici un tratament ca sa ma pot lega de ceva.Probleme cu placenta, imbatranita prea devreme, n-a mai facut fata! Prostii!
nu toate organismele reactioneaza la fel in sarcina !
dar ceea ce a spus doctorul ca sunteti sanatosi si faceti altul...un alt copil nu poate inlocui acest bebe care s-a dus.El va avea locul lui aparte in inima parintilor lui.
nu a aratat decat ca e lipsit de inima! Daca nu esti in stare sa spui ceva din inima pentru a ajuta, mai bine taci!!!!!!!
la durerea mamei nu se gandeste nimeni, la cat o doare si cat de mult ii va trebui sa-si revina!la socul prin care trece si la traumele suferite, fizice si psihice!
sa fiti puterinici si sa nu va pierdeti speranta, e tot ceea ce pot sa spun.Inteleg lacrimile si durerea prin care treceti!
si nu uita ca mama trebuie sprijinita si mangaiata!
sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput