Parinti de copii cu SD (10)
Raspunsuri - Pagina 8
cristina26 spune:
Bucurstenilor voi va mai intalniti din cand in cand? Mi-ar place mare placere sa va cunosc si eu personal.
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
paula2003 spune:
NU!!!!!!!!!!!!!!
Daca treci prin Bucuresti si imi spui din timp, ne putem vedea.
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
anelis4u spune:
Buna dragilor si dragelor,
toata lumea in vacanta?ce mai fac galustele?cand ne vedem si noi undeva intr-un parc?asteptam vesti de la voi si poze sa vedem cat au mai crescut printii si printesele..
va pupacim
Mircea(02.07.2002) si Anne
www.flickr.com/photos/anemarie" target="_blank">Mircea2008
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
cristina26 spune:
Paula filmuletul cu copiii nostri 1 nu merge, cred ca ai unul din cele de proba de la inceput, poti sa il schimbi te rog cu cel "copiii nostri'" de la semnatura mea. Pupici la printesa si la print!
alnelise4u hai sa ne intalnim pe 28 august. Ce ziceti?
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
anelis4u
ce petrecere frumoasa ati avut dragilor. Pupici la printisor
paula2003 spune:
Si noi avem multe poze, de la mare, gradinita si am sa mai incarc zilele astea inca un set din parc.....
Noi intram in vacanta la 1/2 luni august. Noutati nu avem. Am intrat in vacanta la 1 august si e greu cu programul, dar va trece si vacanta si va fi mai bine.
Acum am fost din nou la Zoo si am vazut alte schimbari....si ne-am bucurat. Au mai multe animale, e mult mai frumos decorat, au 3 crocosili, au si maimute mai multe, le-au pus jucarii multe, leagane.....spui ca e amenajat pt. copii....aveti ce vedea. Noua ne-au placut schibarile. Sa nu uitatai ca s-a scumput biletul 13 lei adulti si 6.5 copii.
Va pupic si astept sa ne vedem pe 28 in parc......
Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1
paula2003 spune:
Cristina, ma gandeam sa ne vedem sambata ( 30.08.2008 )in parc sau intr-un loc amenajat celor mici si poate vin mai multi parinti....
Mi-ar face mare placere sa ne vedem mai multi.
Deci, pe acesta cale cine vrea sa ne vada/ sau sa fie vazut lasam deschisa invitatia pentru toti cei ce vor sa vina.
Cristina, asteptam raspuns de la tine daca poti????
cristina26 spune:
Pot cum sa nu. Sa imi spui in ce parc (daca sunt mai mult de unul). Abea astept sa va vad!