Parinti de copii cu SD (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Noi am fost azi pe la bunici si la verisoara... si aveti poze aici

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Noi am fost in VACANTA....avem si poze.....azi ne-am intors. Am fost pe seara si la o mini masa de ziua lui bunicu...acum o sa avem cate o petrecere in fiecare saptamana pana plecam la mare......

Sa nu uitati sa va uitati pe pozele noastre....

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri

Mergi la inceput

Am pus la semnatura noual album cu poze......

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=TNCb0PvlUS0" target="_blank">Copiii nostri 1

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by paula2003

Noi am fost in VACANTA....avem si poze.....azi ne-am intors. Am fost pe seara si la o mini masa de ziua lui bunicu...acum o sa avem cate o petrecere in fiecare saptamana pana plecam la mare......

Sa nu uitati sa va uitati pe pozele noastre....

F frumoase pozele... ce bine ca ati avut o minivacanta...

pozele noastre,
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Nu am avut dar ne-am facut-o ca sa ne revenim, sa mai scoatem copii din Bucuresti.....
Cel mic la toti spune ca este din "Bucaresti cu titiul" Acum ne pregatim sa plecam la mare....mai avem putin, dar timpul trece.

Mergi la inceput

Nu stiu cum trece timpul... voi cum... faceti sa aveti timp?... Abia daca mai imi fac timp sa ies si eu impreuna cu Mihai ... uneori... Sunt poze noi in albumul MAI 2008 ...

pozele noastre,
www.felis.ro

Mergi la inceput

Eu am batut palma cu sefa mea sa vin cu o ora mai devreme la munca si sa plec la 16. Ajung exact cand sosesc ei de la gradinita si pana la 20-21 stam in parc. Azi la 9 am fost in parc si am stat pana la 12. Acum este doar Paul afara, alexa mi-a facut 40-41 si sta in pat cu una alta....ca bolnava. Am sa pun poze sa vedeti ce am facut azi in parc.
Incerc sa-mi fac timp. Timpul trece, ei cresc si vreau sa-i vad mereu. Viata este scurta si ne dorim prea multe....
Cum mai merge Mihai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

buna paula,

ce mai face alexa? sper ca ati trecut peste probleme.
multa sanatate si vacanta placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ferrer spune:

Buna, nu am mai scris de ceva timp.Imi cer scuze ca scriu numai cand am nevoie de ceva.Toti faceti kinetoterapie cu copilasii, cam cat mai este o sedinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristas spune:

375000 sedinta

Mergi la inceput