Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(105)
Raspunsuri - Pagina 6
adriuta spune:
Buna ciripelelor,
Ca sotul cand ma vede la calculator face cip-cirip, cip-cirip dupa mine. Am dormit pana la 8.30 si l-am convins sa raman azi acasa singura...cam greu dar l-am convins.
Multumiri fetelor care au raspuns cugetarilor mele...cretze.
Ce sa-i faci neuronu' inca mai incearca...cam greu...da incearca saracul.
Ramo_cata sarut mana pentru mesajul despre colicei. E salvat la loc de cinste in dosarelui virtualal lui BEBE
numeioana de putzuca nici nu vreau sa ma gandesc....ufff.
M-am documentat si am citit prin carti si cica trebuie curata cu grija ca intra mizeria si sta acolo si se infecteaza. Aici le mai fac circumcizie la baietei, noi NU VREM asta categoric. Om vedea dar cred ca o sa ne descucam noi cu toate. Daca papi cioco devine bebe activ, si poate iar' dai o tura la Bucuresti.
naty SA NU CUMVA SA NU SCRII UN JURNAL CU TOATE GANDURILE PENTRU IULIA ca mare pacat ar fi si asa frumos le povestesti tu pe toate.... Felicitari pentru suta de grame!!!
. Eu eram inspiratia intruchipata referitor la vecina de la parter. Scuze mami ca n-am stiut...pacat ca exista asa oameni. Noroc cu mutarea... ceva noutati BTW??
deeapui mercy de incurajari, adevarul ca eu ma bazez si pe sotz cat priveste jocurile baietilor.
mamicarepapatttot si tu numai dupa copii altora te uiti. Ha ha ha ca eu de cand cu bebe daca merg undeva numai dupa copii ma uit si il intreb pe sotz. Crezi ca al nostru tot asa de dulce o sa fie? si el raspunde MAAAAAAAAi DULCE...
kitzy succes la DR. sa ne aduci vesti bune.
zoze mergi la medic ca daca nu mananci sarat nu e normal sa te balonesti. Sincer ma ingrijorezi...Esti SIGURA ca nu ai inceput sa te dilati?
bubu05 ar cam trebui sa iti schimbam numele in RANDUNICA RASFATATA...faina zi ai avut sa-ti traiasca tanti Lica ca tare buna e cu voi. Nu are vre-o sora geamana??? :P Poate o clonam ...better idea ;)
Butucicoooooooo hai salut. Cum e sa fii mama??? Vrem dovadaaaaaaaaaaaaa...hihihi
ariel_7000 Ce dulce-i fetita taaa....si tu sa plangi... noroc ca o ai pe mama ta arbitru general..haha
mstela mercy pentru reteta. Asta seara fac si eu papanasi numa sa ma duc sa iau branza de vaci. Mai incet haccc mama cu sampania haccc ca ma ametisi...hacccccccc.![]()
ccris_ccris Iesi mama din butoi!!! Am vazut hainute de bebe dulci dulci....
underqueen bun startul cu stelutele. Te invidiez cand vad cat esti de calma, noi doua suntem apropiate ca DPN . Ai ceva semne???
CristinaGoji merci mult de sfaturi si ideea cu salteluta mi se pare SUPER BUNA. Si cum povestesti tu de Vladic mi se pare atat de dulce...ai dreptate ei incearca sa ne imite pe noi si sa se joace cu jucariile noastre.
Olgutzika tare matusa de la Paris. parca am fii niste tartori ce chinuie copiii. ha ha ha.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
adriuta spune:
TATATAAAAAAAAAAAA!!!!!
POZEE!!! 
http://community.webshots.com/user/adriana
SUNT PUTIN MICUTZE PENTRU CA DE LA STUDIO NU TI LE DA MARI CA SA LE COMAZI LA EI.
BECHERI MARI... ASTA E ..BUSINESS SE CHEAMA.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 2 SAPTAMANI!!!... sau cat vrea
ADRIAN
delphin spune:
Ramo-cata, nu vreau sa te superi...dar teorie asa e usor...Seb a avut si el...mai cu ceai, mai cu sirop si cu masaj si culcat pe burtica, au trecut...dar a suferit saracutzul...acum ma gandeam ca poate lumea a mai evoluat...au mai aparut ceva remedii, stiu IO?!
tot scotocind netul am mai dat si peste COLIEF...cica si acesta ar face minuni. Ce as vrea sa stiu eu in schimb...ce e SIMETICONE, cica ar fii substantza activa din mai toate medicamentele pt. balonari..colici, etc.
Stie cineva? Farmacista de serviciu?
daca ma luminezi si pe mine...am cautat eu ceva, dar nu am gasit chiar explicatia necesara.
PRETZUL IN Anglia de COLIEF e 10 lire...cica e scump dar merita toti banii, asa zic mamicile ce l-au folosit. Am vazut ca are subst. activa acest simeticone+ apa de oranger.
V-am umplut capul cu ale mele! Ma gandeam ca ar fii bine sa fim pregatite...pt. cine e interesat.
Naty si eu tot dupa bibe anti-colici umblu...am avut la Seb, cele strambe de la BB confort, dar nu pot sa spun ca au fost bune...doar haioase ca forma.
pozici
bb2
burticutza
ramo_cata spune:
adriutza-f frumoase pozele...
ma bucur ca v-a fost de folos msg posta despre coloci
rami26
+
32 sapt
http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp
bebicul_meu
bubu05 spune:
Wow, ce scrisorica lunga si frumoasa, Adriuta! Buna dimineata!
Da mai, ce noroc am eu cu tanti Lica...are o sora, dar nu-i geamana si nu-i ca ea
Prin urmare maine i-am dat liber, sa apuce sa-si faca si la ea acasa.
Pe unde or fi randunicile...nu mai cirip-cirip nimeni pe-aici...
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
delphin spune:
Adriutza pozele sunt superbe! Felicitari pt. ideea de a merge la studio...sunt incantatoare...!
pozici
bb2
burticutza
bubu05 spune:

Adriuta, ce poze frumoasee!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
gudinde spune:
Buna seara!
Naty
felicitari 1/2 de ora petrecuta cu Iulia
. Cred ca au fost momente magice.
In legatura cu colicii: pe nepotica mea a ajutat-o f mult sarea calda. Facut din pansa solida un saculet in care se baga sare grunjoasa. Apoi saculetul invelit la randul sau intr-un alt saculet din material mai uman: bumbac etc. Se baga si se incalzeste la microunde. Doar incalzeste sa nu se friga copilul! Saculetul cald il inveleam intr-um prosopel si il puneam in patut langa burtica bebelinei.
Olga
eu cerceii i-am luat de mult. Acum in jur de 5 ani.
Fetelor dupa esecul de ieri cu painea am decis sa schimb reteta. Asa ca am lasat balta acea reteta de baza scrisa de ei si am facut Painea Frantuzeasca. A iesit o bunatate! Sunt incantata de masinuta de facut paine. In plus la o paine de 750 grame am pus doar 2 lingurite (a cate 5 ml) de zahar si nici un pic de unt sau ulei.

cory3maz spune:
Gagici ciripicioase,
rasar si eu pe crengutza la o ora mititica din noapte...abia atunci am si eu ragaz sa va citesc in tihna... nu-i bai daca nu mai gasesc vreo bufnicioara-cu-insomnii, macar dau niste replici. Am avut o zi in pas alergator

...da' maine imi scot eu parleala...
Larisa-Terorista
va fi la bunici, barbatelul la serviciu si eu pe forum icisilea...asa ca maine va plictisiti CU si DE MINE!
Ma duc sa culc Terorista!
Ne revedem la ore mici!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ariel_7000 spune:
mi-a plecat si mie alexutza draga si am ramas doar eu cu omul meu sa jumulim tapetul:) ce romantic, in noaptea asta cu luna superba! m-am uitat cu alexutza la ea cu binoclul si tare frumoasa este...
naty, esti curajoasa! sa pleci tu cu masina in jungla:))). dar ai fost rasplatita din plin: ai tinut buburuza mica si dulce in brate
adriuta, superbe poze!
delfinas, am auzit si eu de produsele homeo de la boiron ca ar fi bune contra colicilor, dar nici in Ro nu se gasesc. eu voi cere sfat atunci (sper sa nu fie cazul) de la nenea Cadar, poate imi recomanda ceva autohton. la alexutza am avut mari probleme cu colicile....si eu cu nervii:))) plangea non stop, nu dormea, eram terorizata. nicio picatura, ceai, etc nu mergea, iar eu nu mai mancam aproape nimic de teama sa nu-i fac rau...se mai calma cand ne dezbracam amandoua si o tineam cu burtica lipita de burta mea. de biberon nu stiu ce sa zic, pt ca alex nu avrut sa auda de asa ceva....
ma distreaza, in articolul pus de ramo, scrie ca nicotina din laptele mamei face colici. eu nu fumam, iar prietena mea fuma de rupea si fata ei nu avea nimic. pai e drept asa ceva???
alexutza 4 ani + si
32 +
Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!