Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 20
adinag spune:
Adriana, am si eu un stepper sub pat, folosit abia o data, mi-e frica sa-l folosesc cat alaptez, s-asa am probleme si sa nu-mi diminueze lapticul. :-)
Babee spune:
Fetele va salut pe scurt.La multi ani tuturor celor ce poarta numele de floare si Paste fericit! ca nu stiu cand mai apuc sa scriu.
Noi de sambata dormim in casuta noua -cum ii zice Phillip-care e de fapt apartament, mai avem de mutat una alta dar e bine..
Flavia faza completa a facut Rebecca-cum descrii tu ca ar fi Bianca.Ai doua variante:sa astepti sa treaca de la sine si sa o dai doar cu solutie mentolata sau sa ii dai Zovirax saft(doar pediatrul iti poate da reteta altfel nu se elibereaza).
Sanatate multa si poate mai apar pana plec in Romania.
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by Babee
Flavia faza completa a facut Rebecca-cum descrii tu ca ar fi Bianca.Ai doua variante:sa astepti sa treaca de la sine si sa o dai doar cu solutie mentolata sau sa ii dai Zovirax saft(doar pediatrul iti poate da reteta altfel nu se elibereaza).
Sanatate multa si poate mai apar pana plec in Romania.
-----------------------------
Gabriela
Phillip,Rebecca si Luca
Gabi, din pacate nici Zovirax-ul nu ajuta, il luam de 2 zile si nu vad nici o ameliorare. Problema este ca de 5 nopti nu a dormit mai mult de 4-5 ore in total.... sint disperata. Tin minte cum era Rebecca, Bianca e si mai si, singura diferenta ca nu are chiar asa de multe pe fata. Insa in cap are adevarate movile, de cind sint nu am vazut asa ceva.....
Felicitari pentru apartament, sa-l stapiniti sanatosi!
Marimar, cred ca mi-as reprosa toata viata daca va stricam pastele! Tinem pumnii sa nu faca!
Adriana, la tine nici nu-mi vine sa ma gindesc, asa aproape de nastere sa faca Lara varicela..... Nici nu stiti ce rau imi pare.
Violeta, felicitari pentru Prüfung, ma alatur si eu fetelor in cautare de coafeza, eu de ani buni nici nu ma mai fac in Austria ca niciodata nu am fost multumita.
Gina, pupici la Thomas, nu pui ceva poze sa-l vedem?
Scuze daca am iutat pe cineva, am citit pe sarite.....
Violeta Nicolae spune:
Buna dimineta, fetelor!
M-am trezit,Stefan a mers la scoala si astept sa se trezeasca fetele sa le duc la gradi!
Flavia, imi pare tare rau de Bianca!Sa de Domnul sa se faca bine cat mai repede! Nici eu nu am auzit asa ceva, saracuta sa aiba in gura bubite si pe talpi(!).Se zice ca e bine sa o ti in lenjerie de corp si de pat alba. Stiu ca e greu,dar o sa treaca! Apoi de celelalte fete,eu zic sa nu-ti faci mustrari de constiinta,doar nu e vina ta! Se poate intampla oricui si oriunde.
Dana,interesant sa inteleg ca te cheama Dana Violeta. Si eu tot 2 nume am ma cheama si Marinela dar nimeni nu ma stríga asa.
Coaforul e visul tineretii mele ca sa zic asa!Daca eram inca in Ro era mai usor,dar aici nu puteam deschide daca nu eram maistru.Sau mai exista o varinata sa angajez pe cineva,care e maistru,doar formal sa pot functiona.Ultima varianta e foarte costisitoare,se cere intre 400-500 pe luna plus ca trebuiesc platite asigurarile si se ajunge pe la 600-700 si nu-mi convine sa dau banii astia la cineva care e angajat cum spuneam, formal.
Adina mai lucrez pt ca nu-mi permit sa fac pauza mai lunga, nu vreau sa-mi pierd clientela.Apoi cand o sa-mi deschid vreau sa am si eu un stoc de clienti,nu vreau sa o iau iarasi de la zero.
Marimar,merci pt felicitari! Ce super ca faceti pastele in Ro cu familia!La vinuri nici eu nu pre ma pricep,dar cum spune si Adina,du-te la Wein & Co si acolo gasesti sigur.Vezi ca este la Naschmarkt,la Karlsplaz.Voi ce faceti?Cum merge Matei cu scola? Romana merge cu placere la gradi?
Gina,sa-ti traiasca bebe.E super daca la 2 luni se trezeste doar de 2 ori pe noapte!E bine ca v-ati intrat in ritm!Are dreptate Flavia,pune si tu niste poze sa vedem si noi mandretea de baiat!
Babee,felicitari pt noul apartament!In ce bezirk v-ati mutat?Apropo, cu hamsterul ai rezolvat?Ma gandeam sa-l iau eu,dar mi-e teama sa nu prinda copiii drag de el si dupa sa-i duca dorul.Ma mai cosult cu sotul si te anunt.Voi ce faceti pe langa stresul cu mutatul?Copii sunt bine!Luca e mancacios?
Va pup pe toate si va urez o zi superba!
Violeta,Alessandra,Maira,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
Babee spune:
La mine incepe oboseala sa-si spuna cuvantul.De cand cu tarambalaul asta nu am mai reusit sa dorm la pranz si imi vine cam greu.Ma uit la ei cum sforaie si eu imi mai gasesc cate ceva de facut ca doar se gaseste.Acum am pauza-cica.
Flavia sanatate multa Biancai, si in timp vei vedea ca isi va face efectul Zovirax-ul.Daca nu ii mai ies bube inseamna ca reactioneaza si va trece.E tare rau dar va trece.
Violeta pai zi repede ca ma gandeam sa ma duc pe la gradinite sa ii rog daca vor sa primeasca animalul ca si companie ...ca nu ii pot face rau .Si daca o fi sa le placa copiilor nu e bai, vedem noi cum facem.Acum am sarit parleazul din 13 in 14-nu departe ca ne-ar fi fost dor de Schönbrunn.
Gina si tu mamica norocoasa.Al meu deja a ajuns sa-si faca somnul de la 9-10 seara pana la 5-6 dimineata asa ca apuc si eu sa dorm bineNumai ca eu nu stiu ce sa mai mananc, orice iese din tiparul lui ii creeaza niste colici teribile.Mi-a fost pofta de mujdei de usturoi duminica si a fost circ, ieri am mancat castravete crud si iarasiSi la fructe face cam urat, mi s-a acrit de mere
S-a trezit trupa vesela
rachel owen spune:
Fetelor, la acest sfarsit de saptamana plecam in Austria (cred ca Viena mai exact, acolo vom stationa cateva zile). Cine vrea sa ne intalnim?