Fetele din Austria (22)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Gabriela, sa-ti traisca ingerasii! . Ce bine seamana Phillip si Rebecca. Sunt tare scumpi - si bebe Luca ce dulce doarme si el langa ei -- pare ca aveti un pat imens.

Nu erai acasa de a doua zi, atunci cand ai scris pe forum? Sper sa fie totul bine si sa auzim din nou vesti de la tine.

Violeta, tu ce mai faci? da copilasii tai?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adriana miercuri am venit noi acasa, dupa 4 zile.Am avut laptopul cu mine de-asta am scris pe forum.Cu medicul ce sa zic...se mai intampla dar sper sa fie bine pana la urma.

Adina probleme chiar serioase n-as putea spune ca sunt, Phillip o agreseaza putin pe Rebecca dar vad ca ieri a fost mai bine.Ei se iubesc mult dar mai sunt si mici gelozii.Atentie le acord tuturor,dar este o schimbare majora si va dura putin pana ne acomodam cu totii.

Cum ramane cu 8 Martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Gabi, sint tare scumpi ingerasii! Luca e leit Vio, cred ca plezneste de mindrie! Cu 8 martie credeam ca e fix.... Eventual sa ne intelegem la ce ora si cite persoane.
Marimar, noi nu am incercat cu patinajul, drept sa-ti spun mi se pare cam periculos pentru copii asa de mici. Cel putin Bianca e foarte sensibila la durere, nici nu ma gindesc cum ar reactiona daca ar trage o trinta. Romana cum a invatat? Sper si eu ca se va mai rari cu bolile ca m-a exasperat.
Carolada, cum e cu tensiunea?
Eu am avut o saptamina foarte incarcata, plus ca am avut-o si pe Bianca acasa. Miine o duc la ai mei pina poimiine, iar de luni la gradi.

Fasching!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Buna seara fete din Austria!
V-am mai cerut odata ajutorul si ati fost f dragute si promte cu raspunsuri. Sper ca si de data asta puteti sa ma ajutati.
In 5 aprilie sosim in Viena pentru un tur de acomodare cu copilul, 3ani. Nu vrem sa mai caram cu noi caruciorul din Romania si vrem sa luam unul nou, sport si usor pliabil. Ne gandim ca o sa ne plimbam prin centru, zona pietonala, zoo, cumparaturi, etc si nu vrem sa ne rupem bratele carand la copil.
Intrebare, ca sa nu bajbaim si sa rezolvam rapid problema : cunoasteti magazine specializate de copii unde putem gasi? Vom sta la hotelul Hilton de pe Schottenring 11, daca stiti magazine in aceasta zona, please, help! Din pacate ajungem sambata pe la ora 16. Sau in jurul Vienei la vreun Mall?
Multumesc mult pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna seara fetele!
am scris astazi un mesaj,luung,cu povesti,si nu stiu unde a disparut.
Bun venit pe lume THOMAS! Gina felicitari si multa sanatate!Sa va bucurati de minunea pe care v-a dat-o Dumnezeu!

Ne insciem si noi in "clubul bolnaviorilor".Maira si Alessandra de ieri au iarasi febra si tot tacamul.Le dau Nuroflex.

Miercuri cand am fost sa le iau de la gradi,era o mamica care fusese chemata sa-si ia baietelul care tusea si avea febra.Ea zice ca nici dimineata nu se simtise bine!Domne cum poate sa aduca copilul in asa hal la gradi!?!?O sa ziceti da,dar poate trebuia sa mearga la serviciu si nu are cu cine sa-l lase! E nu-i asa,in carucior mai avea un bebe de cateva luni si sunt convinsa ca nu lucreaza!

Asta e acum fetele au luat virusul si ne chinuim.
Sotul lucreaza,a plecat aseara.Saracul cand sa plece,Maira a vomitat,a plans sa nu plece!A vrut sa ramana acasa dar nu se putea,era pre tarziu sa anunte!Maine vine,asa ca Doamne ajuta in noaptea asta!
Azi noapte pe la 2 Maira m-a pus sa-i fac toast.Asta a vrut ea.A mancat 2,i se facuse foame,pt ca a adormit seara nemancata.
Alessa vrea numai in brate.Am reusit sa le gatesc o supa de pui cu legume multe.

Gabriela sa-ti traiasca ingarasii!!!Sunt superbi!

Fetele ce stiti de Dr Bartalan Katharina din bez 11?
O colega de-a surorii mele s-a laudat ca a gasit un pediatru bun,si Monica,sora mea,ca o buna matusica ce e i-a cerut detalii.

Va pup pe toate si va doresc o sear frumoasa!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Bebeluc, este un Dohnal pe Kärtnerstrasse 12 (deschis simbata pina la ora 18) sau la Leiner pe Mariahilferstrasse 18. Dohnal e mai scump decit Leiner. Sejur placut la Viena!
Violeta, multa sanatate bolnavioarelor, e cumplit cu gradinita, unii parinti sint chiar inconstienti. Mi s-a intimplat odata sa o duc pe Bia la gradinita si sa-mi spuna educatoarea ca un copil are febra. La intrebarea mea de ce l-a acceptat in grupa mi-a zis ca pina au observat ele ca are febra mama era deja "über alle Berge!". Au sunat-o pe respectiva sa vina dupa copil si le-a zis cu tupeu ca nu are cum sa ajunga mai repede de 2 ore!!! Nu stiu cum sa numesc asta.
Despre dr. Bertalan nu pot sa-ti spun lucruri bune..... Are cabinetul nu departe de noi, niste prieteni au fost la ea si nu a observat ca baietelul lor avea deficiente motorii. Acum are 1 an si nu sta nici macar in fund.

Fasching!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Flafo,
Multumesc mult pentru raspuns! Am gasit site-urile magazinelor cu adrese, harti, etc. Cu ajutorul tau imi va fi usor sa gasesc caruciorul!
Va doresc un week-end minunat la toate,Simona

Mergi la inceput

Buna fetele, sper ca ati avut un weekend placut si ati inceput saptamina cu forte noi!
Noi am intentionat sa plecam la plimbare, insa nu am putut sa o scoatem pe Bianca din curte. Asa ca ne-am jucat cu mingea, cu masinuta, bicicleta si am mai adunat frunze uscate. Ieri dimineata a mers Bianca cu Florin intr-un parc nu departe de noi si era acolo patinoar (nu am stiut). Bianca a fost fascinata, vrea si ea, asa ca voi merge azi cu ea sa inchiriem niste patine sa incercam.... Eu nu am mai stat de ani buni pe patine, asa ca habar nu am cum va fi...
Marimar, Romana cum a invatat? Cu Matei de mina?
Violeta, cum sint fetele? Le-am mai trecut boala?

Vine primavara!!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna saptamana fetelor!

Am revenit si eu cu o stare putin mai buna, poate si datorita soarelui stralucitor de afara care ne rasfata de 3 zile continuu.
In week-end am fost cu Raducu in parcuri, Herastrau si Cismigiu, l-am dat in trenulete, masinute, apoi s-a jucat la tobogane din belsug, greu de oprit! S-a mai plimbat si cu bicicleta, a profitat din plin de soare si vreme frumoasa!
Inca nu il duc la gradinita, cu toate ca este refacut si a terminat tratamentul, dar vreau sa il mai tin cu mama acasa inca ceva zile pina mai creste putin imunitatea dupa tratament.

Mi-a venit o idee ca sa va cunosc si eu (si alte fete care au venit mai recent), bineinteles daca nu aveti nimic impotriva, sa postati cate o poza cu voi si copilasii (sau un link) ca sa ne cunoastem mai bine

Pupilici!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Flavia,
Romana a invatat la Rathouse cu ajutorul pinguinilor. Pt incepatori e gratuit si au la indemina pinguinii cu care se ajuta, ringul e separat de cei avansati. Acum deja merge de mina cu tati sau Matei ( eu nu patinez) si chiar si singurica. E foarte mindra de realizarea ei si noi la fel
Pe 9 martie se inchide sezonul de patinaj asa ca o sa profitam acum cit putem.Uneori mergem si de 2 ori pe zi, mai ales ca biletul e valabil toata ziua, ma duc eu cu ei dupa scoala, pe la 2 , stam vreo ora si apoi cu tati, seara de pe la 6 -7.

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput