Fetele din Austria (22)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Flavia, ma bucur ca ne-am intalnit si sper ca atunci cand te obisnuiesti cu noul program sa ne vedem mai des cu fetele.
Violeta, felicitari pt. examene! Ma bucur ca ati avut o perioada buna si tineti-o tot asa!
Dana, super ca incepe asa repede gradinita! Sper sa se acomodeze cat mai repede! Si Lara a inceput de-o sapt. Acum probam gardi nr- 2 ca de prima n-am fost multumita.
Adriana
danat spune:
Buna fetelor! Intru pe fuga ca sunt varza de oboseala de la ziua de azi, dar insfasti am scapat si de conferinta asta si gata!
Vroiam sa va intreb ceva important pt mine (apropos de ce spunea Flaflo despre capuse, si mie mi-a cam intrat in cap cu vaccinul): stiti cumva daca vaccinul se gaseste in farmacii? L-as ruga pe sotul eu sa cumpere 2 doze pt mine si Raducu sa ni-l facem aici, ca sotul mneu vine peste o saptamana in tara si ar fi super, sa fie si Raducu acoperit pina incepe gradinita, ar fi un termen mai lung. AM inteles ca dupa o luna se face rapel, si tocmai bine ar fi sa il faca dupa ce incepe gradi.
Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu informatia asta! Multumesc.
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Flaflo spune:
Buna fetele, si eu sint cam terminata, Bianca da mai nou scularea la 6 dimineata, asa ca intru si eu scurt.....
Violeta, bine ati revenit, ma bucur ca sinteti ok!
Dana, uite www.zecken.at/Zecken.aspx_param_target_is_49728.v.aspx" target="_blank">aici ce am gasit referitor la vaccin. Nu stiu insa daca se pastreaza in frigider pina la administrare, sa intrebe sotul neaparat!!
Adriana, si eu ma bucur nespus ca te-am cunoscut, imi pare rau ca nu am avut mai mult timp la dispozitie, dar sper ca ne vom intilni curind.
Celelalte fete ce faceti? Nu aveti noutati?
Noapte buna!
Bianca si Alesia
danat spune:
Flaflo multumesc de raspuns! Cu germana mea putina si neexersata inteleg ca se gaseste vaccinul la toate farmaciile. SIngura "problema" ar fi sa vedem cum face sotul meu sa-l tina la rece (daca e necesar).
Ii transmit sa se intereseze !
Va pup.
miha13gina spune:
Buna fetelor!
Nu prea am avut timp va scriu,a fost ziua de nastere a sotului,am avut musafiri.In rest sunt bine!
Violeta-felicitari pt examen si Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va mearga si de acum inainte tot asa bine!
Flavia- ce face Bianca?tu te-ai acomodat cu noul ritm de viata?
Dana-daca sotul tau vine cu masina poate lua o lada frigorifica special pt masina(daca nu ai nu stiu daca iti convine sa cumperi special pt vaccin).
O zi buna la toate si mi-ar face placere ne intalnim ,daca nu sunteti ocupate!
GINA SI THOMAS
danat spune:
Nu vine cu masina, cu avionul! Sa vedem daca are de unde sa cumpere 1-2 "pastile" din acelea ca de lada frigorifica, sa il tina acolo...aveti idee de unde se pot cumpara pastile din alea?
Flaflo spune:
Buna fetele, vreau sa va anunt ca Bianca are varicela. Asa ca Tyana, Adriana si Marimar sa va asteptati si voi ca ne-am intilnit chiar in perioada cea mai contagioasa!! Imi pare rau....ce sa mai zic.....
adinag spune:
Vai, Flavia, imi pare rau! Se pare ca Bianca cam are de tras iarna asta, mititica! Insanatosire grabnica si poate ca scapa totusi ceilalti copii, nu-i musai sa se fi molipsit!
Dana, cred ca la un Interspar gaseste! Dar nu stiu acum sigur. Asta-i unul din lucrurile pe care le vezi mereu pe undeva fara sa le dai atentie! Banuiesc ca sunt si la un OBI sau alt magazin de genul, unde au si produse pentru gratar etc. Dar repet, imi dau cu presupusul!
Violeta, felicitari! Sa inteleg ca stii sa tunzi???
Gina , daca se face frumos eu as veni la o plimbare! Voi unde si cand va plimbati de obicei? Sau e mereu altfel?
miha13gina spune:
FLAVIA-insanatosire grabnica lui Bianca!!are cine sa stea cu ea sau ti-ai luat liber?
ADINA-mi-ar face placere sa ne intalnim,noi in general aici in zona unde locuim ne plimbam(Wiedner Hauptstrasse-bezirkul 5),prin parcuri´.Voi unde locuiti,pe unde va plimbati?Cand vrei spune unde vrei sa ne intalnim.
DANA-eu am mai vazut pastile si la Saturn,la Cosmos.O sacosa termica in care sa pui 2 pastile,eu cred ca e suficient.
Un sfarsit de saptamana bun si plin de armonie!
Gina si Thomas!
Adriana_78 spune:
Flavia, insanatosire grabnica Biancai! Acum ce sa facem?! Nu e vina nimanui. Daca face si Lara asta e, om vedea ce facem ...
VAricela asta cum se trasmite de fapt? Doar prin respiratie sau trebuie contact mai apropiat?
Dana, eu stiu ca vaccinul asta trebuie tinut neaparat la rece inainte de utilizare -- deci trebuie sa-l transporte cumva corespunzator, din pacate eu nu stiu cum arata asa ceva de pastrat la rece pt. obiecte mici, insa fetele ti-au dat cateva idei, poate merge sotul tau si intreaba.
Gina, cum e bebe Thomas? Cumintel? Despre Nico ce mai stii?
pupici si celorlate fete!
un weekend frumos
Adriana