Fetele din Austria (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Rusinica iar am ajuns pe pagina 2.
Scriu cum mi-amintesc si cat apuc.Luca nani, restul se joaca cu Lego si am si eu moment liber.

Violeta suzi voastra era Nuk parca, nu?Ce s-a gasit e una roz si de la Babylove-parca.

Adina pai il stie pe Vio, l-a vazut putin si pe sotul lui Marimar..si lasa ca nu-l vad eu pe Aswin sa stea intr-un coltLuca doarme mai mult ziua, noaptea e foamea mai mare dar reusim sa dormim destul de bine.Eu m-am invatat, adorm si cand el mananca.

Silar hai ca mai e putin.

Fug sa trimit pozele alea pe e-mail-uri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Babee pai asta e nedreptate pe fatza De ce nu pui pozele sa va sorbim din priviri si noi celelalte mai putin norocoase sa fi fost la asa intalneala? hai pliiiiz pune-le cumva sa le vedem, sau da-le si la mine pe danateu2003@yahoo.com
Multam mult!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna seara fetele,

Eu sunt un pic contra timp,vineri sera plecam in tara.Am facut cumparaturile,mai avem cate ceva,dar vineri o sa cumparam.Maine trebuie sa fac bagajele,mai am si de calacat vreo 2 cosuri de rufe,pt ca am ramas in urma.Asa ca eu va salut,va urez PASTE CATOLIC FERICIT si ne "auzim" cand ne intoarcem.

Gabriela,asa e, suzi a noastra era de la Nuk.Oricum nu-i bai deja am cumparat altele.

P.S. discratie placuta pe 29

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine!!

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Iar pe pagina 2!!!

l-am trimis pe Stefan la scoala,imi beau cafeaua,fetele dorm si am zis sa arunc un ochi.Cand colo,noi eram pe pagina 2!

Gabriela,si eu vreau poze,am doar cateva,deh,nu am avut baterie la aparat in schimb,am avut 2 acumulatori cu mine si amandoi erau goi.

Hai va pup.

Violeta,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, cam pauza pe aici. Ne-am lasat pe laurii victoriei dupa intilneala.....
Violeta, drum bun si aveti grija de voi. Citi km aveti pina acasa? Mergeti cu trenul sau cu masina?

Bianca are mucusori, ieri a avut gitul cam rosu, i-am dat remediul homeopat pentru asa ceva si azi e bine. Astazi mergem la Kino, e prima oara pentru Bianca, asa ca sint curioasa cum reactioneaza.
Speram ca in weekend sa fie vreme buna de plimbare.

Va pup

Cu aripile intinse!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Violeta drum bun si distractie placuta, aveti grija de voi.
Flavia ce este Kino??
Maine vine taty acasa
la fete si pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Silar, iti pot spune eu ce este Kino = Cinematograf.

Drum bun Violeta!

Flavia, la ce film mergeti?

Fetelor, am si eu o intrebare -- credeti ca magazinele (supermarket) care de obicei sunt deschide duminica, vor fi deschise si in Duminica de Paste (pe 23 adica)? in aeroport este o Billa, o fi deschisa?

Adriana, 31, mamica Larei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Adriana, nu stiu de magazine, ceva tot o fi deschis, macar benzinariile....Voi aterizati in Duminica de Paste? Noi atunci zburam....

Flavia, sint si eu curioasa cum a fost la Kino... ( ha ha, am mai invatat ceva, am crezut ca e un nume...).

Noi ne-am hotarit sa mergem la Disneyland de Pastele catolic, copiii si asa sint in vacanta, ce sa facem pe aici, toate sint inchise...vroiam initial undeva la plaja, caldurica, Cipru, insule, Italia..etc.
Copiii insa m-au batut la cap ca ei vor Disneyland si daca se poate hotel cu piscina asa ca...am cedat rugamintilor lor...
Daca ploua stam la piscina macar.... he he he

Violeta drum bun! Cam cu intirziere cred, dar oricum va doresc sa aveti o vacanta minunata !

Ah, sint mindra de mine, m-am inscris la curs de germana intensiv, 3 ore pe zi de la 9-12 in fiecare zi. Sa vedem cum rezist !!

fericita, 21 sapt cu bebe 3surpriza

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

silar
demult vroiam sa-ti spun sa nu-ti fie teama de mutare , fie ea si temporara, din experienta vorbesc, atita timp cit familia e impreuna si se sustine, copiii vor fi fericiti. Iar ei au numai de cistigat din aceasta mutare, invata o noua limba intr-un mediu nou, ceea ce o sa-i faca mai adaptabili si flexibili la nou pe termen lung, acumuleaza experiente noi...

Fetita mea de 3 ani merge la gradinita germana de la 8 la 12 zilnic, nu stia o boaba dar ea vroia sa fie impreuna cu alti copii si asta a contat cel mai mult. Cel mare merge la scoala germana, tot asa, fara sa stie germana, bine, stie engleza si invatatoarea vorbeste bine engleza dar el e ok, vine acasa, isi face temele, cu copiii din clasa el stie cum se intelege dar se intelege, se joaca...N-am de gind sa-i iau ore suplimentare de germana, va invata in ritmul lui, de la scoala, nu vreau sa-l stresez cu meditatii de la virsta asta, vreau sa fie copil si atit.

-------
vine bebe 3 [r]surpriza[/r]
........
[r] Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile ![/r]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Marimar, da exact, aterizam chiar in duminica de Paste. Sotul meu a uitat ca-i Pastele si a facut rezervarea chiar duminica - din pacate o benzinarie nu-mi e de folos (ca avem nevoie de provizii serioase, carne, cartofi etc.) ca si luni e inchis. Deci trebuie Supermarket.
Inca ceva, unde o duci pe fetita ta la gradi? Si noi cautam urgent o gradi.
Unde anume plecati in vacanta? IN America, Franta? Sper sa va distrati, sigur va fi fain.

Revin, stiti cumva daca Billa din aeroport e deschisa?

Adriana, 31, mamica Larei

Mergi la inceput