Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

quote:
Originally posted by inais

In legatura cu cursurile de puericultura, Lorich as zice sa te interesezi daca cei de la First Bebe iti dau o adeverinta de absolvire pe baza careia medicul de familie iti da o adeverinta pentru sotul tau.

Aimmee ma bucur ca totul este bine !

In rest...toate bune de la noi! Astept cu nerabdare sa vina saptamana viitoare...!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Ina mersi draguta! Vineri am ultimul curs si vreau sa-i intreb, din pacate al meu sos nu a venit decat la un curs din cele 4 de pana acum, ei pt ca lucreaza in Otopeni si astea sunt la 17.30, are scuze, ma rog, dar cei de la FB sunt foarte corecti, eu oricum o sa-i intreb. Tu te-ai inscris? Ca ei programeaza si in functie de varsta sarcinii, nu neaparat dupa primul venit-primul servit, ci in ideea sa-l faci inainte sa nasti Culmea e ca toate "colegele" de curs nasc in mai, dar nu cred ca e vreo sora de-a noastra de pe aici.

Lori 26+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

‘Neata, fetele,

Am intrat si eu sa va salut, desi, mi se pare ca nu prea ma bagati in seama…
V-am intrebat ceva despre cum se pot pune poze in albumul comun si as fi vrut si eu sa va vad, dar….
In fine, va doresc o sarcina si o nastere cat mai usoara.

Pupik de la Onyx si Vlad

31+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by onyxg1998

‘Neata, fetele,

Am intrat si eu sa va salut, desi, mi se pare ca nu prea ma bagati in seama…
V-am intrebat ceva despre cum se pot pune poze in albumul comun si as fi vrut si eu sa va vad, dar….
In fine, va doresc o sarcina si o nastere cat mai usoara.

Pupik de la Onyx si Vlad

Draga mea...nu te ignora nimeni.

Daca citeai tot, in urma cu doar 2 zile Gabitzam ii explica Laurei cum sa creeze un album in contul de pe Picasa.

Uite mai jos:

"Deci

1. Te duci pe http://picasaweb.google.com/maiiunie2008
2. In coltul din dreapta sus o sa te duci pe "Sign in" (daca ai interfata google in romaneste apare "deschide sesiune de lucru")
3. In pagina care se deschide in dreapta o sa bagi userul maiiunie2008 cu parola cunoscuta.
4. Desupra albumelor in stanga de tot te duci pe "my photos"
5. In dreapta de tot undeva scrie "Upload photos" si te duci acolo.
6. Se deschide o ferestruica mica cu albumele existente si deasupra lor scrie "Create new album" daca vrei sa pui intr-un album nou. Sau alegi unul existent daca vrei sa adaugi intr-un album mai vechi.
7. De acolo dai numele albumului si il faci public sau privat."

Sper sa te ajute. Daca nu stii parola, spune-mi si ti-o trimit pe PM.

Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich
Ina mersi draguta! Vineri am ultimul curs si vreau sa-i intreb, din pacate al meu sos nu a venit decat la un curs din cele 4 de pana acum, ei pt ca lucreaza in Otopeni si astea sunt la 17.30, are scuze, ma rog, dar cei de la FB sunt foarte corecti, eu oricum o sa-i intreb. Tu te-ai inscris?

Lori 26+ asteptand un bebe Robert

Da, m-am inscris in ianuarie si m-au programat pentru inceputul lui aprilie. Poate imi detaliezi pe privat daca merita...nu de alta dar fac si alte cursuri (edu prenatala Lamaze) si nu vreau sa pierd vremea in 2 locuri.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Dati-mi si mie parola, va rog.

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onyxg1998

Dati-mi si mie parola, va rog.

Pupik de la Onyx si Vlad

Ti-am trimis-o eu deja!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou in 2 minute.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna burtici!!!

De muuuult timp nu am mai intrat. Nu prea am scuze. Torusi sa stiti ca am citit aproape tot. Eu am inceput de ceva vreme cumparaturile pt bebelina mea. Am luat patut, saltea, salteluta de infasat, o lenjerie de pat si cev hainite, dar nu foarte multe. Cel putin pentru "bagajul" ei mi-ar mai trebui destul de multe. Am luat si un pachet de pampersi marimea 1. Am vazut parca saptamana trecuta ca zicea o mamicutza ca ar fi bine marimea 2...Am si inteles de ce... dar ... ce sa fac i-am luat deja.
Sunt tare suparata.... si ma simt obosita. In ultima vreme o zi e ok, iar dupa aceea vreo 3 trag de mine sa ma trezesc, sa merg la job... Nu stiu de ce, dar asa ma simt.... Si ma mai supara si astia de la mine de la servici.....
Eu vroiam initial sa intru in prenatal prin 17 martie, adica in ziua cand voi intra in sapt 33.
Dar ma tot gandesc sa intru mai repede. Ma simt inutila, vreau sa fac si tot nimic. E drept ca daca ar depinde numai de mine.... altfel ar merge lucrurile, dar cum sunt n factori...... Cand nu sunt suparata, sunt nervoasa , cand nu sunt nervoasa ma simt super obosita.... Si m-am saturat de toti si de toate. Cand ma voi intoarce din concediu sper sa ma intorc doar ca sa imi printez demisia. Sincer.
Asa ca ma tot gandesc ce mai caut eu pe aici .....
Poate mai stau totusi pana dupa 8 martie....dar in nici un caz mai mult....
De ce sa ii fac rau bebelinei din cauza lor?

Ah am uitat sa va spun. S-a schimbat numele buburuzei mele. Acum e Diana Andreea. Va rog sa schimbati si pe listuta.

Cristina 29+ [roz]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 40

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

CLEO78...eu vreau sa nasc in bucuresti ..dar elegant si organizat...adica...vreau sa vorbesc din timp cu un medic,sa vad cat ma costa,cum sa fac...adica sa am puse cat de cat la punct toate datele .Nu vreau sa fie un episod haotic...am ajuns...hai ma ia si pe mine cineva?

ANDREAP dar cam cum se procedeaza?Trebuie probabil sa vb.din timp cu un medic,nu?Eu vreau sa nasc natural cu peridurala...lucru care in bacau(in satul meu natal)se pare ca nu prea se poate.De aceea vreau sa vin in bucuresti.Mai spuneti-mi voi ,ca eu cu spitalele nu prea am avut treaba acolo...am stat ce-i drept vreo 6 ani acolo dar in spital nu am intrat niciodata.PLS!!!!

Mergi la inceput