Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Sandyy

si repete inca 8 mesaje, sa scapi de moderare, sa ne poti scrie in timp real

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

Buna dimineata fete,

Eram nerabdatoare sa citesc mesajele voastre, sa ma mai linistesc.
Fetele care mi-au raspuns, va multumesc.
Cleo, o sa intreb cum e cordonul data viitoare, scurt sau luuuuung. Nu mai am rabdare pana la eco de 33 de saptamani (27 martie).

Miss Parker, asa e pot fi si cezariene care sa nu insemne stat la pat 2 saptamani. Recunosc ca aveam curiozitatea nasterii naturale, dar asta este un moft insignifiant in raport cu sanatatea lui bb mic.

Doloress, fibroamele din cate stiu eu cresc in sarcina din pricina revolutiei hormonale. Dupa nastere se vor retrage, daca medicul nu decide sa le scoate odata cu nasterea...

Puputi, mai povesteste de Japonia, imi place tare mult tarisoara asta, toate detaliile sunt pitoresti. Puputi de la ce vine?

Fetele cu intalnirea! Ne vedem la papa bun la 14:00!!

Laurita 28+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

la 14 ne vedem!!

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

neata, fetele!
va spuneam ieri ca ma paste o raceala. ei, bine, azi deja sunt varza, in ciuda portocalelor, ceaiului cu miere si a altor bazaconii babesti pe care le-am facut ... faza mai nasoala e ca ma dor plamanii de mor, ma tem sa nu fi facut ceva mai rau decat o raceala. si asta numai de la serviciu am luat-o ...
distractie placuta la intalnire . sa va ganditi si la noi, cele care n-am putut veni, dar care apreciem mancarea chinezeasca . astept poze

28+1

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Salutare fetelor!

Am si eu o intrebare: concediul de odihna pe acest an cum se calculeaza? Am vazut ca unele dintre voi isi iau cat ar reveni daca ar lucra tot anul. Eu nu am intrebat dar am banuit ca voi avea dreptul doar la cat revine perioadei lucrate (adica daca intru in concediu in aprilie as avea dreptul la un sfert din cele 21 de zile -deci 5). Asa e?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

da fetele, la 14! Pupi

Alina 29+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza burtici
Ieri imi pare rau sa va spun am adormit in timp ce ma uitam in urma... Asa ca nu am mai citit nimic din urma

Dordia .
Miss Parker ma bucur sa aud ca ai o moasa asa de treaba. Conteaza foarte mult sa te simti in sigurantza...daca tu te simti bine cu sigurantza si bebe va simti asta si va coopera cu tine
Legat de numele de la clubul scuteceleor. Imi place ideea de a avea un nume deosebit pentru strumfii nostri. Eu ma gandesc ca noi fiind o familie de pumutze(puma tatic, pumutza mamica ) o sa crestem un micro-pumutz sa creasca intr-un pumutz mare si curajos. Deci eu ma gandesc ca voi fi mamica unui viitor pumutz. Voi?

Simonacip stai cumintica si ai grija de tine. Bebe trebuie sa mai stea la caldurica, sa creasca mare si sanatos. Daca poti sa iti iei concediu, nu ezita...nu are rost sa suferiti nici tu nici bebe, pentru nimic in lume. Te pupicim si sa ai grija mare de tine

Laura stai linistita legata de circulara de cordon. Chiar cand am fost la medic am intrebat de chestia asta si mi s-a spus ca majoritatea copiilor se nasc cu simpla sau dubla circulara de cordon si s-au nascut natural. Mi-a spus ca depinde foarte mult de pricepera doctorului. Deci sa nu iti faci griji deocamdata. Plus de asta, cum ziceau si fetele, mai are suficient timp sa se intoarca si sa scape de cordonul infasurat. In cazul meu de exemplu bebe sta ca pe scaun...cu caputul intre coaste si cu funduletzul pe acolo pe undeva...ori cu picioarele pe la operatia de apendicita ori in partea cealalta.. depinde cum ii place. Ieri de exemplu m-a chinuit un picutz in sensul ca s-a impins as de frumos cu capul si manutzele in ficat ca nu mai aveam aer..Pana la urma s-a asezat el cum vroia si mi-a lasat ficatul in face..s-a dus sa imi boxeze stomacul, dar acolo nu-i asa mare bai.

Cenia nu stiu daca ai vazut documentarul lui Moore despre sisteml medical american, ”Sicko” , m-a inspaimantat ce am vazut acolo. De fapt, nici aici sistemul medical nu e cine stie ce minune, insa baza ti se ofera, orice ar fi. Chiar imi e mila de oamenii de acolo caci sunt exploatati la maximum, iar sanatatea nu e vazuta altfel decat o alta afacere barosana de unde se scot bani. In fine, sper sa nu ajungeti niciodata unul din cazurile prezentate acolo. Bafta multa si sa va tina Dumnezeu sanatosi

Doloress scaunelul respectiv e bun sa il folosesti ca si carutz pentru bebe cam pana la 15 luni. Insa noi vom cumpara si carucior pentru cand va fi bebe mai mare.. Scaunelul asta cred ca va fi bun si pentru cand vrem sa mergem in Romania, sa nu ma car cu ditamai carutzul, asa o sa am ceva foarte practic, si pentru masina si pentru plimbat bebe ...mai ales ca va fi vara. Atunci nu cred ca mi-ar folosi prea mult landoul, si ma gandesc ca economisesc niste bani cu sistemul asta. Oricum l-am comandat, acum sa vad cand ajunge daca sunt multumita de el. Daca nu, il dau inapoi si imi cumpar caruciorul.

Puputi lasa ca va decideti voi ce nume o sa puneti la bebe. Pana vine mai aveti timp sa va mai “sfatuiti”. Pupici

Fetelor sa va distrati la intalnire si sa ne aratati si noua ce ati papat sa murim si noi de pofta

Felicia 27+ mamica de puiucGabriel
pozici cu burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monika, pot sa-ti zic cum e la mine cu concediul de odihna. Am dreptul, cumulat, in anul in care intru in CIC plus in anul in care ies din CIC, la un concediu de odihna. Daca mi-l iau pe tot inainte, e problema mea daca nu-mi ramane nimic dupa aceea.

Eu imi voi lua acum 10-12 zile iar la intoarcere restul pina la 27, cate am eu dreptul.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cu gandul la fetele care se intalnesc la rest. chinezesc am facut si eu niste pui cu orez si cu sos dulce-acrisor iute Abia astept sa vad poze de la intalnire.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Buna fetele
In primul rand vreu sa va spun ca sunt cu gandul si cu glandele salivare langa fetele ce se intalnesc la restaurant. As vrea si eu sa va cunosc pe toate! Si mi-e pofta de mancare chinezeasca si la Baia Mare nu este nici un restaurant cu acest specific .

Va rog...imi trimite si mie cineva parola de la contul comun

25+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Ma bucur ca sunteti bine fetele...la marea chinezareala...Eu pe la inceputul sarcinii aveam chef de chinezesc, dar acum nu mai imi trebuie mancarea lor...Nu stiu de ce! Asa am patit si cu ciorba de burta...mancam saptamanal, iar acum nici sa nu o vad...Simandicoasa am mai devenit!

Fetele noi o sa mergem la bunica de maine asa ca o sa intru mai rarut pe la voi...Oricum in 2 saptamani o sa ma intorc acasa si o sa-mi reiau activitatea de forumista...nu de alta, dar ca sa-l disper pe sot!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput