Mamici de mai-iunie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetele!!!

Ce fac burticile??? A mea e superactiva...si m-am distrat azi cu Doru de numa...A avut o perioada in care baietelul meu mic s-a zvarcolit si a innotat asa frumos incat noi ne-am terminat de ras. Cum il mangaiam sau il gadilam cum raspundea dand din ceva (manute sau picioruse) in asa fel incat sa ne arate ca stie ca ne jucam cu el. A fost super. Pacat ca puiul meu cel mare dormea si nu a luat parte la joaca cu fratiorul lui. Dar...mai avem ocazii.

Cat despre concedii....eu mai am o saptamana de medical...dupa care intru in prenatal. Altfel nu se poate. Oricum va tb sa vb la servici sa imi las loc de bunaziua ca...am plecat subit...fara avertisment. Joi am plecat la control unde s-a constata ca tb sa ma lipesc de pat...deci...au urmat 2 saptamani de spitalizare si apoi...cerclajul. Asa ca...mi-am lasat lucrurile neterminate dar...asta e. Bb e mult mai important!

VA poop si duminica placuta va doresc!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetele.........eu am ajuns acasa Sper ca ajungeti si voi cu bine, sa dati un semn.

MAine pun si pozele si citesc si din urma ca saracu' meu sot e nemancat si vrea sa merg si cu el la chinezesc.........Ce-or gandi ospataritele alea, nu vreau sa-mi imaginez.

Laura, scuze n-am fost pe faza si eram si emotionata ca pup atatea burtici. Asa ca uite de la mine:

Sunteti toate niste dragutze si scumpe, m-am simtit exceptional..........si sper sa ne revedem curand si cu celelalte fete de pe forum.

O zi super in continuare! MAine pun pozici, promit!

Alina 29+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

Salutare fetelor!

se pare ca s-a incheiat intalneala...sa va fie de bine si asteptam pozici.

Doloress, multumesc de incurajari. Sper si eu din suflet sa se rezolve si la mine...stau cuminte in pat si maine merg la control.

Simonacip, ai grija de tine si de bb si incearca sa nu te mai duci la serviciu. Iti tin pumnii sa ajungi cu bine la termen.Nu iti face griji cu pregatirile ...casa mea e un dezastru...cu materiale care asteapta mesterii, dar mai intai sa vedem cu imi mai e mie....tati a promis ca face el tot cat suntem noi in spital, dar crezi ca am rabdare..

Laura, nu te ingrijora asa tare de cordonul lui bb, se poate intorce oricand, dar dr trebuie sa stie cel mai bine ce si cum asa ca discuta cu el. Privind nasterea...si eu era 100% pentru nasterea naturala, dar se pare ca va trebui sa nasc prin cezariana. Daca bb e mai bine asa ...asa sa fie

MissParker, ma bucur ca te intelegi cu moasa.Astepta pozici cu achizitiile din targ

Fetele eu maine merg la control. Sper din inima ca totul sa fie OK.

Pupici dulci la toate fetele!

Va las ca vine fata sa-mi puna perfuzia si nu mai pot misca in front. Sa aveti o seara minunata si sa nea auzim maine cu bine!

31+ Luca

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salut, gata intalnirea?
eu ma simt din ce in ce mai rau ... nu m-as duce maine la munca, dar zau ca n-am incotro, am un program maine ce nu-mi permite deloc sa lipsesc
monik16, am vazut, ca si tine, ca unele fete vorbesc de CO ca pentru un an intreg. eu stiu ca e in functie de perioada efectiv lucrata din acel an. mai exact, eu stiam de 2 zile/luna lucrata. adica anul asta voi avea 5 zile de concediu, pe care intentionez sa le "lipesc" de prenatal.
abia astept sa vad poze cu voi
pup

28+1, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele !

Am intrat doar sa va salut, sa va spun ca am avut o saptamana plina, am facut cumparaturile aproape toate la bebe, iam cumparat niste hainute foarte faine, o sa fac poze cu ele sa vi le pun sa le vedeti, miam luat si aparat foto !!!! sunt super happy, si deabea miercuri ajung peacasa ca stau maine si poimaine la maicamea ca avem treaba. Va pup si sa aveti o saptamana placuta, sper ca a fost frumos la intalnire, va pup !

Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna seara!

Am ajuns acasa de la intalnire dar am fugit imediat sa plimbam domnisorica care-i la purtator!

Ne-am intors de putin timp si acum stam linistite cu castronul de fructe in fata...ne-a obosit ceva plimbarea!

Intalnirea a fost dragutza, ma bucur ca v-am cunoscut! Data viitoare poate optam pentru o masa rotunda (ca tot se poarta la chinezi) asa incat sa ne vedem si sa vorbim toate cu toate...chiar ma gandeam ca daca eram mai multe ar fi fost cam dificila comunicarea....

O rugaminte...sa puneti pozele repejor si, daca se poate, nu intr-un album public, ci intr-unul privat...
Ma gandesc sa le tinem pentru noi, in cercul restrans al mamicilor de mai-iunie! Ca doar toata lumea care trebuie, stie parola!

In rest, Aimmee si Dordia aveti grija de voi si muuuuuuulta rabdare!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Fetele.........eu am ajuns acasa Sper ca ajungeti si voi cu bine, sa dati un semn.

MAine pun si pozele si citesc si din urma ca saracu' meu sot e nemancat si vrea sa merg si cu el la chinezesc.........Ce-or gandi ospataritele alea, nu vreau sa-mi imaginez.

Laura, scuze n-am fost pe faza si eram si emotionata ca pup atatea burtici. Asa ca uite de la mine:

Sunteti toate niste dragutze si scumpe, m-am simtit exceptional..........si sper sa ne revedem curand si cu celelalte fete de pe forum.

Alina 29+ Vlad

Draga mea,

Sa stii ca de tine ne-am despartit in forta, pupaturi pe toti obrajorii, iar cand ne-am despartit de Ina si Cleo (tot in fata restaurantului) am uitat sa ne mai pupam .
A fost foooarte frumos si foarte buuun, Alysh, multumim pentru initiativa si organizare.

Ne-am simitit excelent, de parca ne cunosteam dintotdeauna...
Si am promis sa ne revedem.

Eu la soacramea nu am mai putut manca decat fructe si salata cu putin cascaval.
Dulciuri nu avea astazi ...recuperez eu maine pe undeva..

Va puuup

Laurita 28+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

quote:
Originally posted by Alysh

Alina 29+ Vlad

Draga mea,

Sa stii ca de tine ne-am despartit in forta, pupaturi pe toti obrajorii, iar cand ne-am despartit de Ina si Cleo (tot in fata restaurantului) am uitat sa ne mai pupam .
A fost foooarte frumos si foarte buuun, Alysh, multumim pentru initiativa si organizare.

Ne-am simitit excelent, de parca ne cunosteam dintotdeauna...
Si am promis sa ne revedem.

Eu la soacramea nu am mai putut manca decat fructe si salata cu putin cascaval.
Dulciuri nu avea astazi ...recuperez eu maine pe undeva..

Va puuup

Laurita 28+, , Mircea

siigur ca da!! tu ai fo singura nepupata!! :*

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buni chinezii astia la bucatarie!!
Daca fac copil cu ochi oblici... sa nu ma acuzati!

30+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by inais

Buna seara!

Am ajuns acasa de la intalnire dar am fugit imediat sa plimbam domnisorica care-i la purtator!

Ne-am intors de putin timp si acum stam linistite cu castronul de fructe in fata...ne-a obosit ceva plimbarea!

Intalnirea a fost dragutza, ma bucur ca v-am cunoscut! Data viitoare poate optam pentru o masa rotunda (ca tot se poarta la chinezi) asa incat sa ne vedem si sa vorbim toate cu toate...chiar ma gandeam ca daca eram mai multe ar fi fost cam dificila comunicarea....

O rugaminte...sa puneti pozele repejor si, daca se poate, nu intr-un album public, ci intr-unul privat...
Ma gandesc sa le tinem pentru noi, in cercul restrans al mamicilor de mai-iunie! Ca doar toata lumea care trebuie, stie parola!

In rest, Aimmee si Dordia aveti grija de voi si muuuuuuulta rabdare!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Ina,

Eu as pune pozele, dar nu stiu exact cum sa le pun in contul comun, asa ca o sa pun in contul meu - din semnatura- pozicile cu toate fetele.

Dar bine ca sunt altele mai experimentate... :) ca pozele sunt, in mare, identice.

Mi se pare ca te stiu de undeva, dar atata am vorbit ca nu am apucat sa te intreb daca ti se pare si tie la fel.

Sunteti toate niste dragute!!! pupici

Laurita 28+, , Mircea

Mergi la inceput