Dr. Nayel - CF2 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Norocikule sa iti traiasca minunea mica, sa fie fericita si norocoasa, sanatoasa si la punga groasa!!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Dragutele mosului, mai cu experienta in practica dlui. dr.,

Spuneti-mi si mie cum e! Maine facem 11 sapt. de sarcina. Astept rezultatele de la anlize. Cea mai mare parte maine, in afara de urocultura si lysteria. Cred ca vineri merg la cabinet. Pentru masurarea pliului nucal este nevoie de o programare speciala, sau e o echo obisnuita pe care mi-o face dl. dr, fara sa-i spun eu?

Multumesc frumos!

Va pupez!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Codruta, pentru ecografia morfologica in care se masoara pliul nucal trebuie sa ai programare .Eco o face dr. Andreea Muntean tot la cabinet si este mai amanuntita decat celelalte ecografii facute de dr Nayel.Eu am facut-o la 13s.Mai bine suni astazi si incerci sa te programezi.

Norocik, felicitrai!!! Sa-ti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii!

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Multumesc tare mult, Mirelus!!! Care e pretul echografiei asteia?

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Eco morfo de trim I este 130 RON.

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Mersi Mirelus. Ma asteptam la mai mult!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Astazi am fost la doctor si voi naste pe 17 aprilie. YUPYYY!!!

Alina 33+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madius13

Am si eu o intrebare la voi: cum se comporta dl. dr. Nayel la consultatii? Este apropiat de pacientele sale, incearca sa le raspunda fara graba la intrebari?
Consultatia decurge pe fuga, sau isi da tot interesul sa pleci multumita?
Ce parere are despre cezariana la cerere?
Se respecta ora la care ai fost programata?
Va intreb toate aceste lucruri pentru ca pe mine nu m-a prea impresionat doctora la care am fost eu - Oana Zaharia - Medsana/Cantacuzino - am asteptat cam 1 ora peste programare, iar consultatia a fost ceva foarte rapid, nici macar n-am apucat sa intreb tot ce vroiam sa aflu.

Da,este apropiat de pacientele sale si poti intreb aabsolut tot ce vrei pentru ca iti va raspunde cu siguranta.Consultatia nu decurge pe fuga,face eco destul de amanuntita,iti arata tot ce trebuie sa stii.
Programarile se respecta,in mare.Asta in cazul in care nu face asistenta 2 programari la aceiasi ora. In cazul asta intra cine ajunge prima.In principiu e ok.
Acum vezi si tu cum ti se pare,este foarte posibil ca un dr care pentru o pacienta este foarte bun,pentru alta sa nu fie.

ursuleata, mai ai putin! Nasti prin cezariana?

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Madius, sustin tot ce a spus Mirela!

Dr. Nayel este pasionat de ceea ce face, si asta se vede foarte clar din modul in care sta de vorba cu pacientele! E rabdator, si iti raspunde cu amanunte la fiecare intrebare!

11+
Bebe mic

Mergi la inceput

Codruta, ti-ai facut programare pentru eco morfo?

Mirela 17w
Our little Miracle!

Mergi la inceput