Dr. Nayel - CF2 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

madius13 bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si un copilas sanatos!

Mirela 16w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mirelus, ma bucur!!!! Sa fie sanatos, si sa va duca numai si numai bucurii!!!

Madius, bine ai venit! Multumesc pentru aprecieri1 Te-ai inscris la Odisee? hai la mamicile norocoase de sept.-oct.!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madius13 spune:

Va multumesc frumos pentru urari, inca nu m-am inscris in odisee - dar cred ca o voi face cat de curand.
Am si eu o intrebare la voi: cum se comporta dl. dr. Nayel la consultatii? Este apropiat de pacientele sale, incearca sa le raspunda fara graba la intrebari?
Consultatia decurge pe fuga, sau isi da tot interesul sa pleci multumita?
Ce parere are despre cezariana la cerere?
Se respecta ora la care ai fost programata?
Va intreb toate aceste lucruri pentru ca pe mine nu m-a prea impresionat doctora la care am fost eu - Oana Zaharia - Medsana/Cantacuzino - am asteptat cam 1 ora peste programare, iar consultatia a fost ceva foarte rapid, nici macar n-am apucat sa intreb tot ce vroiam sa aflu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

blueeyes2003 felicitari pentru baietel

Alina 32+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 8 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mirelaaaaaaaaa, te facu-si cu un baietel. Bravo mamico, sa-ti traiasca.
Ma indoiesc ca te mai preocupa faptul ca nu-l simti, sau ai intrebat si de asta?

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Va multumesc,fetelor!

Carmina, bineinteles ca ma preocupa,l-am intrebat si raspunsul lui a fost"o sa miste,stai linistita" (de parca pot)Referitor la faptul ca se zice ca la a doua sarcina misca mai repede,ideea este ca stii deja senzatiile de la prima sarcina si atunci cand simti fluturasi in burtica stii deja ca sunt miscarile timide ale lui bebe.Asa o fi!
In continuare sunt in asteptare si sper sa o faca cat mai curand!

Mirela 16w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Blueeyes, bravo iubita!!!! Sa ai parte de un baietel sanatos si frumos ca tine!!! Abia astept sa ii vad mocuta. Uite ca eu ma asteptam la o fetita, dar nu m-am prins... Asa am patit si eu; asteptm o fetita si a iesit un baitoi... Hihihihihi. Lasa, sa fie sanatos si tu sa ai parte de o nastere usoara ca o adiere de primavara. Cred ca esti atat de fericita!!! Sotul tau ce zice? E terminat, asa-i??? Te pup!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocik spune:

Ioi,ce multe s-au intamplat de cand nu am trecut pe acilea!
V-am citit mereu doar ca nu am mai scris...lene,lipsa de timp,etc,motive diverse!!!
Ce sa zic intai de toate?!Mirela,felicitari draguta ptr baietel,sa ai o sarcina usoara in continuare!!!E minunata perioada asta...deja mi-e dor de burtica!!!
Bebeii au crescut marii...Shine,Annisia,aveti catamai flacii!!!Apropo,am o fata,va intereseaza???
Bun venit si noilor venite si sarcini usoare!!!
Booon,acum sa devin egoista si sa va spun despre mine:am nascut pe 14 februarie(m-am gasit eu sa sarbatoresc in spital..pa romantism,ba lumanarele,pa sampanie).M-am dus eu la spital in ziua cu pricina caci avusesem usoare dureri de burtik in noaptea precedenta si cum era joi-Nayel de garda,zic hai sa-l vizitez pe zan!!!
Si incalecam masa si Nayel dupa cateva sec zice"fugata da-i drumul la parter,la internare"..."ba,pardon,am un pic de treaba,m-as duce pana acasa...stiti,trebuie sa-mi iau bagajul si sa dau niste telefoane,aveam niste intalniri..vin repede promit...apropo,cat timp am la dispozitie???"..."o ora juamte",zice...si uite asa am iesit pe portile spitalului la ora 13:30 cu dilatatie 2...si ma intorc la 15:00 cu dilatie 3!!!
Bunnn,ajung la monitorizare,contractii contractii,ma ia nenea dr la rupt de membrane si incep niste dureri draguteeee...in fine,pleaca Nayel dupa anestezista,ma amorteste,in juma de ora is pe masa si la 18:05 o nasc pe Ana!!!
Pot sa spun ca am avut mare noroc ca Nayel a fost de garda in ziua respectiva...m-a ajutat enorm,a fost o atmosfera destinsa,s-a suparat el un pic pe mine spre final ca n-am colaborat chiar ok,dar important e ca la sfarsit totul a fost bine.Si pot sa mai spun ca as mai avea curaj sa mai trec printr-o nastere,eu care eram ingrozita,asta numai datorita lui!
Acum deja pitica mea are 3 sap si 2 zile,am trecut peste perioada de acomodare,ne mai "incordam" noi cateodata,dar per ansamblu e minunat sa fiu mama!
V-am pupat ca am de hranit una bucata bebe galagios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Norocik, sa fie sanatoasa si va aduca numai si numai bucurii!!!

10+
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

buna dimineataaaaaaa
Mirela, felicitari pt bb baietzel.
norocik, esti cea mai zapacita gravida pe care am auzito vreodata... cum fatah sa pleci din spital ca ai neshte intalniri?
Mirela, cam la 18 saptamani incepi sa simti cum misca, amu, tu vrei deja sa alerge prin casa/

Mergi la inceput