Dr. Nayel - CF2 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Codruta, uite spicuieste pe aici si gasesti toate conditiile. E mai bine sa te informezi direct din lege, decat din amintirile mele modeste... In felul asta, te poti duce la sefii tai direct cu legislatia in mana, ca sa nu aiba loc de intors...

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=concediu+de+risc+maternal&meta=

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Eu am mai spus, am dat 250 de euro la o nastere naturala si extrem de usoara, care pe Nayel l-a costat 15 minute din pretiosul sau timp.... Unele fete au zis ca a fost mult, altele ca putin. ACum depinde de fiecare...
Intrebarea mea nu era la ce suma a strambat din nas, ca poate fata nu vrea sa ne spuna.... Intrebarea era cum s-a purat cu pacienta dupa ce a primit suma care l-a nemultumit????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

ursuleata, din cate imi amintesc astazi este marea intalnire cu bebe,nu?Iti urez sa ai parte de o nastere super usoara si un copilas sanatos si mancacios!
Recuperare cat mai rapida si mult laptic.
Te asteptam cu detalii despre nastere!

Carmina, tu ce mai faci?

Eu am fost la eco morfo si totul este foarte bine!
Bebe este in grafic si a ramas tot baietel!

Va pe toate!

Mirela 22w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirelus, ma bucur mult ca e totul bine cu bebicul tau!!! Cred ca esti tare fericita!
Pup burtica!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Cristina, multumesc mult pentru gandurile bune! Intr-adevar,sunt foarte fericita chiar daca uneori isi mai fac loc si alte ganduri nu tocmai placute,din pacate am simtit pe pielea mea cat de usor poti trece de la bucurie la tristete,si tu cunosti bine acest sentiment! La fiecare ecografie merg cu inima cat un purice dar de data asta tebuie sa fie bine!

Te imbratisez cu drag!Multi pentru tine si baietelul tau scump!

Mirela 23w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Mirelus, ma bucur atat de mult ca e totul bine?

La cate saptamani ai facut eco morfo, si cat a costat? Aaaa, sa nu uit, tot la Nayelus la cabinet ai facut-o?

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Codruta, am facut eco morfo la 22s si 5z si a costat 250 ron.Tot la cabinet am facut-o.

Tu esti bine?Ai mai fost la eco?

Mirela 23w
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Mirelus, multumesc! Am fost acum 3 saptamani, si bebe era super bine. Ar trebui sa ma duc sa fac TT saptamana asta, dar m-as cam scuti de un stres (altul). am 28 ani si nu am istoric de boli genetice in familie. De ce sa fac un test care da multe erori? Nu stiu, ma mai gandesc!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Mirelus, tu ai facut Triplu Test la Medlife? Cat a costat?
Scuze pentru "asasinarea" constanta cu intrebarile, dar tu esti burtica mai cu experienta si ma gandesc ca stii mai multe!

16+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Codruta, eu am ales sa nu fac TT.
Poti sa ma intrebi ce vrei,in masura in care stiu iti raspund!

Mirela 23w
Our little Miracle!

Mergi la inceput