Dr. Nayel - CF2 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
corinuk spune:
mai fetelor!Eu m-am speriat..se pare ca din mai multe parti vin vorbe ca dl dr s-a schimbat ceva mai mult!Eu chiar am incredere in el..nu am vrut sa-l schimb cu toate ca prin cate am trecut...mai bine o faceam!
In plus ..cum adica iti spune ca este putin?Dar ce este tarif fix?
Asa ceva nu am mai auzit..poate intra cineva care a nascut de curand sa ne contrazica ,va rog mult ...
Faptul ca nu ma recunosate de atata timp ..merg la dansul de 3 ani la control si plus de cand am ramas insarcinata de la 5 sapt merg la dansul lunar si data trecuta m-a intrebat daca prima oara am nascut natural!!!!!Trecem peste chestiile astea..se pare ca este obosit si foarte aglomerat dar o dovada de profesionalism ar fii sa-si mareasca ori programul ori sa-si aduca un coleg care sa-l ajute !Sau sa-si selecteze pacientele!
Va astept cu mai multe detalii (cine cunoaste)Pup toate fetele
corinuk 28+
blueeyes2003 spune:
Raluca, imi pare rau ca ai avut astfel de probleme cu Nayel. No coment!
Corinuk si eu merg de 2 ani la el si deseori am avut impresia ca nu ma recunoaste,din pacate!
Referitor la selectarea pacientelor,oare in functie de ce criterii sa o faca?
Mirela 22w
Our little Miracle!
corinuk spune:
blueeyes2003 iubita ,nu ma intelege gresit!El era atunci cand l-am cunoscut eu un dr de nu am cuvinte sa-l descriu..comunicativ,deschis,rabdator!Acum este un alt om...iar eu care lucrez in domeniu stiu ce inseamna cand un pacient vine la cabinetul tau si se simte bine,bagat in seama,respectat cu timpul programarii respectat...medicul il recunoaste chiar si dupa cateva luni cand vine la detartraj!Si dupa cate am auzit mai sus...selecteaza dupa bani?cati bani i-ai oferit?sau trebuie sa il intrebi cat sa-i dai?
Vad ca nimeni nu raspunde
Oricum in concluzie este ca eu asa cum este acum am ramas tot la dansul,totusi cred ca profesional a ramas acelasi!
corinuk 28+
Irda spune:
Mai fetele, intr-adevar e muuult mai ocupat acum decat in urma cu 3 ani cand am nascut-o pe Dari cu el si asistenta a zis ca-si mai deschide o clinica pe undeva pe Petre Ispirescu unde o sa trateze infertilitatea o sa faca FIV-uri...cum o mai reusi sa se imparta intre spital si 2 cabinete....Dumnezeu cu mila!
Pe mine ma recunoste, nu ma mai intreaba cum ma cheama cand imi scrie reteta.....doar varsta uneori....ca io-s mai preadolescenta asa la dimensiuni..si induc omu' in eroare, dar si la cate belele am avut cu sarcina cu Dari...apoi 2 sarcini oprite in evolutie si sarcina asta cand am ajuns sa-l "vizitez" vreo 4 zile si la spital....il alergam cu perfuzia pe hol, ma si miram sa nu ma tina minte, dar are foaaarte multe paciente!
Ar trebui sa aiba un sistem de dosare cu istoricul fiecarei paciente.....cel putin al celor gravide, sau al celor care vin in mod regulat la el, dar eu stiu..o fi prea "greu" de tinut de madam
Cu banii, ce sa zic...au fost 2 dati cand am ramas datoare la el....i-am zis ca-i aduc banii data viitoare ( 1 data eram dupa eco in care am aflat ca gargaritza mea mica nu mai era in uter....si nici n-am vazut cum am plecat de-acolo cu ochii in lacrimi...si a 2-a oara mi-a facut si control pe masa cand eu venisem pregatita doar pentru eco....a zis....lasa mah.....sa fii tu sanatoasa si bebe ca banii nu sunt asa importanti)....de-asta m-am mirat un pic cand am aflat ca nu a fost multumit de "dar".....de obicei stiam ca ramane la latitudinea pacientului cat da.....cat poate sa dea....uffff...
Chiar ma amuzam.....noi trecem acum printr-o perioada mai nasoala din PDV financiar si vorbeam cu sotul....daca vine galushca pe nepregatite...ne-o lasa nenea Nayel cu banii in rate pentru nastere
Ehh facem si noi haz de necaz!
Ma duc sa ma mai intind un pic....sa mai tinem fititza macar vreo 5-6 saptamani, sa se mai coaca, ca taaaare mi-e groaza de probleme si de stat iar in spital!
Pupicei!
Irda Bebe Antonia Gabriela
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
corinuk spune:
Irda !Mare dreptate ai cu fisele ptr paciente dar dna "fus"este depasita in situatia asta dar sa mai stea sa-ti caute fisa!!!Va dati voi seama ce efort ar fii...Oricum speram intr-o reorganizare!
Stai linistita ,va fii totul bine..pooop
corinuk 28+
Annisia spune:
Codruta, faci o scrisoare angajatorului prin care il anunti ca esti insarcinata. Ca sa iti poti lua concediu de risc maternal trebuie sa lucrezi in conditii sau sa prestezi munci daunatoare tie si fatului. De genul radiatii, toxicitate, stres, sa cari, a ridici, sa stai numai in picioare etc. Apoi faci un raport prin care ceri reducerea timpului de munca, schimbarea biroului sau a muncii prestate, in scopul prevenirii complicatiilor si a eventualelor probleme de sanatate ale viitorului copil. In cazul in care ei nu iti pot reduce programul sau nu iti pot asigura un loc de munca in alt birou sau in alt departament, sunt obligati sa intocmeasca o comisie (din care obligatoriu face prte si medicul de medicina muncii). Aceasta comisie constata conditiile in care iti desfasori activitatea si, cu acordul medicului de medicina muncii, ti se recomanda concediul de risc maternal. Acesta este un total de 120 de zile, care pot fi luate pentru maternitate si pentru lauzie. Nu se poate suprapune cu orice alt fel de concedii si este platit cu 75% din media ultimelor 10 luni (parca erau 10...). Deci ar cam fi 4 luni...
Iti mai poti completa cu cate un concediu medical. Acesta se ia lunar de la medicul de familie, pe o perioada care nu poate insuma mai mult de 90 de zile (se poate si mai mult, dar o dai in comisii, verificari etc.).
Cam asa sta treaba. Eu nu am mai fost la munca din luna a 2-a de sarcina si am folosit toate modalitatile legale de a sta acasa si a-mi proteja sarcina si sanatate copiilor. Acum nu mai stiu exact litera legii, ca a trecut un an si ceva de atunci. Da si tu o cautare pe google la risc maternal. Vezi ca parca era si un subiect la noi pe forum despre legislatie si drepturile gravidelor...
Micul Yannis creste mare
Codruta27 spune:
Wow, Annisia, super! Saru` mana de raspuns. Problema mea e ca fac o munca de birou, in conditii cat se poate de decente, deci faza cu conditiile de munca pica. Ma gandeam la o iminenta de avort, cu recomandarea de a sta in pat. Asta nu se inacdreaza la risc maternal? e pur si simplu concediu medical? Dar cum se da, ca parca medicul de familie nu poate da decat 14 zile lunar. Scuze ca te-am bombardat cuintrebarile, dar daca zici ca ai stat acasa, ma gandesc ca le stii pe toate...
15+ Vlad
Bebe mic
blueeyes2003 spune:
Corinuk, am citit la odisee cum ca ai auzit ca ar trebui sa-i dai dr 500 de euro la o nastere normala. Crede-ma ca este foarte mult!Stiu fete care au dat cu mult mai putin si nu a comentat nimic.Bineinteles ca decizia iti apartine!
Eu nu intentionez sa-i dau 500 la o nastere prin cezariana dar la una normala!!!
pentru toate fetele!
Mirela 22w
Our little Miracle!
ursuleata spune:
Eu voi naste prin cezariana si ii voi da 300 de euro pt ca atat am de dat. Ca nu este doar el.
Si nu mai inventati sume d'astea (nu voi personal)...asa in general. Nu are tarif fix si este dragut cu toata lumea si fiecare da cat poate.
Nu am auzit nicio fata care sa zica ca nu a fost multumit pana acum.
De ce suma nu a fost multumit???
Alina 38+ Vlad Alexandru
http://md.lilypie.com/iN1cp3.png
http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 2 zile!!!