Dr. Nayel - CF2 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
blueeyes2003 spune:
Codruta, felicitari! Ma bucur ca totul este bine!Ai grija de tine si de bebe!
Annisia, mersi pentru detalii!
Mirela 20w
Our little Miracle!
raluca22 spune:
Buna seara! la gravidute si nu numai.
Va doresc la toate sarcini usoare si bebicii sa stea cuminti in burtica cat mai mult!{nu ca al meu 42w)
Am vazut ca va interesau preturile si cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebati pe dr, sa nu patiti ca mine cand dr nu a fost multumit.Daca va intereseaza de anul trecut eu va spun dar la mine a fost o nastere cu probleme.
MIRELA ma gandesc la tine si sa va dea Domnu multa sanatate sa ajungeti la sfarsit cu bine pt ca meriti din plin asta.
Raluca&Robert
corinuk spune:
Raluca imi pare tare rau ca au fost probleme!Sper ca acum sunteti bine,sanatosi!
Sunt si eu pacienta dr Nayel de multi ani...dar mie mi-se pare foarte schimbat!Probabil ca s-a aglomerat si face fata mai greu tuturor pacientelor!
Urmeaza sa nasc si eu in iulie asa ca va rog si eu sa-mi spuneti cateva tarife....sincer nu as putea sa-l intreb pe el cam cat ma costa nasterea!
Multumesc mult sitoate fetele!
corinuk 27+
Annisia spune:
Mirelus-invartecus, uau, esti in luna a 5-a!!! Super tare!!! Ce repede trece timpul, mai mami. Abia astept sa vad pozici cu bebelusul tau. Cum te simti? Te-ai ingrasat? Ai pofte? Bebe e miscaret? Ai mai fost la nea Nayel? Te-ai gandit la nume pentru bb? Hai, spune-ne si noua cu ce te mai lauzi??? Te pupacesc!!!
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Raluca, cum soro nu a fost multumit? Si ti-a spus-o in fata? S-a purtat aiurea cu tine sau cum ti-ai dat seama ca nu l-a convins stimulentul de la tine? Ce aiurea!!!
Bai nene, dupa ce ca trecem prin atatea cand suntem insarcinate, dupa ce ca ne costa vizitele lunare o poala de bani, mai trebuie sa cotizezi la greu si la nastere... Cand oricum ai o groaza de lucruri de cumparat pentru bebe (patut, carut, scoica, biberoane, pampersi, haine, jucarii, medicamente si multe altele)... E trist ca se intampla asa. Mai ales cand te gandesti ca sunt si fete fara posibilitati financiare spectaculoase. Pai sarmanele ce ar trebui sa faca? Sa inceapa sa vinda din casa, ca sa isi permita un copil sanatos? Atunci sa nu ne mai minunam ca se intampla atatea grozavii...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Corinuk, in ce sens il gasesti schimbat pe Nayel? Nu mai este asa de cooperant? Nu mai acorda atata atentie pacientelor? E imprastiat?
Cred ca asa devin toti doctorii care capata cat de cat un renume. Mai ales daca au paciente pe banda rulanta. Pai nea Nayel ar trebui sa-mi dea comision din vanzari, la cate paciente i-am trimis... Sper sa ramana pe linia de plutire, ca eu una chiar mai am nevoie de el!!!! Si asa, am renuntat la o gramada de alti doctori, din aceleasi considerente. Daca il pierd de musteriu si pe Nayel, cred ca ma duc sa nasc in strainatate, ca alta solutie zau daca mai vad...
Micul Yannis creste mare
blueeyes2003 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bai nene, dupa ce ca trecem prin atatea cand suntem insarcinate, dupa ce ca ne costa vizitele lunare o poala de bani, mai trebuie sa cotizezi la greu si la nastere... Cand oricum ai o groaza de lucruri de cumparat pentru bebe (patut, carut, scoica, biberoane, pampersi, haine, jucarii, medicamente si multe altele)... E trist ca se intampla asa. Mai ales cand te gandesti ca sunt si fete fara posibilitati financiare spectaculoase. Pai sarmanele ce ar trebui sa faca? Sa inceapa sa vinda din casa, ca sa isi permita un copil sanatos? Atunci sa nu ne mai minunam ca se intampla atatea grozavii...
Micul Yannis creste mare
Sunt de acord!
_
Intr-adevar,trece repede timpul,nici mie nu imi vine sa cred ca sunt in 21 de s!Ma simt bine,nu am pofte deosebite si m-am ingrast 5 kg pana acum.Sa vezi de acum incolo!
Saptamana viitoare merg la eco morfo de trim II si apoi am sa-i mai fac si lui Nayel o vizita!
Am ales primul nume,Robert, si ne gandim la al doilea care am vrea sa fie nume de sfant.
Raluca, multumesc frumos pentru gandurile bune!
Ma bucur sa vad ca nu ne-ai uitat! Multi
Despre tarife chiar nu stiu nimik.Eu cred ca trebuie sa ma pregatesc oricum de mai mult pentru ca voi naste prin cezariana.
Mirela 21w
Our little Miracle!
Annisia spune:
Blueeyes, esti fortata de imprejurari sa nasti prin cezariana sau asa vrei tu? Stiu o gramada de fete care se plang de recuperarea greoaie dupa operatie... Cezariana e peste 400 de euroi. Dar nu asta e problema, important este ca tu si fiul tau sa fiti super ok!!!
Pe fratele meu il cheama Robert Theodor. I-a purtat mult noroc numele asta, ii merge super din toate punctele de vedere!!!! Nu l-ai vazut prin pozele mele? E frumusel foc. Ca doar e fratele meu, nu??? Hihihihi...
Sa ne spui cum a fost la control!!! Bafta multa si sarcina foarte usoara in continuare!!!
Micul Yannis creste mare
blueeyes2003 spune:
Annisia, cand am pierdut prima sarcina a fost nevoie de cezariana.Acum se pare ca va trebui sa trec din nou prin asta dar nu-i bai,important este sa fie totul ok cu copilul.Nu trebuie sa stau nici pana la termen pentru ca daca se declanseaza travaliul pot risca o ruptura uterina,Doamne fereste!
Imi pace mult Robert Theodor!
Mirela 21w
Our little Miracle!
raluca22 spune:
Buna fetelor!
Corinuk intradevar ai dreptate si eu cred ca dr are fff multe paciente si nu ne da atentia necesara.Eu am mers pe mana lui , am facut toate ecografiile la el iar la sfarsit ma intreba daca am facut morf, analizele le-am facut de la mine putere si m-am dus cu ele iar eu aveam nevoie de calciu si fe.
Cat despre bani dupa ce a iesit din operatie sotul meu ia dat plicul cu bani nestiind ce s-a intamplat in timpul operatiei,nu apucase sa ma vada si ia spus ca ia dat putin.Cand am vorbit si mi-a spus ca nu a fost multumit am hotarat sa mai cotizam deoarece eu nu eram intr-o stare tocmai buna.Imi aduc aminte in timpul operatiei cerea un medicament iar asistentele spuneau ca nu il au iar dupa operatie l-a trimis pe sotul meu sa cumpere oxitocina .A umblat jumate de bucuresti ca sa cumpre si nici macar nu a folosit-o.
Mai va povestesc alta data
Mirela pe baiatul meu il cheama ROBERT ANDREI.