Copiluti de mai-iunie 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
...LA MULTI ANI IULIA...
...iti doresc un an minunat , un an realizat, sa-ti implinesti dorintele toate...
Am fost o nemernica in dimineatza asta...miseleste ,pe la spate , i-am facut Ghionoaiei manichiura cu Mavala Stop.Treaza mi-a fost teama ca-si v ada seama ca de la oja e gustul amar si sa nu mai vrea sa o dau...astept rezultatele acuma.Oare la tac-su o avea acelasi efect ?!
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
si-a luat-o fii-mea...n-am curaj sa gust cat este de amar ,dar o cred pe cuvant...
Aloooo trezirea ce-i asta...o cafeluta ceva nu vrea nimeni?!Am o oala plina... mica/mare , neagra si fierbinte
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
saryta spune:
loreen - nici sa nu gusti ... e al naibii de amar ... ne-am ars noi ... am baut si apa si tot mai persista gustul ... in schimb Sara nu mai vrea nici degetul si nici unghiute la mancat s-a lecuit.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
OlgaTarziu spune:
Salut.
Da, Olga, mi-a trecut intr-un final dramatic. Am fost terminata de o saptamana jumate....
Pe tata l-au operat , cica au curatat tot. Asteptam ca altceva ce naiba sa facem. Sper sa fie bine.
Am avut o saptamana groaznica. Am ajuns de nu mai pot de oboseala. Vai ce vreau si eu sa dorm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babygirl spune:
Buna ziua!
Ma simt un pic..nu situ cum..ca apar si eu atat de rar, sunt in uma cu informatiile, dar acum ca fii-mea doarme, ma gandeam sa va vizitez si sa va mai scriu doua-trei cuvinte.
Aurasa, insanatosire grabnica lui Alex!
Iulia, LA MULTI ANI! Sa ai parte de dragoste si noroc.
Ema a trecut si ea printr-o gripa, viroza urata, ce-o fi fost nu stiu exact. Oricum, a fost o infectie mai speciala de data aceasta pt ca a avut 5 zile de febra, ca niciodata, iar aceasta febra nu vroia sa scada nicicum noaptea. S-a ales cu o tusa urata, cum n-a mai avut pana acum,dar s-a facut bine intr-un final, dupa ce a slabit un kg pt ca n-a servit decat lapte si iaurt 5 zile..Pentru ca s-a insanatosit, ieri am dus-o la Razvanel unde am avut parte de o adevarata demonstratie de cearta cu usa inchisa. Nu stiu ce au avut de impartit,cer e faptul ca au trantit usa dupa ei in camera copiilor si au inceput sa se certe de zici ca erau casatoriti de zeci de ani. Ne-am prapadit de ras. Ema cu texte de invaluire, tertipuri sentimentale si lacrimi, iar Razvan cu fraze de intimidare, violenta verbala si amenintari cu abandonul. O secunda a deschis Sorana usa sa-i potoleasca, si i s-a spus scurt:"Iesi! Nu vezi ca sunt suparat pe Ema" . Bineinteles ca in 15 min alergau si se jucau frumos. Inventasera ei ca in dormitor este un lup, care doarme in pat(probabil influenta povestii "scufita rosie") si care nu trebuie trezit ca sa nu-i manance. Se furisau in dormitor, vorbeau in soapta, iar apoi ieseau in fuga razand si explincadu-ne ca lupul doarme, ca i-au dat nu stiu ce licoare care sa-l ameteasca. Apoi au chemat vantorul (imaginar) care l-a alungat pe lup. Erau foarte preznti in povestea lor. Se speriau si se amuzau deopotriva. Lupul clar era in pat si dormea.In dimineata asta am fost in Herastrau. Am stat de la 8;30 la 14:00. Sunt terminata! Dupa iarna lunga si mizeria care nu ne permitea sa stam prea mult pe la leagane si topogane, dupa zilele de boala in care n-a vazut-o soarele, s-a bucurat Ema de ziua aceasta frumoasa. Am adus-o acasa in tipete si urlete. Era rupta de oboseala, nu se mai tinea pe picioare, dar nu vroia sa se despinda de grupul de copii si de leagane. Acum doarme, spre fericirea mea. Foarte interesant ca un an de zile ea n-a dormit dupa-amiaza, dar de 3 sapt doarme 2 ore la pranz. Lucru bun, zic eu, mai ales ca la gradi va trebui sa doarma.
gabitzam spune:
La multi ani, IULIA!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa mai vii pe aici sa ne zici despre david cum mai creste si sa mai vedem poze cu baiat frumos!
Laura, m-am cam dezumflat cu cautarea, sunt niste preturi de ma doboara, cred ca renunt la idee pentru inca vreo 2-3 ani.
Sper ca Gabi este deja acasa si este bine, asteptam vesti despre ea.
Azi am cumparat primele chestii pentru bebe, un set de body-uri din Carrefour. Mai, a fost si Andrei asa miiiic???
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by loreen
Oare la tac-su o avea acelasi efect ?!
eu zic sa incerci si cu el, dar tot cind doarme
Sotul meu se pricepe la toate, doar ca nu are rabdare, in schimb a facut niste borduri meseriase prin jurul casei din piatra adusa de la lac. Tatal meu nu s-a priceput la nik, ba da la facut copchii , ca daca era dupa el mama trebuia sa nasca cite doi pe an . O data, aveam eu vreo 16 ani, fatase o scroafa si ca sa poata vedea noaptea ce fac purcelusii, improvizase tata un fir cu un bec legat la un capat, dar... m-a trimis pe mine sa-l izolez, cica lui ii era frica sa nu curenteze , mai bine sa ma zgiltiie pe mine decit pe el .
Dar ce faci la Iasi doua saptamini ?
O iei pe Saryta cu domnisoarele ei si daca esti si tu cu ale tale si va plimbati, locuri sint multe, iti spun mai aproape de plecarea ta.
Aaa, uitam sa-ti spun, si Isabella a facut cind avea un an urticarie de la o prajitura din comert, de aia m-am lecuit si nu-i mai cumpar, ma rup eu in doua in bucatarie dar nu ma risc s-o vad iar cu bube, ea a avut saracuta doua saptamini, o tineam inchisa in casa ca nu stiam ce boala are
Gabitza dar nu mai ai hainute de-ale lui Andrei ca sa vezi diferenta ? Eu le am pe toate
La multi ani, Iulia !
loreen spune:
Saryta te cred pe cuvant ...la cata amareala am inghitit pana m-am operat de fiere nu-mi mai trebuie altele...azi am tot urmarit-o si parca sa zic ca a mai redus bagatul degetelor prin gura...maine dimineatza vreau sa-i mai adminisrez o doza daca o prind cu labele la soare...
Gabitza o sa se mai stabilizeze piata imobiliara...sau poate nu...daca ai avea vreo cunostiinta la AVAB sau la vreo agentie imobiliara ai gasi chiftelute bune la pret...
Chiar au fost asa mici ...eu ma uit la finut si ma minunez cat este el si cata e Delia...
Daniela ma duc la cursul de grad ...in vara ma avanseaza dar cica tre sa ma scolesc pentru asta...o sa stau in cazarma imbracata popa ,dar sambata si duminica o sa o frec pe-acolo...sa vad cum naiba o sa-mi fac rost de net ca sigur nu am conditii de 4 stele ...Iti dai seama ca nu merg cu fetele ...venim o gasca de vreo 20 de gabori ...ca sa ma recreez si eu macar putin...
Adina ma imbrac dar sambata...
Se pare ca a fost reactie la bomboanele alea bubele de aseara...in schimb am comis-o cu altceva...azi am imbracat Ghionoaia mai de primavara cu rochita ,cizme ... trendy ce mai...dar vantul nu l-am pus in calcul...este numai o zeama curgatoare toata...muci ochi si gura de la amareala...
Asta ca sa nu zic ca nu a racit si ea iarna asta...
monu spune:
IULIA, La multi ani!
Si noi cu muci dar din aia galbeni si tuseste. Si acum o sapt abia scapasem. Se pare ca tre sa faca imunizare la microbii de la gradi. ca altfel nu pricep. Ce ma enerveaza ca mucii sunt galbeni si vascosi. Aveti idee ce pot sa ii bag in nas? Vibrocil merge?
, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista
Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.
omustata spune:
Iulia, La multi ani, sanatate si mult, mult noroc in viata!
Olga-cum adica au curatat tot? Ce tatal tau avea cancer?
babygirl-exact asa a fost si viroza la Maya. Cu temperatura 39-40 timp de 5 zile. Colegele mele de servici ziceau ca nu li s-a intamplat niciodata sa aiba copilul febra asa mare atatea zile la rand. Dupa a 5a zi am cedat si i-am dat Klacid, ca mi-era ca nu se mai termina. A doua zi i-a trecut febra, deci sunt sigura ca nu de la antibiotic. Trebvuia sa mai am rabdare, fir-ar sa fie.
Ce frumos se joaca Ema cu alti copii. Maya nu stie sa se joace cu alti copii. Nici nu-i place compania copiilor. Habar nu am de ce. Ea vrea numai cu adultii. Si la gradinita este innebunita dupa educatoare, dar nu cred ca se joaca si cu copiii.
laura-tocmai mi-a spus tatal meu ca a citit nu stiu unde ca in Romania pretul la case este in crestere si nu se asteapta sa scada in viitorul apropiat. Mie mi se par aberante preturile la case in Romania. Aici este invers. Eu daca vreau sa-mi vand casa acum pierd o gramada de bani, asta in cazul fericit in care as reusi sa o vand.
M-ar interesa si pe mine solutia aia de maini, pentru ca Maya suge degetele cu o placere diabolica. Ea nu-l suge pe ala mare, are vreo 2 pe la mijloc. De asta se si imbolnaveste asa de des. Numai ca imi va face o criza cumplita daca ii voi pune asa ceva pe deget.
Apropos de crize. De vreo luna de zile, Maya s-a mai potolit. NU mai face asa crize ca pana acum si ne mai putem intelege cu ea cat de cat.
Ma duc ca s-a terminat pauza. Week-end placut in continuare, ca eu mai mult bolesc si ma tarasc pe aici ca am luat viroza de la fiica-mea.
Olga si Maya (28.05.2005)